Grey Friday bij OnderdanigemanNL en Klapjes! Tot 65% KORTING

Dit is echt ongehoord: GREY FRIDAY bij onze webshop!

Klikt u maar en verbaas u!

Meer dan 200 artikelen die gigantisch zijn afgeprijsd. Soms tot wel 65 procent!

Maar waarom “Grey” Friday?

(Antwoord onder de foto.)

grey friday

Black Friday was oorspronkelijk bedoeld om ruimte te maken in magazijnen en winkelruimten voor de nieuwe jaarcollecties. Dat is allang niet meer zo. Sterker nog, veel ondernemers slaan juist extra veel spullen in om op BF hun slag te slaan. En niet zelden wordt ook nog eens gejokt over de oorspronkelijke verkoopprijs.

Daar doen wij dus niet aan mee. Toch zitten wij regelmatig met producten die uit de collectie worden gehaald. Niet zozeer omdat ze verouderd zijn, maar vooral omdat de fabrikant nog betere (lees: productietechnisch goedkopere) opvolgers kunnen aanbieden. De ehm… ‘verouderde’ generaties gaan bij ons dus in de digitale koopjeshoek. Op elk moment van de dag, week en maand staan er meer dan 200 producten in de uitverkoop. Ennu… vrijwel nooit dezelfde!

Dus eigenlijk is het bij ons 365 dagen per jaar Black Friday. Dat kunnen we dus niet zeggen, vandaar Grey Friday. En er is natuurlijk een kleine connectie en stiekeme knipoog naar “Master Grey”, een van de hoofdpersonen uit de Fifthy Shades-boekenreeks.

Verwen jezelf maar eens! Of je (aankomende?) Meesteres.

Plezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V