Seksslaven, bestaan die nog? Voor Hentai Fairy wel! (+ hulpmiddelen!)

In de tijd dat uw redacteur manuel nog een manuelletje was, waren seksslaven nog een bekend fenomeen in de Femdomwereld. Gewoon sterke, potente kerels – zoals ik hihihi *KUCH* – die in bed alles deden wat de dominante Vrouw verlangde. Na mijn vakantie – geen sneeuw, veel pret – heb ik dat een beetje uitgezocht. Maar… op één persoon na… helaas!

This post in English?

Lees verder

Pijn bij BDSM: geweld of gewild?

BDSM raadsels

Een van de grootste vooroordelen die de buitenwereld heeft tegenover de wereld van BDSM is de schijnbaar diepe betrokkenheid bij pijn. Bij veel subs vormt pijn inderdaad een belangrijk element tijdens BDSM sessies, maar er zijn nog talloze andere factoren die meespelen binnen een bevredigende BDSM relatie.

Buitenstaanders focussen echter sterk op die ene invalshoek en stellen BDSM daarom algauw op één lijn met termen als geweld en gewelddadig. Aan de ene kant is dat wel begrijpelijk, omdat de samenleving vreemd aankijkt tegen mensen die zich vrijwillig laten geselen of het lijdend voorwerp zijn van ballbusting praktijken.

Overdreven gezegd worden Meesteressen snel gezien als sadistische krengen die hun gewelddadige karakter uitleven op slaven die alles willen doen om hun Domina te plezieren. Maar is dat wel een juist beeld?

BDSM en pijn

Natuurlijk gaat er een heleboel om in de BDSM scene dat met pijn te maken heeft. Je zou dan ook mogen verwachten dat er vaker Lees verder

Is een dubbelleven onvermijdelijk als je into BDSM bent?

BDSM raadsels

BDSM liefhebbers hebben het nog steeds niet gemakkelijk als hun seksuele voorkeuren bekend raken. Eigenlijk is dat belachelijk in deze tijd, die door veel mensen “modern” en “verdraagzaam” genoemd wordt.

Hoe verdraagzaam is het als iemand zijn baan, vrienden, kennissen, voogdij over zijn kinderen of wat dan ook kwijtraakt omdat hij uit de kast is gekomen? Dit soort zaken staat niet op zichzelf en je komt het nog elke dag tegen, terwijl het hierbij toch echt gaat om discriminatie.

BDSM & anonimiteit

Het is dan ook niet zo vreemd dat veel subs ervoor kiezen om hun BDSM levensstijl verborgen te houden. Dat hoeft niet zo’n probleem te vormen als het gaat om vage kennissen of collega’s. Helaas werkt dat niet zo bij vrienden, familie en de absolute topper: een onwetende partner.

Door die intolerantie van de buitenwereld kiezen mensen met een BDSM lifestyle er in veel gevallen voor om de “normale” kanalen omzeilen. Je spreekt Lees verder

Hoe beleef je BDSM dienstbaarheid?

BDSM raadsels

Iedereen die into BDSM is, of dat nou gaat om een Meesteres of om een sub, weet dat BDSM een wereld vol ongekende mogelijkheden is. Dat komt doordat elke Dominante op Haar eigen manier gediend wil worden en slaven hun dienstbaarheid op verschillende manieren beleven.

Als gevolg van die smeltkroes van voorkeuren en verlangens krijgt elke intense Meesteres/slaaf relatie zijn eigen invulling. Ook al zou het gaan om verschillende subs met eenzelfde Domina, toch is elk van die relaties anders. Dat komt door de interactie tussen Dominant en onderdanige(n).

Je kunt de BDSM wereld dan ook vergelijken met een bloementapijt waarin elke afzonderlijke relatie een schitterende bloem is met een totaal eigen vorm en kleurschakering. Sommige bloemen lijken veel op elkaar, maar er zijn duidelijk verschillen te zien als je ze naast elkaar legt.

Waarom is elke D/s relatie anders?

Dit is net zo’n moeilijke vraag om te beantwoorden als de vraag Lees verder

Waar komen BDSM gevoelens vandaan?

BDSM raadsels

De vorige week stelde slaaf fikkie vanuit de losse pols een aantal indringende, filosofische vragen waarop Ik niet direct een antwoord klaar had. Deze vragen raakten allemaal de wezenskern van BDSM liefhebbers.

Je moet hierbij denken aan vragen als: hoe ontstaat de voorliefde voor BDSM? Is die voorliefde aangeboren of niet? Heb je daar überhaupt wel een keuze in? Is onderdanigheid of dominantie een erfelijke kwestie? Zo waren er nog een stel andere hersenbrekertjes.

Als fervent Dominante is Mijn eerste reactie dat de vrouw het sterkere geslacht is, ondanks dat mannen de spieren hebben. Zij heeft de betere leidinggevende capaciteiten in vergelijking met de man, dus alleen al het feit dat iemand als vrouw is geboren, maakt haar tot Meesteres.

Maar wat moet Ik dan aan met Meesters en slavinnen? Waarom is niet iedereen into BDSM? Is de voorliefde voor BDSM iets wat individueel aangeboren wordt? Of komt het voort uit iemands voorgeschiedenis of Lees verder


    Klamed B.V