Hoe kan ik mijn Meesteres verleiden tot seksuele straffen?

Vraag: Geachte Meesteres,

Al jaren ben ik gelukkig met mijn achtenswaardige Dame. W/wij zijn al lang overeengekomen dat mijn mannelijke seksualiteit moet worden afgebroken. Ik dien mijn Dame graag, maar kan niet groeien in mijn onderdanigheid omdat Zij mij niet middels straf op mijn ondergeschikte positie wijst. Zij kan geen bevredigende vorm vinden, zegt Zij.

Daardoor hebben W/wij geen enkel seksueel contact meer, van welke vorm dan ook. Ik ervaar dit eigenlijk als de wreedste vorm van straf, hoewel dit door Haar misschien niet zo bedoeld is. Ik heb Haar laten weten dat ik er begrip voor heb als Ze mij cuckold, maar dat lijkt niet door Haar gewenst te worden, hoewel Ze zegt niet seksueel gefrustreerd te zijn. Ook wil Ze niet terug naar een “normale” relatie. Er lijkt een soort machteloosheid te heersen op dit punt van seks in O/onze toch wel goede relatie. Hoe kan ik Haar verleiden tot het een of het ander? Ik dank u oprecht,

slaafje docyl balsek

Beste docyl balsek,

Op de allereerste plaats geluk gewenst dat je al jaren gelukkig bent met jouw Dame en dat J/jullie een goede relatie hebben. Dat is heel belangrijk voor beide partners. Je vraag is echter niet zonder meer te beantwoorden, omdat niet echt duidelijk wordt wat je precies bedoelt. Ik vind twee elementen terug in je vraag die Ik achtereenvolgens zal behandelen.

Aan de ene kant hebben J/jullie volgens jouw zeggen een afspraak dat je mannelijke seksualiteit moet worden afgebroken. Aan de andere kant gaat het om bestraffing die je niet voldoende krijgt naar je gevoel. Je trekt daarbij zelf de conclusie dat je door het ontbreken van straf geen enkel seksueel contact meer hebt.

Wel of geen seks?

Hoe moet Ik die gezamenlijke afspraak zien dat je mannelijke seksualiteit moet worden afgebroken? Is dat dan een eenzijdige afspraak waarmee je het eigenlijk niet eens bent? Het lijkt erop alsof jij wel degelijk seks wilt, terwijl je Dame zegt dat Ze door het gemis daaraan niet seksueel gefrustreerd is. Daarnaast wil Ze niet terug naar een “normale” relatie en Ik neem aan dat je daarmee een relatie bedoelt waarin seks wél een rol speelt.

Als Ik uitga van de gedachte dat jij seks wilt, terwijl je Dame daar geen behoefte aan heeft, wordt het de hoogste tijd om die machteloosheid op het punt van seks te doorbreken. Dat kan alleen door goed door te praten wat J/jullie van elkaar verwachten op het gebied van seksualiteit. J/jullie zullen ongetwijfeld vroeger seks met elkaar gehad hebben. Wat is er dan precies veranderd waardoor de beslissing is gevallen dat jouw seksualiteit moet worden afgebroken?

Dat is een van de eerste dingen die J/jullie boven tafel moeten zien te krijgen. Als Ik uitga van jouw verhaal, lijkt het erop dat J/jullie daar verschillend over denken. Pas als kristalhelder is wat J/jullie op het gebied van seks van elkaar verwachten, kun je gaan toewerken naar een oplossing.

Onvoldoende bestraffing

Als Ik je woorden goed interpreteer, hoop jij door een goede bestraffing een seksuele ontlading te krijgen. Daar is niets mis mee, want daar streven heel veel onderdanige mannen naar. Je bent daarnaast bereid om aan cuckolding te doen en ook dat is een vaak gebruikte manier van subs om te kunnen komen tot seksuele bevrediging. Ook hieruit blijkt dat J/jullie op het punt van mannelijke seksualiteit anders over zaken lijken te denken.

