Gecontroleerd vallen en helpen met opstaan – verhalen over Meesteres Rosa X

Alleen al het beschrijven van mijn gevoelens voor haar en ervaringen met deze Domina maakt mij erg opgewonden. Er is een kans(je) dat vooral collega’s mij erin zullen herkennen. Het gevoel dat dat mij geeft, is ongekend. Onbeschrijfelijk ook, maar ik doe dan toch een poging.

Als icarus behoor ik inmiddels tot de vaste slavenstal van de blonde Meesteres RosaX. Ik loop tegen de 50, ben gelukkig eh tevreden getrouwd (de sekssleet is er een beetje ingeslopen) en heb overdag als strafrechter een drukke baan met eh… straffen inderdaad. Meer zeg ik er niet over, hoewel m’n pik, of m’n kop, of allebei schreeuwen om meer te laten zien…

Mensen straffen, soms naar de letterlijke letter van de wet, is moeilijk. Je moet je gevoel uitschakelen. Soms “spreek ik recht” zonder enige terughoudendheid – je leert je kostgangers wel kennen na zo’n 20 jaar werken voor Justitie. Maar soms kan ik nachtenlang niet slapen als ik een triest geval naar de letter van de wet heb moeten berechten.
Vroeger suste ik m’n kop met een stevig potje seks, maar helaas zit dat er steeds minder in. Tijdens zulke nachten sluip ik uit bed, ga naar de studeerkamer en maak m’n rukrondje.

verhalen meesteres rosa

Afgelopen november was het weer zover. Hoe ik erop kwam tijdens dat digitale rondje van me, weet ik niet meer, maar ik viel in het verhaal van de Meesteres met Klapjes, en later Onderdanigeman, over de online vernedering met van die masturbators. Na wat klikken en volgen, (heb zelfs anoniem Twitter aangemaakt) werd ik daar zo geil van, dat ik mij de rest van de nacht letterlijk bont en blauw heb getrokken. De twee, drie nachten erna idem dito; mijn schuldgevoel over het voor jaren vastzetten van een jonge kansloze man zat hoog.
Ik nam contact op met Meesteres Rosa en vroeg of ik een van haar custom video’s kon kopen. Masturberen deed ik altijd op gewone seksvideo’s, maar nu ik wist dat zij nogal te porren was voor zulke geile online vernedering, was ik benieuwd wat zij zou brengen.

De Meesteres reageerde heel leuk en open en beschaafd terug. Natuurlijk kon ik wat van haar kopen, maar ze was vooral benieuwd naar mij. Of ik onderdanig was of ik fetisjen had, waarom ik nu juist contact met haar had opgenomen, etc etc. Of ik onderdanig was, daar had ik eigenlijk nooit over nagedacht. Volgens mij niet, maar door haar slimme vragen wist zij binnen no-time datgene wat je al hierboven hebt gelezen.

Nou, daar wist zij wel wat op, ging het gesprek verder, maar nu op camera. Wat is ze trouwens prachtig en warm en open, maar dat terzijde. Al in dat eerste livegesprek liet ze mij een buttplug kopen. Die moest ik meenemen naar mijn werk. Als ik in dossiers zag dat er weer een zielig geval voor het hekje zou komen te staan, dan moest ik naar de wc en dat ding inbrengen. Als het inderdaad echt moeilijk werd, zo beval ze mij, moest ik zo hard mogelijk mijn kont tegen de zitting van de stoel duwen. Zie je het voor je? Ik in mijn toga met zo’n ding in m’n kont. Tijdens haar ehm… suggestie, aarzelde ik. Toen zag ik het zelf nog niet voor me. Maar Mevrouw heeft zo haar kwaliteiten (…) om mannetjes zoals jij en ik te laten doen wat zij wil.

verhalen Meester Rosa X

“Ja Mevrouw”, stamelde ik aan het einde van het gesprek.
“Meesteres”, zei ze zacht-dwingend, “voor jou vanaf nu, ben ik Meesteres Rosa. Dat fijner voor jou, dat maakt luisteren een stuk makkelijker.”
“Ja Meesteres”, stamelde ik verbaasd om mijzelf. En zowaar, iemand, zo’n iemand!, die leiding gaf, gaf mij lucht en rust. Klaarkomen hoefde ik die nacht niet meer, ik sliep als een roos.

