Wat BDSM voor Koen betekent

Ingezonden door Koen

Al een heel lange tijd, sinds ik 19 was, heb ik fantasieën gehad over BDSM. Ik was in mijn fantasieën altijd de Dominant en had een slavin bij wie ik mijn seksuele noden kwijt kon en die ik opleidde als een gewillige dienares.

Mijn zoektocht naar een echt subje begon dan ook op een contactsite, en hoewel het niet gemakkelijk is om als Dominante man op deze manier een onderdanige vrouw te vinden, hield ik er toch enkele contacten aan over.

Maar het subje dat ik zocht, dat vond ik niet. Het liep keer op keer mis. Vaak wist ik de reden niet, soms was het overduidelijk dat hoewel we schijnbaar hetzelfde wilden, onze karakters niet compatibel waren. Frustratie hoopte zich op en van real life contact kwam al helemaal niet veel terecht. Lees verder

“Mijn eerste podcastopname”, door henrik, slaafje van Queen Jazz

Het is al weer een tijdje geleden dat Queen Jazz mij vroeg wat ik allemaal weet over podcast. In grote lijnen weet ik dat een podcast een audio-opname is met voornamelijk gesproken tekst, welke de geïnteresseerde kan beluisteren op het moment dat hij of zij dat wil. Simpel gezegd, het is een mp3-audiobestand welke te beluisteren is via internet zoals Spotify, iPhone Podcast enz.

Door henrik, slaafje van Queen Jazz

Ik kreeg de opdracht om mij er wat meer in te verdiepen. Onder het mom van Google is your best friend heb ik mij enigszins verdiept in podcasting en zowaar een avond later had ik mijn eerste podcast online bij Spotify. Lees verder

Wat BDSM voor ellenTV slavin betekent

Een paar jaar geleden had ik een afspraak gemaakt met een Meesteres in Rotterdam. Ik was daarvoor al wel vaker naar Meesteressen geweest, maar dit is het verhaal van mijn zoektocht naar de klik die ik tot dan toe nergens anders echt had gevonden.

Na het aanbellen deed een dame – laat ik haar Mrs X noemen – open en vertelde ik dat ik een afspraak met haar had. De dame die opendeed keek lichtelijk verbaasd, want Mrs X zou er die dag helemaal niet zijn.

Dat had ik weer, dacht ik, maar ze ging wel even bellen en tot die tijd moest ik maar even in de kamer wachten. Even later kwam ze terug, met de mededeling dat Mrs X onderweg was en dat ik wel speciaal moest zijn, want ze werkte nooit op die dag. Al lachend zei ik dat me dat zou verbazen, aangezien ik haar niet kende. Lees verder

Wat BDSM voor subje j betekent

Dit strafverslag is ingestuurd door subje j

Meesteres Artemis vond dat het eens tijd werd dat ik op papier zet wat BDSM voor mij betekent. Dit is een vraagstuk waar ik zelf ook al een tijdje mee zit. Vanmiddag in de trein heb ik lang zitten nadenken over wat ik hier neer wilde zetten. Echter, nu ik daadwerkelijk hier dit aan het schrijven ben, slaat de twijfel toch weer toe. Hoe ga ik dit in ‘s hemelsnaam omschrijven?

Misschien is het een goed idee om te beginnen met de eerste keer dat ik me bewust werd mijn onderdanige gevoelens. Dit gebeurde al op relatief jonge leeftijd.

Toen ik een jochie van niet ouder dan een jaar of 5 oud was, ging ik een keer met een paar vriendjes naar het zwembad. De moeder van een van mijn vriendjes ging die middag oppassen, terwijl wij blij in het water aan het spetteren waren. Lees verder

Wat BDSM voor sub_dennis betekent

Mijn interesse in BDSM heb ik eigenlijk altijd al gehad. Door hier lid te zijn, ben ik eens na gaan denken over hoe dit nou allemaal zover gekomen is.