Volgens jou is het probleem dat je Dame geen bevredigende bestraffing kan vinden om jou op je ondergeschikte positie te wijzen, zodat je niet kunt groeien in je onderdanigheid. Ook op dit punt lijkt er machteloosheid te heersen in J/jullie relatie. Heb je al eens geprobeerd om Haar te vertellen waarmee Zij jou zodanig kan vernederen dat jij de kick krijgt waarop je hoopt? Als je dat al eens geprobeerd hebt, wat is dan de reden dat het toch niet werkt? Voelt je Dame daar niet voor of weet Ze niet hoe Ze dat moet aanpakken?

Ook hierbij geldt dat J/jullie daar met z’n tweeën uit moeten zien te komen. Iedere relatie is anders want mensen verschillen en het is voor anderen moeilijk om daarvoor relevante tips te geven. J/jullie zélf zijn de echte experts op het gebied van J/jullie relatie en anderen kunnen je geen “verleidingstrucs” aan de hand doen om die impasse te doorbreken.

Ik kan me voorstellen dat bovenstaande antwoorden niet helemaal bevredigend zijn, maar dat heeft ermee te maken dat het probleem niet echt glashelder is. Mocht je nog wat willen toelichten, aarzel dan niet om te reageren. Dan kunnen W/we het probleem mogelijk nog wat meer aanscherpen. Uiteraard kun je ook later nog terugkomen als J/jullie met elkaar gepraat hebben.

Dominante groet,

Helena

13 reacties op “Hoe kan ik mijn Meesteres verleiden tot seksuele straffen?

 • 19 juni 2016 om 10:41
  Permalink

  Hallo Meesteressen,
  Ik hoop dat mijn vraag op de goede plaats terechtkomt, want eigenlijk is het dus geen reactie maar een nieuwe vraag.

  Het gaat erom dat ik een fijne female led relatie heb met mijn vrouw/meesteres, echter ik bemerk de laatste maanden een afnemende interesse aan haar kant.
  Ik ken als geen ander de ongeschreven regels, als zij bepaald en ik mag niet sturen etc. Maar ik besef me ook heel erg goed dat dit alleen kan werken wanneer beiden ‘geprikkeld’ worden.

  Mijn meesteres heeft in principe iedere ochtend een orgasme, (ik 1x p/m), 95% van het huishouden doe ik, ik draag haar gedragen slipjes, slaap vastgebonden (Want ik zou eens aan mijzelf komen in een onbewaakt moment, of aan haar) biedt haar alles geknield aan, kook het lekkerste eten (en ruim nadien alles zonder morren weer op).
  Maar het lijkt wel of ze zo zo’n beetje alles heeft wat ze wenst, zonder er nog ogenschijnlijk moeite voor te hoeven doen?

  We hebben 3 jaar terug een eigendoms contract opgesteld en als ik mij dat voor de geest haal, voldoe ik nog steeds aan al mijn afspraken maar zij niet!

  Ik wordt nauwelijks gestraft, geen of nauwelijks toegebrachte pijn, geen initiatieven, de tas met speeltjes staat te verstoffen etc.
  Maar ondertussen staat ze mij zelfbevrediging niet toe, en laat ze af en toe merken dat ze mijn constante geilheid irritant vind.

  Ik voel me opstandig worden eerlijk gezegd, wat niks voor mij is. En vind het behoorlijk uit verhouding. Ik heb al herhaaldelijk voor haar zo makkelijk mogelijke oplossingen aangeboden, maar weinig respons.
  Ik voel me schuldig, want zo hoort een slaaf zich niet te gedragen, maar ik kan mijn frustratie niet blijven negeren.

  Wat te doen?
  Graag uw advies Meesteressen.

  Vast enorm bedankt.

