Verslag sessie met Mrs. Cheyenne woensdag 3 jan 2024

Woensdagavond, 3 januari 202 iets voor half acht, stap ik Casa Cherda binnen voor mijn sessie met Meesteres Cheyenne. Het is gezellig druk aangezien er een nieuwjaarsborrel is. Mrs. Cheyenne is beneden en komt naar mij toe, groet mij en vraagt wat ik wil drinken. “Een Sprite alsjeblieft Meesteres”, antwoord ik.

Van Klapjes.nl! Geil en ook leerzaam verslag door slave of Mrs Cheyenne (op X)

Mrs Cheyenne

Heel relaxed en gezellig als altijd

Mrs. Cheyenne geeft mij de instructie om alvast naar haar kamer te gaan en haar drankje mee te nemen. Ik loop de trap op en ga naar haar kamer. Niet veel later arriveert Mrs. Cheyenne met mijn drankje en maken we een praatje. Heel relaxed en gezellig als altijd.
Op een gegeven moment krijg ik de opdracht om mij om uit te kleden en ik geef aan dat het gelukt is om het harnas thuis zelf aan te doen. Oefening baart kunst zeg ik en samen moeten we er hard om lachen!

Eerst gaan we foto’s maken

Ik moet naar de Meesteres komen en overhandig haar het presentje wat ik heb meegenomen op de manier zoals de Meesteres het graag wil. Knielend voor haar met mijn hoofd gebogen. Het is een fles lekkere champagne vanwege het nieuwjaar. Mrs. Cheyenne is tevreden!
Eerst gaan we foto’s maken, geeft de Meesteres aan. Ik had dit gevraagd aan mijn Meesteres voor mijn X omdat ik heel graag nieuwe foto’s wilde. De Meesteres vond dit een goed en leuk idee. Ik krijg een kap op en een halsband met ketting om mijn nek en we maken een aantal foto’s in verschillende posities.
Na het maken van de foto’s krijg ik boeien om mijn enkels en polsen en moet ik bij het kruis gaan staan met mijn gezicht naar de muur. Oei wat klinkt de Meesteres streng ineens en snel volg ik haar opdracht op. Ik word vastgemaakt aan het kruis en krijg al snel een aantal ferme tikken op mijn billen met een zweepje. Ik kreun van genot en lichte pijn. Heerlijk dit! Na een aantal slagen stopt Mrs. Cheyenne en ik hoor haar met ferme tikken van haar hakken op de vloer iets anders pakken. Nu worden de slagen veel harder en intenser op mijn billen. Ik voel mijn billen gaan gloeien en na een hardere slag slaak ik een kreet van pijn en toch ook genot. Nu al zegt de Meesteres, we zijn nog maar net begonnen slaaf krijg ik te horen met een gemeen lachje! Aaaiii gaat er door mijn hoofd heen en zeg, klopt Meesteres.
Nu pakt de Meesteres weer iets anders en voel ik een zweep plagend over mijn rug en billen gaan. Hmm dit valt mee denk ik nog en al snel volgen de eerste slagen op mijn rug en billen. Deze keer zijn de slagen wat minder hard en intens en voelt erg lekker. Blijkbaar is de Meesteres toch tevreden over mij gaat er door mij heen. Ik geniet!

mrs cheyenne

Prostaatmassage

Mrs. Cheyenne vindt het genoeg, maakt mij los en beveelt mij naar de bok te gaan en te gaan liggen op mijn buik. Snel en vastberaden word ik vast gemaakt en voel ik haar handen plagend over mijn rug, billen en ballen gaan. Mijn penis zit dan nog netjes in zijn kooitje en ik voel dat het wat strakker gaat zitten. Erg opwindend voelt dit en ik kreun van genot.
Ik voel wat kouds en glads op mijn anus gesmeerd worden en al snel voel ik haar vinger naar binnen glijden. Ik krijg een heerlijke prostaatmassage van de Meesteres en ik voel dat het kooitje nog strakker gaat zitten, mmmm wat is dit lekker geef ik aan! Mrs. Cheyenne lacht tevreden hoor ik. Volgens mij merkt Mrs. Cheyenne dat anaal steeds beter gaat want ik krijg al snel een dildo ingebracht en beweegt hem eerst rustig heen en weer. Ik voel dat ik aardig opgevuld word en ga steeds harder kreunen van genot. Hierop reageert de Meesteres door de dildo steeds sneller en dieper te laten gaan. Wow wat lekker en ben zelf ook opgelucht dat anaal steeds beter gaat!
De Meesteres merkt op dat het mijn wens is om anaal genomen te worden met een strap-on door haar en dat het nu tijd is daarvoor. Dat klopt, zeg ik bevestigend tegen mijn Meesteres.

Strap-on – maagdelijke pegging!

Mrs. Cheyenne doet een strap on om en drukt hem voorzichtig tegen mijn anus. Voorzichtig en met geduld brengt mijn Meesteres hem bij mij naar binnen en voel ik dat ik heerlijk opgevuld word. Langzaam begint mijn Meesteres op en neer te bewegen en voel ik de strap on tegen mijn prostaat aan drukken bij het naar binnen gaan. Nu begin ik helemaal hard te kreunen en mijn Meesteres reageert hierop door steeds sneller te gaan. Dit is echt heel lekker geef ik aan en Mrs. Cheyenne klinkt bevestigd en tevreden. Het is zo geil om dat te horen van mijn Meesteres en wind me nog meer op. Ik voel me kooi nu helemaal strak om mijn penis zitten en voel ik een heerlijke druk van mijn prostaat van binnen. Ik ga nog harder kreunen van genot en steeds sneller en dieper beweegt mijn Meesteres de strap on heen en weer. Dit is zo lekker dat ik een gevoel van orgasme ervaar en laat dat horen aan mijn Meesteres. Weer hoor ik een tevreden lachje van mijn Meesteres en bedank ik haar voor deze heerlijke ervaring! Wat voelt dit goed en hijg ik nog wat na!