Op de basisschool worden er in de pauze vaak spelletjes gespeeld. Nu kan ik mij herinneren dat ik ooit gevangen genomen werd door een klasgenote tijdens het politiespel. Wat een sensatie, dit proefde naar meer! Ik liet me in het vervolg maar graag door haar oppakken.

Nu – een flink aantal jaar later en inmiddels geen maagd meer – zijn er toch wat soortgelijke ervaringen op mijn pad gekomen. Voor deze ervaringen zijn de volgende ingrediënten nodig: een vriendin de me geruststelt, een rijzweep en wat onschuldig brandende kaarsjes. Lees verder

Wat BDSM voor Erik betekent

In het dagelijks leven ben ik een bezig bijtje met van alles aan mijn hoofd en soms heb ik het gevoel dat de hele wereld op mijn schouders rust. Maar wanneer ik mij onder de hand van de Meesteres bevind, voel ik rust. Even niet denken maar doen. Gewoon volgen, want zij weet wat goed voor mij is.

Telkens als ik in haar ogen kijk, weet ik wie de baas is, voor wie ik leef en voor wie ik mij graag inzet. Een blik is genoeg. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren de eerste Dominante blik op mij.

Ik bood haar een diner aan, we waren samen te laat voor de film en te vroeg om te gaan slapen. Ze zat midden in een verhuizing tussen twee studentenkamers in. Lees verder

Wat BDSM voor linda tv slet betekent

Bdsm betekent voor mij gehoorzamen en doen wat er van me verlangd wordt.

Ik moest bij Dp een pakketje ophalen voor mijn vrouw. Ik belde aan en werd binnengelaten door Mrs Dani. Ze vroeg me: “Waar is je auto?”

Ik stommelde: “Die staat in een zijstraat.”

Zij commandeerde me die te halen, want het pakketje moest in de auto en was nogal groot. Ik snel weer naar buiten en haalde mijn auto, parkeerde hem voor de deur. Weer belde ik aan en werd snel weer binnengelaten door Mrs Dani. Lees verder

Wat BDSM voor slaaf felipe betekent

Ik opende mijn mailbox om de volgende opdracht van mijn Meesteres te lezen. Meesteres eiste de volgende opdracht van haar slaaf om uit te voeren gedurende één maand: één dag was haar slaaf een spermaslet en de twee volgende dagen moest haar slaaf constant vrouwenlingerie dragen.

En als ik thuis was, mocht ik enkel in het vrouwenslipje rondlopen of volledig naakt. Meermaals kreeg ik nog bijkomende opdrachten.

Wanneer ik spermaslet was, beval mijn Meesteres dat ik mij meermaals af moest rukken en klaar moest komen in mijn slipje werd ik tevens verplicht om dit slipje de ganse dag te dragen. Wanneer ik de twee volgende dagen een vrouwenslipje moest dragen voor mijn Meesteres, mocht ik mijn spermaslipje niet wassen. Lees verder

Wat BDSM voor sub en tv slet francine betekent

BDSM is voor mij een ruim begrip, van pijn = fijn met een p – tot tv sub en pijnslet zijn. Mijn ervaring na een date met een stel is dat alles samen kan. Ik ben heerlijk gebruik als pijn- en lustslet (tv) tegelijk.

Dit stel – waar de vrouw sub was en de man Dom – nodigde mij uit voor een zaterdagavond. In eerste instantie om als geil geklede tv slet te paraderen en beiden te plezieren, tot de Dom doorhad dat ik tevens een pijnslet was en beiden mij tot genoegen gebruikten met zwepen, zware tepelklemmen en gewichten tot bondage aan toe.

Op deze manier moest ik de Dom met mijn mond plezieren en zijn sub mij weer, terwijl er hard aan de tepelklemmen getrokken werd. Ik had ook een heel grote buttplug bij me van 8,5 cm doorsnee en 30 cm lang die bij me gebruikt werd en tevens ook een stuk gember waar je heel leuke dingen mee kunt doen op en in bepaalde plekken… Lees verder


    Klamed B.V