Geldslavernij: oplichterij of wederzijdse kick?

Laatst vertelde iemand Mij over een vriendin die al maanden (digitaal) contact onderhield met haar droomman. Ze had hem nog nooit ontmoet, maar dankzij hun intensieve mailcontact wist ze dat hij het helemaal voor haar was. Hij zag er goed uit, was grappig, intelligent, beleefd en onderhoudend.

Zelf zag ze er niet zo bijzonder uit en ze was al een beetje op leeftijd, maar dat weerhield haar er niet van om zich met volle overgave op deze romance te storten.

Het enige probleem was dat de meneer in kwestie in het buitenland woonde. Elkaar ontmoeten was dan ook niet iets waar licht over gedacht moest worden, maar na enkele maanden was het dan eindelijk zo ver: haar prins op het witte paard zou naar Nederland komen…

Ze was volledig in haar nopjes dat ze eindelijk de man van haar dromen kon ontmoeten en verheugde zich enorm op de eerste ontmoeting. Maar vlak voor de Lees verder

Mijn riemenfetish

Riemen fetish

Ingezonden door slaafje Richard

Hierbij wil ik het hebben over een fetish die denk ik niet veel voorkomt bij mensen. Bij mij zit het heel erg diep en het loopt als een rode draad door mijn leven, omdat ik het dagelijks zou kunnen zien als ik over straat loop. Ik geniet er dan ook erg van.

Ik heb namelijk een riemenfetish. Nu zal ik vertellen hoe dat gekomen is, waarom ik deze fetish heb en hoe het mijn leven verrijkt. Het is niet zo dat ik, als ik een riem zie, het moet kussen of likken, maar als een vrouw voorbijloopt met een riem om, dan kan ik er wel opgewonden van raken.

Mijn riemenfetish richt zich specifiek op vrouwenriemen, omdat ik dat heel erg sexy vind staan als het om het middel van een vrouw zit of gewoon door de lusjes van een spijkerbroek.

Het klink gek, maar het geeft voor mij aan dat de vrouw status heeft Lees verder

Tien bizarre fetishes (2)

WAM Wet & Messy

Vorige week heb ik het onder andere gehad over fetisjisten die graag insecten over hun lichaam voelen lopen, ramptoeristen en hoe blij sommige mensen worden als ze moeten overgeven…

Benieuwd naar de rest van deze top 10 van bizarre fetishes? Lees het vervolg hieronder!

6. Crushing

Crushing ken je misschien al: het verlangen om toe te kijken hoe insecten, voorwerpen of kleine dieren doodgedrukt worden. Natuurlijk kun je er ook over fantaseren hoe iemand jou verplettert, maar meestal blijft dit bij een fantasie (gelukkig maar, anders blijven er weinig subjes over!). 

Hoewel niemand moeilijk doet over het verpletteren van fruit, speelgoedautootjes, sigaretten of groenten, ligt het gebruiken van levende objecten voor deze fetish een stuk gevoeliger. In veel landen is het dooddrukken van dieren dan ook verboden. Pfew…

7. Tripsolagnie

Weer zo’n moeilijk woord voor eigenlijk iets heel simpels: iemand met tripsolagnie vindt het seksueel opwindend als zijn haar gewassen wordt. Natuurlijk heeft dit vooral te maken met het Lees verder

Tien bizarre fetishes (1)

Formicofilie

Wie “lijdt” aan een fetish of parafilie schaamt zich daar meestal voor en probeert het zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld. In sommige gevallen begrijpelijk, maar er kunnen ook heel onschuldige fetishes tussen zitten.

Daarnaast heb je veel soorten seksuele fetishes, perverse fetishes en fetishes waar je zelfs voor de bak in kunt draaien. Hieronder vind je tien van de meest bizarre (en weerzinwekkende) vormen van fetisjisme.

1. Formicofilie

Formicofilie houdt in dat je het opwindend vindt als insecten over je lichaam kruipen, vooral bij je genitaliën. Deze fetish komt meer voor in ontwikkelingslanden, wat misschien te verklaren valt doordat huizen daar over het algemeen meer insecten bevatten. 

Doordat daar zoveel insecten zijn, is de kans groot dat de geslachtsdelen af en toe blootgesteld worden aan deze kleine kruipers (zeker met een badkamer buitenshuis).

Als dit al op jonge leeftijd gebeurt en je seksueel nog niet volledig ontwikkeld bent, kan het gebeuren dat je hier later Lees verder

Top 10 seksuele fetishes (2)

Neus fetish

Vorige week zijn de eerste vijf opvallende seksuele fetishes in deze top 10 behandeld, waaronder seks met misvormde mensen en lijken, maar ook het verlangen om seks te hebben met robots en knuffels. Hieronder volgen de laatste vijf bijzondere seksuele fetishes uit deze top 10.

6. Nasolingus

Iedereen zit weleens in zijn neus, om vervolgens de snotjes weg te schieten of aan niet nader genoemde objecten af te vegen, maar voor iemand met nasolingus heeft dit een heel andere betekenis… 

Als je een nasolingus fetish hebt, raak je er opgewonden van om de neus van je partner af te likken of erop te zuigen. Meestal gebeurt dit tijdens de seks, maar het kan ook op zichzelf staan (bijvoorbeeld als alternatief voor een heftige vrijpartij).

Als je deze fetish hebt, vind je het meestal ook opwindend om de inhoud van andermans neus weg te likken. Wanneer je je eigen neus graag leeghaalt (en opeet), “lijd” je weer aan iets anders: Lees verder

Top 10 seksuele fetishes (1)

Teratophilia

Bijna iedereen heeft wel een zekere seksuele fetish, of we dat nu toegeven of niet. Misschien ben je je er niet eens van bewust dat je ergens een speciale voorkeur voor hebt.

In dat geval heb je waarschijnlijk hooguit een vrij onschuldige fetish, zoals het opgewonden raken van slipjes of grote borsten. Er zijn echter ook seksuele fetishes die heel wat verder gaan dan dat. Hieronder vind je een top 10 van opvallende seksuele fetishes.

1. Teratophilia

Teratophilia is de seksuele aantrekkingskracht tot misvormde of “monsterlijke” mensen. Een variant hierop is acrotomophilia, een fetish waarbij je je aangetrokken voelt tot mensen met een of meer geamputeerde ledematen. De tegenhanger hiervan is apotemnophilia.

2. Robotfetisjisme

Mensen met een robotfetish fantaseren graag over het hebben van seks met een robot. Omdat dit scenario niet heel waarschijnlijk is, kan het ook gaan om het verlangen om seks te hebben terwijl je gekleed bent als robot of met een partner die is uitgedost als robot.

Ik twijfel Lees verder


    Klamed B.V