Mrs Cheyenne

Cock/Ball Torture

Ik word losgemaakt van de bok en het is tijd voor ons volgende spel. Een wat heftigere CBT als wat we anders doen. Dit hadden we van te voren besproken, alleen blijft het verder wel een verrassing wat Mrs. Cheyenne van plan is. Doordat onze sessies langzaam maar zeker intenser zijn geworden,  is mijn vertrouwen in mijn Meesteres enorm gegroeid en word ik heel graag verrast door mijn Meesteres!
Mrs. Cheyenne pakt de buret die ik haar eerder een keer gegeven had en geeft die aan mij met de instructie om deze klaar te zetten op het bed.

mrs cheyenne

Hiermee kan mijn Meesteres haar champagne druppelsgewijs toedienen aan mij en heeft Mrs. Cheyenne haar handen vrij voor andere spannende handelingen. We hadden voor de sessie een deal gesloten, ik drink geen alcohol en zodoende kunnen we niet samen proosten op het nieuwe jaar met champagne. De deal was een fles champagne voor mijn Meesteres en ik tijdens de sessie haar champagne.
Mrs. Cheyenne beveelt mij op het bed te gaan liggen op mijn rug. Handen en voeten worden vastgemaakt aan het bed en ik krijg de balgag (welke dient als mondstuk om haar champagne toe te dienen) in mijn mond. Mijn Meesteres gaat even weg om haar urine in een bekerglas te doen en ik wacht geduldig af. Ik hoef gelukkig niet lang te wachten en Mrs. Cheyenne vult de buret met haar urine en sluit het slangetje aan, draait aan het kraantje en vraagt of hij druppelt. Ik knik bevestigend. Mmm wat smaakt haar champagne heerlijk!

… een naaldje door de huid van mijn balzak gaat. Ik had hierom gevraagd …

Ik hoor mijn Meesteres nog wat spullen pakken en even later neemt ze plaatst op het bed tussen mijn benen. Ik voel dat eindelijk mijn kooi verwijderd wordt en dat mijn ballen stevig worden afgebonden met touw. Plagend voel ik haar handen over mijn penis en ballen gaan en word ik steeds harder. Opeens voel ik een scherp pijnscheutje en besef dat er een naaldje door de huid van mijn balzak gaat. Ik had hierom gevraagd en wow wat voelt dit lekker samen met de penismassage die ik van mijn Meesteres krijg! Ik hoor hoe een sound word ontsmet en voel deze langzaam naar binnen glijden. Heerlijk beweegt Mrs. Cheyenne deze op en neer in mijn penis en ik raak al een beetje in extase. Weer een prikje en dat is naaldje nummer 2. Deze is wat gevoeliger merk ik maar voelt zeer opwindend. Mrs. Cheyenne staat op en ik voel tepelklemmen geplaatst worden en deze worden strak naar boven getrokken en vastgezet. Heel heftig en toch ook heerlijk dit! Mijn Meesteres neemt weer plaatst tussen mijn benen en weer voel ik de sound op en neer gaan. Ik kreun van genot! Een derde prikje volgt en er zitten nu 3 naaldjes door de huid van mijn balzak. Ik voel dat ik heel erg opgewonden raak.

Mrs. Cheyenne plaatst nu een huls om mijn penis en ze sluit deze aan op een trilapparaat. Hevige trillingen gaan door mijn penis en ik raak nu echt in vervoering. Weer de sound op en neer en ik begin al wat te schokken. Ik hoor een aansteker en niet veel later volgen hete druppels op mijn strak afgebonden ballen. Mmm zoveel prikkels en haar langzaam druppelende champagne in mijn mond brengen mij nu echt in extase. Heel heftig lig ik te trillen en te schokken van genot en laat dat ook duidelijk horen aan mijn Meesteres.
Mrs. Cheyenne laat het apparaat nu nog harder trillen en haalt de sound nog een paar keer op en neer. Ik ga steeds sneller ademhalen en ik voel mijn orgasme naderen. Zo intens voelt dit. Mijn Meesteres heeft dit door, verwijdert de sound en voert de trillingen nog wat op. Nu hou ik het echt niet meer en kom ik hevig schokkend en zwaar ademend tot een intens orgasme waarbij mijn Meesteres extra lang mijn penis blijft stimuleren. Wauuuwww zo heftig en lang heb ik het nog niet eerder gevoeld! Zo intens! Lang blijf ik nog na schokken en trillen.
Weer hoor ik mijn Meesteres tevreden lachen en mag ik rustig bijkomen van deze intense sessie. Voor mijn gevoel is dit onze meest intense sessie tot nu toe!

mrs cheyenne

Rustig praten we nog wat na over de sessie en andere dingen en rook ik een sigaretje, deze heb ik wel even nodig om bij te komen. Ik ga hierna lekker douchen en kleed me om. Alles heel relaxed, dit is ook altijd heel fijn bij Mrs. Cheyenne.
Ik bedank Mrs. Cheyenne voor deze heerlijke, intense sessie en we nemen afscheid met een knuffel en 3 kussen.
Ik ben je erg dankbaar en trots dat ik je slaaf mag zijn Mrs. Cheyenne!
En ben ik benieuwd wat je nog allemaal van plan bent met mij na deze geweldige sessie.
X
Slave of Mrs. Cheyenne (@SlaveChemistBen)

2 reacties op “Verslag sessie met Mrs. Cheyenne woensdag 3 jan 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V