Raar maar waar

In de krochten van ons digitale archief bleek dit verhaal nog op redactie te liggen wachten. Er liggen er nog meer zo blijkt, dus die komen stuk voor stuk de komende tijd online. Aan Raar maar waar hoefden we vrijwel niets te doen. Mooi kort verhaal, hoop voor eenzame  onderdanige mannen! bertje

Ik ben een versa biman met de nodige ervaring.  Door de jaren heen heb ik veel van anderen en over mezelf geleerd.

Mijn grenzen heb ik nog steeds niet bereikt of misschien verleg ik ze keer op keer en is dit uiteindelijk wie ik ben en wat ik wil.

Een fetisj voor vrouwenbillen en voeten heb ik altijd gehad, daar is nooit iets aan veranderd.

Als sub heb ik al veel voeten gelikt en vereerd.  Als dominant heb ik me heerlijk uit kunnen leven op de mooiste voetjes die ik mij op dat moment kon wensen.

Als biman ben ik dol op blowjobs geven en anale stimulatie ontvangen.

Om dit allemaal in ‘een vat’ te kunnen gieten leek mij tot voor kort onmogelijk.  Tot ik in november 2015 in contact kwam met een dominant echtpaar. Hij bi en zij gezegend met het goddelijke lichaam waar ik als sub alles voor wil doen.

Ben er inmiddels van overtuigd dat ieder mens bij de juiste chemie bereid is om ver over zijn/haar grenzen te gaan

Wil best een andere keer in details treden over hoe onze relatie tot stand kwam. En ook hoe zij mij zover hebben gekregen dat ik op afroep beschikbaar ben en tegenwoordig als was in hun handen ben.  Zodra ik een berichtje van een van beiden ontvang, ben ik de sub waarvan ik niet wist dat ik dit in mij had. Ben er inmiddels van overtuigd dat ieder mens bij de juiste chemie bereid is om ver over zijn/haar grenzen te gaan.

In ons geval geldt dit voor zowel mijn Mrs. en Mr. als voor mijzelf.

Het lijkt af en toe net een fictief verhaal, maar ik kan verzekeren dat het de werkelijkheid is waarin ik leef

Als voorbeeld: ik kreeg vorige week woensdag om 10.00 uur een whatsapp bericht. Ik was op mijn werk.  Het bericht was van mijn Mr. ik diende binnen drie kwartier bij hen thuis te zijn. Qua reistijd lukte het wel, maar niet iedereen kan zomaar weg van zijn werk. Toch deed ik het. Bij aankomst bleken beiden thuis te zijn. Mijn Mr. verlangde een orale verwenbeurt van mij. Mijn Mrs keek geamuseerd toe vanuit haar kant van het bed.

Toen mijn Mr. tot een orgasme kwam, moest ik het doorslikken. Na beide bedankt te hebben, moest ik weer vertrekken.  Het lijkt af en toe net een fictief verhaal, maar ik kan verzekeren dat het de werkelijkheid is waarin ik leef.

Raar maar waar van soleman

Als footlover mag ik regelmatig de mooie voetjes van mijn Mrs. dienen.  Dat dit voor mijn een lust is en zeker geen straf weten wij beiden. En ik ben mijn Mrs. zelfs dankbaar wanneer ik mijzelf mag bevredigen en over haar voetjes mag klaarkomen en ze nadien weer proper moet likken.

Wij hebben elkaar gevonden na een zoektocht van vele jaren.

Ik wens iedereen hetzelfde geluk toe.

Lik mijn laars

De bloedmooie Mistress Noa bezocht onze stand op de Eroticabeurs in Antwerpen van 16-18 februari. Spontaan, eerlijk en open. Ze is meer dan 15 jaar professioneel meesteres en stuurde ons dit non-fictie verhaal.

Daar zit je dan vastgeketend aan de muur zittend op je knieën met je enkel boeien vast aan de muur. Je armen zijn naar boven gestrekt en eveneens met polsboeien vastgeketend. Het masker dat je op hebt, heb ik zo bevestigd dat jij je hoofd niet meer bewegen kan en niks anders kan doen dan naar mijn kont kijken.

Lees verder

Plushofilie : een fetish voor knuffeldieren

Vrij vertaald uit het Engels is plushofilie de toegewijde waardering en liefde voor knuffeldieren en pluchen speelgoedbeesten of figuren. Dit is helaas een wat magere definitie, maar dat komt deels doordat er zo weinig bekend is over deze specifieke fetish.

Buiten een prominente plushie lover als Fox Wolfie Galen in Amerika zijn de meeste plushofilisten wat terughoudend over hun betrokkenheid bij en interesse voor pluchen knuffelbeesten. Dat is ook geen wonder, omdat er in diverse media vaak wat lacherig en kortzichtig gedaan wordt over plushofilie.

Dit artikel is bedoeld om wat meer inzicht te geven in plushofilie in het algemeen en om mogelijk wat meer begrip te kweken voor deze fetisj die een wijdere verspreiding kent dan meestal aangenomen wordt. Lees verder

Hoe maak je je eigen mondknevel?

Zou jij je partner, opstandige slaaf of misschien wel die vervelend blaffende hond van je buurman weleens flink de mond willen snoeren? Dan is een mondknevel precies wat jij nodig hebt!

Je hoeft hier niet tientallen euro’s voor uit te geven door er online eentje aan te schaffen, want een mondknevel kun je gewoon zelf maken.

De meeste benodigdheden kun je in de winkel vinden, maar de kans is groot dat je zelf al alles in huis hebt om een gag te maken. Meer dan touw, garen of een stuk waslijn heb je namelijk niet nodig! Lees verder

Hoe spreek je veilig af met een slaaf van internet?

Dit artikel is geschreven voor Dominante Dames

De meest voorkomende manier om in contact te komen met andere BDSM liefhebbers is via internet. Aan de ene kant is zo makkelijk om open te praten over jouw gevoelens en verlangens, omdat de ander jou toch niet kent. Dit mes snijdt echter aan twee kanten, want jij kent de ander ook niet. Hoe weet jij zeker dat de ander is wie jij denkt dat hij is? Hoe garandeer jij jouw eigen veiligheid tijdens een afspraak? Lees verder

Hoe haal je een sub terug uit subspace?

Dit artikel is geschreven voor Dominante Dames

Als je dit artikel leest, dan ga ik ervan uit dat je bekend bent met het artikel Wat is subspace? en de zes fases van subspace. In dat artikel heb je kunnen lezen dat subspace gevaarlijk is.

In de diepere fases van subspace heeft een sub zichzelf namelijk lichamelijk en geestelijk niet langer in de hand. Het is dan ook belangrijk dat je te allen tijde de sub onmiddelijk terug kan laten keren naar Topspace (de neutrale beginfase). Lees verder

Hoe garandeer je de veiligheid van een sub tijdens subspace?

Dit artikel is voor Dominante Dames geschreven

1: Besef dat je niet alleen voor het lichamelijke welzijn voor je sub moet zorgen, maar ook voor zijn geestelijke welzijn. Zorg ervoor dat je goed contact met je sub hebt en op de hoogte bent van zijn dagelijks leven. Emotioneel instabiele subs zullen anders reageren dan emotioneel stabiele subs. Zorg ervoor dat je bekend bent met alle veranderende emotionele stemmingen in jouw sub.

2: Realiseer je dat jij het enige bent wat de sub nog heeft als hij in trance raakt. Jouw stem is het enige wat hem nog bereikt in zijn toestand. Mocht je in paniek raken, laat dit dan nooit merken. Als je dit niet aankan, breng een sub dan niet in de diepere fases van subspace. Lees verder

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V