  Groetjes Odan

  Beantwoorden
 • 1 augustus 2016 om 15:46
  Permalink

  Op een gegeven moment heb ik mijn vrouw verteld over mijn onderdanige gevoelens. Ze is zeker wat meer dominant dan veel andere vrouwen, natuurlijk zeker ten opzichte van mij. Ik stelde voor om als haar iets niet zint mij te waarschuwen of te straffen en ze weet ongeveer wat ik beslist niet zou willen en ook waar ik wel in voor ben.
  Tot nu toe heb ik blijkbaar geen aanleiding voor haar gegeven iets te ondernemen, iets puur expres doen is ook weer zoiets.
  Afgelopen weekend dan “eindelijk” eens ruzie gehad over mijn eigenwijzigheid e.d, over dingen waar zij zich aan stoort. Tot mijn niet geringe verrassing (en ook nu wel verbazing) kreeg ik zonet te horen dat ik deze week om half 8 naar bed moet ’s avonds tot en met vrijdag. “Ik neem aan dat je hiermee instemt” zei ze. Na enig slikwerk zei ik dat ik nu niet meer terug kon krabbelen toch? Na, inderdaad. Ik kon merken dat ze het zelf ook best raar vond het tegen mij te zeggen maar ze kickte er eigenlijk ook wel op.
  Beseffend dat ik deze week het voetballen op t.v. maar moet vergeten, liefhebber daarvan dat ik ben.

  Aan de ene kant heb ik hier helemaal geen zin in, zo vroeg naar bed, wanneer val ik in slaap bijvoorbeeld, maar aan de andere kant kickt het enorm zo’n straf van je eigen vrouw.

  Beantwoorden
  • 24 december 2022 om 23:28
   Permalink

   Dit soort straffen krijg ik ook van mij dominante partner .

   Niet alleen slaag op m’n blote billen maar ook vroege bedrijf en

   Na study en werk overdag hou ik van leuke dingen en ook van zinvolle dingen tot mijn normale bedtijd. 23 uur.
   Als ik weet dat bij wandiscipline waarmee ik zelf schade toebreng één straf van mijn partner te wachten staat en mijn straf geeft voor mij ondeugend gedrag en gebrek aan discipline dan is de straf die ik krijg vroeg naar bed. Vroeg naar bed gaan als ik me niet aan afspraken houd, is de vrije avonden voor leukste activiteiten dat ik kwijt ben dus heb liever die straf niet .
   Met zo straf van mijn hulpzame partner dan kan ik de doelen nastreven dat voor mij zelf veel beter is . Sommige mensen zoals ik hebben gelijk dit extra motivatiepunt en juist deze extra discipline is nodig om door te gaan met wat ze willen bereiken. Een paar avonden om 17.30 uur voor straf naar bed gaan zal zo tot me doordringen dat ik mezelf elke keer weer moet motiveren voor datgene waar ik moeite mee heb. Maar wel in mijn vermogen ligt . De dagen van vroege bedtijd-straffen zijn na study/werktijd , dus thuis in mijn eigen vrije uren .

   Vroeg naar bed gaan is afhankelijk van wat ik fout en stout heb gedaan 1 of meer dagen tot een maximum van 7 dagen. Een week straf. Vroege naar bed als straf gaan is altijd om 17:30 uur. Dan eten wij om 16:30 uur

   Waarbij ik om 16:30 in pyjama aan tafel moet zitten als ik deze straf heb .

   Meestal ben ik 15:30 thuis
   En de dagen dat ik de vroeg naar bed straf heb moet ik meteen douche en pyjama aan

   Als ik deze straf op een vrije dag heb dan moet ik op die dag overdag in pyjama rond lopen in huis

   ……………….. …………..

   Pas deed ik meerdere dingen die ook slechts zijn voor mij zelf en gewoon dom was
   Dus vond mij partner dat ik vroege bedtijd straf on 17:30 u
   voor een hele week 7 dagen moest krijgen.
   Vanaf Zaterdag 17 -12 -2022 t/m vrijdag 23 -12 2022: 17:30 als straf naar bed gestuurd m 17:30 . Reden: Herhaaldelijk gebrek aan discipline en te vaak al eerdec straffen gehad voor 1 a 2 soms 3 avonden Stoute volwassen

   Vroeg naar bed gaan straffen is een efficiënte manier om mijn te straffen

   Op het moment dat mij zo straf word aangezegd vind er nog een voor gerecht plaats .

   Broek naar beneden en over de knie en pak rammel op mij blote billen .