Ongeveer een week later nam ik de dossiers van de dag door en vermoedde dat er inderdaad een moeilijk geval die middag aan zat te komen. Meesteres Rosa en ik hadden afgesproken dat ik haar mocht appen bij een eerste keer.
“Goed zo. Ga maar naar de wc, was je reet. Hoe je het doet, hoe je doet, maar maak jezelf schoon. Breng daarna de plug in, maar zónder glijmiddel! Begrepen?”
“Ja Meesteres”, typte ik terug met een dubbele zeemansknoop in m’n onderbuik. Het idee alleen al!
Schoonmaken ging goed, het inbrengen was een ander verhaal. De plug was best klein, maar dit was mijn mannelijke ontmaagding van achteren! Ik beet op de binnenkant van mijn onderlip en duwde door.
“Hij zit erin Meesteres”, appte ik kort terwijl ik met mijn benen en kont danste in de kleine wc. Het zat nog niet lekker.
“Goed zo. Ga naar binnen en doe je werk. En je weet wat je moet doen als het moeilijk wordt”, las ik prevelend haar antwoord. Ik kreeg nog een berichtje net voordat ik de wc uit wilde gaan.
“App mij vannacht als je niet kan slapen.”

En het werd moeilijk. De kneus had heel wat op z’n kerfstok wist ik al van de eerdere hoorzitting, maar de aanleidingen waren o zo begrijpelijk. Toch kon ik er niet onderuit om hem voor een handvol jaar buiten de samenleving te zetten. Ik duwde hard, erg hard met m’n kont op de stoel toen ik uitspraak deed. Mijn stem sloeg ervan over, een felle scheut pijn trok via m’n anus langs m’n ruggengraat naar mijn schouders. De griffier, een jonge ambitieuze vrouw, keek me niet-begrijpend aan. Ik sloeg er geen acht op en duwde nog maar eens een keer. Pijn en ongemak wennen, weet ik nu maar al te goed, op dat moment was dat voor de eerste keer op commando. Op commando van haar, mijn Meesteres.

De avond viel ik meteen in slaap.

Meesteres Rosa X verhalen

De ochtend daarop stuurde mijn Meesteres een appje: “Je hebt je niet meer laten horen. Ik neem aan dat je hebt geslapen.”
“Ja Meesteres. Ik ben zo maar in slaap gevallen”, antwoordde ik. Ik las mijn berichtje nog eens goed door. Ik kon gewoon niet geloven dat ik zo’n berichtje stuurde! Bedeesd, aan een Vrouw, die ik ‘Meesteres’ noemde, over iets dat zij mij had bevolen, naar aanleiding van iets moeilijks, dat nu, een dag later, eigenlijk helemaal niet zo moeilijk meer leek! Was ik dat? Bén ik dit?? schreeuwde alles in me. Om meteen erachteraan te denken: “oh God ja, dit ben ik! Waarom kwam ik hier nooit eerder op?? En: zij is mijn Meesteres!

Nu, ruim twee maanden later, ben ik een van de vaste horigen van deze Vrouw. We hebben een maandelijks bedrag afgesproken dat zij van mij krijgt. In ruil daarvoor mag ik contact met haar opnemen, maar wel volgens vaste protocollen. Ook heeft ze meer en uitgebreidere strafmaatregelen bedacht voor heftige zaken op het werk. Bijvoorbeeld voor een moeilijke zitting mijzelf op de wc aftrekken en ‘s avonds met haar cammen waarbij ik – zonder al te veel woorden, anders hoort mijn vrouw het – mijzelf pijnig, laat vernederen (mijn niet zo heel grote piemel heeft bijvoorbeeld een behoorlijke bocht als ie stijf is) en aftrek zónder klaar te mogen komen. Soms laat ze mij wel klaarkomen en dat is hemelser dan hemels.

Ik ben Meesteres Rosa dankbaar, elke weer en opnieuw. Mijn ingebakken hoogmoed als “gestudeerde magistraat” ahum-ahum, en mijn regelmatig vallen omdat ik de druk niet aankan, resulteert in, zoals ik dat probeer te beschrijven, ‘gecontroleerd vallen en helpen met opstaan’.

icarus
geredde slaaf door en van Meesteres Rosa X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V