Ex = meesteres

Elke relatie kan een eind hebben, zo ook die van mij. Voordat het uit was heb ik al verschillende keren tegen haar geuit dat ik onderdanig was. Diverse keren heb ik toen aan haar voeten mogen ruiken/likken. Een dag nadat het uit was vroeg ze of ik langs wou komen. Dit deed ik uiteraard.

Toen ik bij haar aankwam viel het me direct op dat er een aparte sfeer hing. Ze zei direct: trek m’n schoenen uit. Toen ik haar Adidas Superstar langzaam aan het losmaken was kwam ik erachter dat ze geen sokken aan had. Eenmaal haar voet uit de schoen kwam er een immense zweetgeur langs.

Ik kreeg direct een erectie, en dit had ze snel in de gaten. Ik moest eerst in haar schoenen ruiken. Haar schoenen waren zo vaak zonder sokken gedragen dat er een zwarte afdruk van haar voet op haar binnenzolen stond. De geur maakte me misselijk maar ik genoot er van. Mijn erectie werd steeds erger en erger. Het was tijd om haar voeten te ruiken en er daarna aan te likken. Vervolgens wreef ze langzaam met haar voet over mijn penis. Ik genoot van deze vernedering en ging door met het ruiken/likken van haar zweetvoeten. Toen ik bijna kwam moest ik opstaan.. ik moest mijn benen spreiden en ze haalde vol uit.. Ik viel direct op de grond maar ze beval me direct op te staan; ‘sta op nietsnut’.

Ze trapte er zo vaak in dat mijn erectie verdween en er enkel wat vocht uit kwam. Ze haalde een chastity tevoorschijn en plaatse direct op mijn penis. ‘Zo, die komt er niet meer uit’ waren haar woorden. Ik werd zo vernederd dat mijn penis stijf begon te worden. Het kooitje zat strak dus de pijn was ondragelijk. Ze zei: geef je portemonnee, die ik netjes uit mijn zak haalde. Ze pakte direct mijn creditcard en pinpas eruit; ‘zo deze zijn van mij’. Ze trok haar Superstars weer aan en vertelde me dat ze naar het centrum ging om te shoppen met haar nieuwe scharrel.

Ze sloot me op in de kast en tapte haar sportschoenen aan mijn neus. Na ongeveer 2,5 kwam ze thuis met haar toekomstige vriend. Ze kwam alleen naar boven en beval me stil te zijn. Haar vriend kwam nu ook naar boven en ze hadden seks terwijl ik opgesloten zat. Toen hij naar lange tijd vertrokken was kwam ze terug met zijn condoom. Dit was mijn avondmaal samen met een tortilla die ze in haar schoen had gestopt. Toen ze haar schoen uitdeed zag ik de tortilla helemaal bezweet aan de zool zitten. Ik at deze op en terwijl ik moeite had met kauwen liet m’n ex mijn bankafschrift zien: -260,-. Dit is het begin was wat ze zei. Nadat ik alles met moeite opgegeten had moest ik haar kamer opruimen. Het was tijd voor mij om naar huis te gaan. Haar volgende project: total isolation. (wordt vervolgt)

17 reacties op “Ex = meesteres

 • 28 december 2016 om 16:35
  Permalink

  geweldigggggg, ik hoopte wel heeeel erg dat de blote voeten , nylonvoetjes waren uit leren laars……

  Beantwoorden
 • 13 januari 2017 om 03:37
  Permalink

  Ik wil zo graag door U vernederd gebruikt en gemarteld worden ik zit hier met mijn pik helemaal afgebonden peuken uit te drukken op mijn eikel.

  Beantwoorden
    • 28 december 2017 om 20:21
     Permalink

     ik ga jou goed gebruiken, je kan mij contacteren via kik.

     Mij kik is Jayniesdol

     Beantwoorden
   • 1 mei 2022 om 11:09
    Permalink

    Hoi meesteres hier slaaf werner. Interesse om mij op te leiden tot uw lustslaaf. Mijn fantasieën zijn strapon extreem grote strapon fisten plasex buitensex onderdanig publieke vernedering ballbusting

    Beantwoorden
  • 5 december 2017 om 06:22
   Permalink

   He dat lijkt mij wel wat om te doen met jou eikel,
   Neem maar mail contact op en kijk even door de lege posities want anders komt mijn mail-adres niet bij jou terecht.

   e-mail naar arieklok @ yahoo.com.ar
   sluiten van de lege positie svp
   morgen afspreken via SMS 0031612328260
   ik zoek wel – heel slank-niet rokend…
   maar dat kan ik ook afdwingen
   Solliciteer uitgebreid slaaf
   en ik nodig je uit in mijn
   SM studio, morge overmorgen
   wanneer je je jezelf aanbied
   aan mij.. by the way…
   Welke grenzen heb jij?
   Abrazo grande
   EL FANFARRON DE SAN TELMO

   tot ziens komend weekend?

   Beantwoorden
 • 10 juni 2018 om 19:10
  Permalink

  Leuk verhaaltje. Beetje kort, maar vond de tortilla goed gevonden. Helaas weinig kans om dit mee te maken. Maar kijk wel uit naar het vervolg

  Beantwoorden
 • 4 mei 2020 om 12:54
  Permalink

  Ik had dit verhaal een paar jaar terug al eens gelezen, maar het bleef me wel intrigeren. Misschien wel iets om ook eens mee te maken?

  Beantwoorden
 • 4 mei 2020 om 12:55
  Permalink

  Mijn ex was ook altijd bazig tegenover mij, maar wilde niets van SM weten. Anders had mijn ex ook mijn meesteres kunnen/mogen worden.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 17:56
  Permalink

  Buiten het geld ding om, onwijs geil lijkt mij een super ervaring. En een vindingrijk vrouw: eten in haar schoenen stoppen voor paar uur en condoom met sperma. Lekkah!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V