   Dit soort straffen krijg ik ook van mij dominante partner .

   Niet alleen slaag op m’n blote billen maar ook vroege bedrijf en

   Na study en werk overdag hou ik van leuke dingen en ook van zinvolle dingen tot mijn normale bedtijd. 23 uur.
   Als ik weet dat bij wandiscipline waarmee ik zelf schade toebreng één straf van mijn partner te wachten staat en mijn straf geeft voor mij ondeugend gedrag en gebrek aan discipline dan is de straf die ik krijg vroeg naar bed. Vroeg naar bed gaan als ik me niet aan afspraken houd, is de vrije avonden voor leukste activiteiten dat ik kwijt ben dus heb liever die straf niet .
   Met zo straf van mijn hulpzame partner dan kan ik de doelen nastreven dat voor mij zelf veel beter is . Sommige mensen zoals ik hebben gelijk dit extra motivatiepunt en juist deze extra discipline is nodig om door te gaan met wat ze willen bereiken. Een paar avonden om 17.30 uur voor straf naar bed gaan zal zo tot me doordringen dat ik mezelf elke keer weer moet motiveren voor datgene waar ik moeite mee heb. Maar wel in mijn vermogen ligt . De dagen van vroege bedtijd-straffen zijn na study/werktijd , dus thuis in mijn eigen vrije uren .

   Vroeg naar bed gaan is afhankelijk van wat ik fout en stout heb gedaan 1 of meer dagen tot een maximum van 7 dagen. Een week straf. Vroege naar bed als straf gaan is altijd om 17:30 uur. Dan eten wij om 16:30 uur

   Waarbij ik om 16:30 in pyjama aan tafel moet zitten als ik deze straf heb .

   Meestal ben ik 15:30 thuis
   En de dagen dat ik de vroeg naar bed straf heb moet ik meteen douche en pyjama aan

   Als ik deze straf op een vrije dag heb dan moet ik op die dag overdag in pyjama rond lopen in huis

   ……………….. …………..

   Pas deed ik meerdere dingen die ook slechts zijn voor mij zelf en gewoon dom was
   Dus vond mij partner dat ik vroege bedtijd straf on 17:30 u
   voor een hele week 7 dagen moest krijgen.
   Vanaf Zaterdag 17 -12 -2022 t/m vrijdag 23 -12 2022: 17:30 als straf naar bed gestuurd m 17:30 . Reden: Herhaaldelijk gebrek aan discipline en te vaak al eerdec straffen gehad voor 1 a 2 soms 3 avonden Stoute volwassen

   Vroeg naar bed gaan straffen is een efficiënte manier om mijn te straffen

   Op het moment dat mij zo straf word aangezegd vind er nog een voor gerecht plaats .

   Broek naar beneden en over de knie en pak rammel op mij blote billen

   Ik hou er echter niet van om gestraft te worden, ik accepteer dat ik gedisciplineerd moet worden zoals mijn partner dat nodig acht.  Als mijn partner mij straft, weet ik dat dat komt omdat ze van mij houd

   Zij is degene die de leiding heeft. zij beslist. Maar waar ik het meest bang voor ben, is vroeg naar bed worden gestuurd

   De kick is om geen straf te krijgen en daar naar handelen .
   G
   ebeurt het toch dat ik straf krijg
   dan zal ik wel moeten en dat geeft het onderdanige kinder gevoel om zulke straffen te krijgen.

   Mijn partner zegt wie zich te gedragen als een ondeugend jongetje,ook behandeld te worden als een ondeugend klein jongetje. Ik haat vroeg naar bed, heb programma’s die ik leuk vind en zij weet het. 

   Als ik vroeg op de dag naar bed moet meteen 15:30 bij thuis komst pyjama aan op vrije dagen dat ik zo straf heb lopen moet ik overdag in pyjama rond blijven lopen als straf krijg, wie er ook binnenkomt. Mijn partner zegt dan gewoon dat ze haar partner discipline met vroege bedtijd straffen.
   Bekende weten het allemaal.

