Tot je geld op is slaaf (2)

Het is inmiddels alweer 7 maanden geleden dat mijn Meesteres en haar vriend besloten hun relatie te beëindigen. Helaas was ik hierdoor op een zijspoor komen te staan en de Meesteres besloot dan ook om te stoppen met mij als haar geldslaaf. Dit paste niet in haar nieuwe relatie.

Eerst deel 1 lezen

Inmiddels had ik mijn normale leventje weer een beetje opgepakt. Nieuwe auto, huis weer aantrekkelijk gemaakt om in te wonen. Ik was net weer wat gewend aan het “vrije leven”, toen ik werd benaderd door de ex vriend, destijds mijn Meester, van mijn voormalige Meesteres. Of ik geïnteresseerd was in een betrekking als geldslaaf bij een vriendin van hem.
Lees verder

Tot je geld op is slaaf!

Al heel jong was ik mij er van bewust dat vrouwen met een dominante uitstraling mij opwonden. In relaties heb ik er nooit geheimzinnig over gedaan en heb daardoor veel ervaringen opgedaan, zeker toen de relatie langdurig was. Samen gingen we naar clubs en party’s, contacten en spelen met andere gelijk gestemde stellen waarbij ik de onderdanige was. Vernedering was en is mijn grootste passie, als cuckold slaaf heb ik een aantal jaren geleefd en heb mij hier vol aan over gegeven. Helaas is hier door omstandigheden een einde aan de relatie gekomen.

Lees verder

Ex = meesteres

Elke relatie kan een eind hebben, zo ook die van mij. Voordat het uit was heb ik al verschillende keren tegen haar geuit dat ik onderdanig was. Diverse keren heb ik toen aan haar voeten mogen ruiken/likken. Een dag nadat het uit was vroeg ze of ik langs wou komen. Dit deed ik uiteraard.

Toen ik bij haar aankwam viel het me direct op dat er een aparte sfeer hing. Ze zei direct: trek m’n schoenen uit. Toen ik haar Adidas Superstar langzaam aan het losmaken was kwam ik erachter dat ze geen sokken aan had. Eenmaal haar voet uit de schoen kwam er een immense zweetgeur langs.

Lees verder

De GeldMeesteres (3)

Dit door Kitten Jolanda ingezonden verhaal is het laatste deel in een driedelige verhalenreeks. Lees eerst: De GeldMeesteres (1).

Ik wist niet precies wat ik zou kunnen verwachten van deze ontmoeting, maar dit in ieder geval niet! Dat ze mijn geld uitgeeft had ik kunnen weten natuurlijk. Ze heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt dat ze hoge eisen heeft op materieel gebied en dat ze verwacht dat ik daarin voorzie. Ik vind dat ook prima. Nog sterker, eigenlijk vind ik het heel erg prettig dat ze me op die manier gebruikt.

Maar toch… ik had wel op meer aandacht van haar gehoopt. Samen praten zoals we mailden. Dit keer face-to-face. In plaats daarvan laat ze me gewoon achter, met mijn hoofd in het toilet. Gelukkig wel een schoon toilet, maar toch. Ik was zo graag met haar meegegaan. Samen haar appartement verder inrichten. Bij haar in de buurt zijn. Voorzichtig verander ik iets van positie, maar ik zorg er wel voor dat mijn hoofd in de pot blijft. Ongehoorzaam zijn is geen optie. Lees verder

De GeldMeesteres (2)

Dit door Kitten Jolanda ingezonden verhaal is het tweede deel in een driedelige verhalenreeks. Lees eerst: De GeldMeesteres (1).

‘Goed. Drink je koffie op, dan kunnen we gaan.’

