Uitslag tekenwedstrijd: Hoe ziet jouw ideale Mrs eruit?

Een kleine drie weken geleden vroegen Wij je hoe jouw ideale Meesteres eruitzag. Knap, blond en cup DD? Lang, slank en elegant? Streng en sadistisch? Of juist een geruststellende, moederlijke uitstraling? Zie je Haar graag in een korset? Laarzen? Met een zweepje?

We zullen het nooit weten… Waarom? Omdat er bedroevend weinig inzendingen binnen zijn gekomen! 😉

Onderling hadden Wij met elkaar de afspraak gemaakt dat de prijsvraag bij minder dan tien inzendingen niet door zou gaan. Bij een wedstrijd – zeker een tekenwedstrijd – valt immers altijd lastig in te schatten hoeveel animo ervoor is.

Hoeveel inzendingen er uiteindelijk binnen zijn gekomen? Vier… Bij deze wil Ik dan ook even de vier kandidaten bedanken voor hun inzending. Jullie inzending wordt gewaardeerd, slaaf theo, slaaf fikkie, slaaf nv en slaaf mulg!

De inzendingen

Meesteres van slaaf theo

Allereerst is er de inzending van slaaf fikkie. Vlug als hij er altijd bij is, had hij niet de moeite genomen om speciaal voor de Lees verder

Prijsvraag: Hoe ziet jouw ideale Meesteres eruit?

Domina

Lang, slank en elegant met hoge laarzen en een lange zweep in de hand?

Of juist wat kleiner, met duidelijk vrouwelijke rondingen, een pikant korset en een duivelse blik op Haar gelaat?

Iedere slaaf heeft zo zijn eigen fantasieën over hoe de ideale Meesteres er precies uitziet. Wij zijn dan ook heel nieuwsgierig naar hoe jij hierover denkt!

Daarom houden Wij deze week een creatieve prijsvraag rondom dit thema. Doe je mee?

De opdracht is als volgt:

Maak een visuele voorstelling van jouw Droom Domina!

Je kunt je fantasie de vrije loop laten, want Wij accepteren:

  • Tekeningen met potlood/stift/pen
  • Tekeningen gemaakt op de computer
  • Zelf ontworpen afbeeldingen
  • Bewerkte afbeeldingen in Photoshop e.d.

Let op: stuur geen (onbewerkte) foto’s van bestaande Meesteressen in! Het is de bedoeling dat je zelf iets fabriceert, zodat de ingezonden tekening of afbeelding jouw persoonlijke touch meekrijgt.

Prijzen

De grootste prijs is natuurlijk dat je inzending met naamsvermelding op Onderdanigeman.NL komt te staan! Naast deze eer kiezen Wij, de drie Lees verder

Uitslag prijsvraag!

Jawel, de winnaars van de prijsvraag zijn bekend!

Afgelopen week kon iedereen die lid was van Onderdanigeman.NL of zich had aangemeld voor SubmeetsDomina.NL meedoen aan een door Ons georganiseerde prijsvraag.

De opdracht? Omschrijf aan de hand van een van je eigen ervaringen wat BDSM voor jou betekent. Een beetje wazig misschien, maar dat geeft wel lekker de ruimte om hier zelf als subje invulling aan te geven. 😉

De winnaar

We hebben deze week genoten van alle inzendingen, dus allereerst wil Ik iedereen die de moeite heeft genomen iets in te zenden hiervoor bedanken. Leuk dat je mee hebt gedaan!

Voor Ons sprong er echter één inzending uit… Die van slaafje Koen. Op haast poëtische wijze beschrijft hij hoe hij na een moeizame zoektocht overgaat van Dominant tot sub en dankzij een bijzondere Noorse Dame erachterkomt wat zijn ware BDSM gevoelens zijn. Ben je benieuwd naar welk verhaal Koen precies ingezonden heeft? Lees hier wat BDSM Lees verder

Prijsvraag! Doe je mee?

Houd jij er ook zo van om iets gratis te krijgen? Wij ook! Alleen Wij vinden het nog leuker om iets gratis weg te geven… Daarom hebben Wij een kleine verrassing voor je: Wij gaan de komende week een paar cadeautjes weggeven!
Om kans te maken op Onze cadeautjes, hoef je alleen een “stukje van jezelf” in te zenden. Doe je mee?

De prijsvraag

Omschrijf aan de hand van een van jouw eigen ervaringen wat BDSM voor jou betekent.

Richtlijnen:

  • Houd het netjes (We zijn geen pornowebsite…)
  • Maak je tekst niet langer dan 1000 woorden (minimum is 300 woorden)
  • Inleveren mogelijk t/m donderdag 1 december2011 12.00 u. ’s middags

Verder ben je helemaal vrij om je eigen draai eraan te geven…

De prijzen

Zoektocht van een slaafDe tien beste inzendingen ontvangen gratis Meesteres Eleonora’s E-book Zoektocht van een slaaf.

En de numero uno? Die ontvangt niet alleen Ons E-book Hoe vind je een Meesteres?, maar die mag ook een chatsessie met Ons drieën aangaan (als hij durft… ;)).

Doe Lees verder


    Klamed B.V