   Ja dat is wel het vernederd als visite komt en aanwezig is en ik moet vlak voor half zes welterusten zeggen en vertellen dat ik gestraft ben met zo veel avonden vroeg naar bed.

   Bed mag ik ook niet uit

   Onder mijn pyjama broek een dikke dubbel luier om vol te plassen

   Beantwoorden
   • 5 februari 2024 om 09:11
    Permalink

    Haha zo herkenbaar. Voor straf vroeg naar bed en soms ook nog met rode gloeiende billen. Maakt niet uit welke dag het is en of er bezoek is. Een dikke luier omgespeld,plasticbroek aan pyama of babydoll er over, bed in en niet meer er uit. In die luier plassen is inmiddels heel gewoon.
    Als ik heel nodig moet en dus in de luier moet poepen vind ik dat verschrikkelijk en stel dat zo lang mogelijk uit.
    Ook mijn vrouw maakt er geen geheim van als er visite is. B.v. op mijn verjaardag. Op de slaapkamer omgekleed. Met een dikke luier en plasticbroek onder mijn pyama in de kamer gaan vertellen dat ik naar bed moet.
    Als b.v. alleen mijn schoonmoeder of mijn schoonzus er is doet mijn vrouw mijn luier en plasticbroek bij mij aan waar zij bij zijn.

    Ze stuurt mij den weg met “MOET JE MAAR LUISTETEN”.

    Beantwoorden
 • 22 september 2016 om 07:09
  Permalink

  Ik heb ook een dom en sub relatie en als ik herhaaldelijk niet mij afspraken en regels na kom die gezamenlijk gemaakt zijn en zelfs belangrijke zaken verzuim dan geeft zei mij ook straf.

  Dat begint eerst met een stevig pakslaag op mijn blote billen en moet ik daarna voor-straf op mn knieen een uur in de hoek staan. Daarna volgen er afhankelijk van wat het geval was een aantal avonden dat ik om 19 u als wij gegeten hebben naar bed moet voor straf. Dan moet ik als ik 16 uur thuis kom gelijk douche en pyjama aantrekken voor straf en als de straf avond vroeg naar bed om 19 uur op een zaterdag of zondag valt om dan moe ik overdag mijn pyjama aanhouden.
  Ook geeft mijn vrouw lessen en cursussen waar serieus dingen bij geleerd word dat zijn bepaald aantal uren per week en als ik daar mij bes niet in doet geeft zei mij straf door de les tijd e verlengen middels het NIJBLIJVEN en moet ik buiten de lestijd en schooltijd en ook buiten de NIJBLIJVEN tijd ook in mn eigen vrije tijd een velletje met 100 strafregels schrijven. Maar luister ik en geef ik gehoor en ben ik lief dan kan alles.

  Beantwoorden
  • 22 september 2016 om 09:26
   Permalink

   vandaag was ik vrij van he werk en ben met cursus les bezig en heb nu al meerdere keren he huis werk niet volledig geleerd en kreeg straf en dat begon met de liniaal op mijn blote billen en hierdoor gaat de school tijd middels nablijven 2 uur langer duren.

   Daarna gaat de school korte-broek uit en pyjama aan en moet wegens ook andere regels e verzuimen 2 avonden om 19 uur naar voor straf. Morgen ben ik ook vrij en doe ik pas smiddags de cursus als zei aanwezig is en moet in mijn vrije ochtend uren morgen strafregels schrijven 100 keer,. Morgen moet ik tevens in pyjama achter mijn school tafel zitten en leren .

   Dus samengevat heb ik net de volgende straf gekregen . stevige Blote billenkoek, 2 uren nablijven en 2 avonden om 19 uur naar bed en morgen hele dag in pyjama blijven ook tijdens school uren plus 100 strafregels schrijven

   Beantwoorden
 • 29 september 2016 om 05:05
  Permalink

  Plakkertje schreef :

  kreeg ik zonet te horen dat ik deze week om half 8 naar bed moet ’s avonds tot en met vrijdag.

