Mijn vierde ervaring met Miss Poison …

Huney Bunny is een nieuwe slaaf van de Vlaamse Miss Poison. Toch heeft de strenge Meesteres hem aan het werk gezet om te beschrijven hoe voor hem zijn ontmoetingen met Hare Hoogheid verlopen.  Hier zijn verslag van de eerste confrontatie dat op onze grote zustersite KlapjesNL verscheen en vanaf hier zijn tweede en derde ontmoeting op onze site.

Yes! Eindelijk is het 17 mei. Na bijna een maand was het dan zover; ik mag weer naar Miss Poison.

We hebben vaak contact via whatsapp over onze ideeën en wat er allemaal bij komt kijken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik heb een heel prettig gevoel bij Miss Poison als mijn eigenaresse. Dit maakt het voor mij een stuk eenvoudiger. Heel kort door de bocht gezegd: ik doe wat Zij wenst.

Ervaring Miss Poison

 

Wakker worden met een bakkie koffie en de laatste details door nemen en dan rij ik naar mijn eigenaresse en haal haar thuis op voor de 4e sessie. Het is pas kort dat we elkaar kennen maar het voelt voor mij als of ik haar al jaren ken.

Dan rijden we naar de locatie waar de sessie plaats zal vinden, zetten we de boel klaar en bereiden we ons voor om te starten. Ja, het gebeurt weer! Iets waar ik steeds weer versteld van sta… Het is “klik” en er is niet meer de lieve innemende vrouw van zonet, maar Miss Poison de Meesteres!

Ervaring Miss Poison

Ik word aan mijn halsband naar het bed waar zij op zit, getrokken. Er wordt mij duidelijk gemaakt haar op een fatsoenlijke manier te begroeten. Dus: het kussen van haar voet; eerst rechts en dan natuurlijk de linkervoet, ondertussen word ik gecorrigeerd door haar zweep. Vervolgens wordt het tijd om eens te peilen of ik er klaar voor ben. Haar high heels drukken in mijn vlees terwijl ze met verschillende zwepen mijn lichaam bewerkt. Ze gaat over naar de ballen. Met een soort shock knive bewerkt ze daar de boel met gemene stroomschokjes en een paar – nu nog voorzichtige – trapjes in de ballen.

Langzaamaan worden de trappen gemener terwijl ze die afwisselt met de teaser. Dan word ik zo neergezet op mijn knieën en bewerkt ze met haar heels mijn kont en rug. Ik moet drinken voor haar pakken. Meteen daarna moet ik in dezelfde houding zitten zodat ze haar benen kan laten rusten terwijl ze geniet van haar drankje.

Ze gebruikt na deze pauze diverse slagmaterialen. Of nog beter: ze test ze. Ze test haar nieuwe spulletjes op mij! En haar verzameling was toch al behoorlijk.
Het is tijd om haar schoenen uit te trekken. Ik moet haar mooie kleine voetjes verwennen met een massage waarbij ze aanwijzingen geeft en erop toeziet dat het met aandacht en goed gebeurt. Miss Poison heeft ondertussen de cane weer ter hand genomen en bewerkt mijn borst ermee; steeds wat harder. Ook begint ze het slagmateriaal weer te wisselen.

Ervaring Miss Poison

Ik moet op mijn knieën naast het bed plaatsnemen. Hoofd op de grond en ik voel haar over mij heen staan. De Meesteres plast haar goddelijk gouden nectar over mij heen! In stralen loopt het over mijn rug, richting mijn gezicht, over mijn wangen, naar m’n kin en vandaar op de grond.  Ongelofelijk hoeveel van dit gouden Godinnenvocht Miss Poison in haar lichaam had opgeslagen. Het blijft stromen voor mijn gevoel! Als het is gestopt, krijg ik de opdracht om het van de grond te drinken. Met de zweep spoort de Meesteres mij aan een beetje op te schieten.

“Op het bed”, luidt haar nieuwe opdracht. “Kont deze kant uit en knieën op het bed!” Ze heeft zin om me anaal te gebruiken; met haar handen en met een toy. Ook die is nieuw, weet ik. Als ze enige tijd gefist heeft, gaat ze aan de slag met dat speeltje. Ik sta weer lekker open.

Het wordt tijd om een nieuwe carving te maken. Overleg volgt waar deze te zetten. Miss Poison heeft zich goed voorbereid met een stencil en transfer cream. Dit wilde ik zo graag! Een kunstwerk van Miss Poison op mijn lichaam; een mooie skull met bloemen en haar naam. Die op mijn rug van vorig keer is zo goed als onzichtbaar geworden. Geduldig ga ik liggen terwijl Miss Poison aan haar schets begint. Ze neemt er de tijd voor als ze netjes en wat dieper dan vorige keer in mijn lichaam snijdt…

ervaring Miss Poison

Dan is het klaar en mag ik in de spiegel kijken. Ik ben direct verliefd op het kunstwerk. Het ziet er heel goed uit en vervult me met trots deze door haar aangebrachte bloedtekening op mijn slavenlichaam te mogen dragen.

Helaas komt er hiermee ook een eind aan de sessie. We ruimen op, pakken alles in en langzaamaan gaan we huiswaarts. Onderweg eten we nog samen, maar daarna rest toch echt alleen maar de rit naar haar huis.

Wat is Miss Poison toch een geweldige Meesteres, maar vooral “vrouw”! Wat een heerlijk mens; de gezichten die ze heeft en die ze gebruikt om je te plooien naar haar wensen. Maar ook laat ze ermee zien wat ze er zelf van vindt, heerlijk! Ik bof maar met haar als mijn eigenaresse en hoop dat deze D/s-relatie nog lang mag duren!

Ik kan er weer even tegenaan, ben van plan nog lang na te genieten om langzaam me weer voor te bereiden op sessie nummer vijf!

Huney Bunny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V