De koffie is gelukkig al afgekoeld, dus het is gauw gedaan. Als Mia opstaat, volg ik haar voorbeeld. Samen verlaten we het café en lopen we naar de parkeerplaats. Een korte rit in mijn auto brengt ons bij een appartementengebouw. Het ziet er nieuw en luxe uit. Zwijgend volg ik haar naar binnen, de trap op, tot ze voor een deur blijft staan. Ze zoekt even naar haar sleutel en laat ons dan binnen.

Het is een mooi en groot appartement, met een volledig vrij uitzicht. Alles ziet er keurig afgewerkt uit, alleen de inrichting is nog erg karig. Er staat alleen een oude bank en een tv in de woonkamer. Verder staan overal verhuisdozen. Lees verder

De GeldMeesteres (1)

Ingezonden door Kitten Jolanda

Ik loop het drukke café in en kijk zoekend rond. Zou ze er werkelijk zijn? Alles wat ik heb is haar toezegging dat ze zou komen. Verder niets. Geen naam, geen foto, zelfs geen beschrijving van haar. Ik schuif tussen de mensen door naar de bar en bestel een koffie. Onder het wachten kijk ik om me heen. Er staan en zitten veel groepjes mensen bij elkaar. Die kan ik meteen uitsluiten.

Verder zitten er een aantal mannen alleen. Aan de leeftijd en de kleding te zien, zijn het voornamelijk zakenmensen die komen lunchen. Zo zullen ze mij ook wel zien. Opeens komt een enge gedachte bij me op. Zou het allemaal wel echt zijn? ‘Ze’ kan natuurlijk net zo goed een man zijn! Ik probeer de gedachte meteen weg te drukken. Niet aan denken! Lees verder

Money slavery: samen op pad (2)

Dit is het tweede deel van een verhaal. Lees eerst het eerste deel over money slavery.

“Kijk eens, jongetje. Vind je niet dat ik zou moeten kunnen rondlopen in zulke prachtige laarzen? Je zou ze misschien mogen voelen aan mijn kuiten. Begint het je al te interesseren?” Het is een retorische vraag, ze weet heel goed dat ik erg subbig aan het worden ben omdat ze haar plan tot uitvoering aan het brengen is.

“Waar je nu die veter voelt tegen je bovenbeen… Daar kan de punt van de laars aan mijn voet langs je been glijden. Dat zal vast goed gaan met dat gladde leer. Kom mee.” Ik volg. Ze leidt me een hoekje om en daar blijkt een rustig straatje te zijn. Omdat de winkels dicht zijn is het sowieso al rustig. Lees verder

Money slavery: samen op pad (1)

De veter komt van achteren tot opzij onder mijn sweater uit. Aan de voorkant verdwijnt hij mijn broek in. Omdat ze het uiteinde aan de portemonnee had gebonden, en de veter langer is dan het stuk van mijn kontzak tot voor in mijn broek, bungelt er nog een centimeter of dertig in mijn broekspijp tegen de binnenkant van mijn bovenbeen.

Ze wuift me weg. Ik draai me dan ook onmiddellijk om en loop terug naar het tafeltje. Bij het lopen merk ik dat het stuk veter dat loshangt kietelt en streelt. Wanneer ik ga zitten komt er wat spanning op de veter, wat mijn eikel stimuleert (maar niet kwelt). Lees verder

Geldslavernij (1)

Al zo’n zes dagen ben ik niet klaargekomen. Dag na dag kom je online en kan ik het niet weerstaan om je toch weer aan te spreken. En keer op keer mondt het uit in een kwelling voor me.

Je laat me van alles zien dat je gekocht hebt of wilt kopen. Een paar keer heb ik gespeeld met de gedachte om niet online te gaan, zodat ik mezelf niet zal kwellen en niet dag na dag na dag alsmaar zwakker en zwakker wordt.

De verleiding en je manipulatie… nee ik moet eigenlijk zeggen: het verdovende middel dat je in mijn hoofd injecteert door de dingen die je zegt en doet, is zo sterk geworden dat het mij tevens erg veel angst inboezemt. Lees verder


    Klamed B.V