  —————————————–

  k ben de hele nacht door gegaan met van alles en nog wat en had mijn vrouw belooft om 01 uur te gaan slapen . Zei zag mij net toen zei wakker werd mij nog bezig en ik l;ette nie top de tijd en omdat ik de hele nacht bezig was , heb ik maar een uur om te slapen en moet er 6 uur weer uit en mag mij slaap tekort gaan inhalen doordat ik voor straf van haar een hele week om 18 uur naar bed moet . wij eten 17:30 en daarna lig ik de hele week vroeg op bed en moet als ik tussen 15 en 16 uur thuis kom ook meteen onder de douche en pyjama aantrekken en op de vrije zaterdag en zondag moet ik overdag gewoon de pyjama aanhouden en voor straf het weekend binnen blijven .
  Ook gemengd gevoel ik heb helemaal geen zin zo vroeg maar ik zal wel moeten maar het heeft wel het onderdanig gevoel van een stout kind die tot de orde is geroepen en straf heeft gekregen .
  Ook heb ik net een pakslaag op mijn blote billen gehad dus die stoute jongens billen die gloeien nu . Goed vanavond komende avond tot en met woensdag heb ik mijn straf en mag als ik 18 uur in moet niet eerder uit dan smorgens 6 uur en krijg een dikke luier met inlegger onder mijn pyjama om te kunnen te plassen

  Beantwoorden
 • 1 november 2016 om 23:16
  Permalink

  Bas mijn mommy heeft ook een zus die toevallig SM meesteres is en als mommy dus bij haar zus op visite gaat duurt dat tot 2 uur maar moet ik van mommy als wij bij haar zus gewoon bij haar zus om 22 uur naar bed op de logeer kamer en word dan om 2 uur wakker gemaakt als wij weer naar huis rijden , Ik moet de zus van mommy ook voor ik haar naam roep eerste tante en vroeger tegen haar ex maan eerste ome . andere familie leden niks van zo ageplay relatie en mommy zus vind het leuk om jet af en toe op deze manier mee te spelen

  Beantwoorden
 • 28 mei 2017 om 20:58
  Permalink

  Ik heb vorige week eb hele week van mijn vrouw om 18 uur na het eten baat bed gemoeten voor straf . Kwam ik 14 uur thuis dan meteen pyjama aan en in het weekend overdag in m’n pyjama moeten blijven en ging alle 7 dagen met een rood gloeiende billen naar naar bed en kreeg blote billenkoek

  Dit is mij straf te veel maar wel de manier om meer discipline te hebben

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2020 om 07:10
  Permalink

  Als ik voor straf vroeg naar bed moet betekend dat bij thuiskomst uitkleden. Pak slaag op mijn billen. Buttplug gaat uit CB blijft om. Dikke nachtluier om met een plasticbroek.
  Soms mag ik met een slabbertje om nog mee eten soms zonder eten naar bed.
  Alles opruimen en koffie maken voor mijn vrouw en haar vriend.
  En dan vastgelegd op de logeer kamer.
  Heel soms wordt ik voor dat de luier om gaat nog genomen door mijn vrouw met een voorbind pik of door haar vriend.

  Beantwoorden
  • 5 februari 2024 om 08:43
   Permalink

   Leuk om naar zo lang mijn eigen reaktie weer tegen te komen. En nog zo goed passend. Ons huwelijk is nog steeds goed al zullen velen dit vreemd vinden terwijl de vriend van mijn vrouw bij ons in woond. Een kuisheids kooitje en luier en plasticbroek en vaak een butplug zijn thuis standaard voor mij.
   Mijn vrouw en haar vriend vinden her heerlijk om mij te vernederen en kleineren. Zelf seks hebben is er nouwelijks meer bij. In moet ze alle 2 vaak schoonlikken en ook nemen ze mij alle 2. Soms valt dit mij heel zwaar en verklaar ik mijzelf voor gek.
   Diep in mij hart zou ik als cuckold niet anders willen.

   Beantwoorden
 • 10 december 2020 om 19:24
  Permalink

  Meer discipline en doelen bereiken met
  vroege bedtijd als straf.

  Na school waar ik serieus en doel gerichtecstudievdorbenbcomnbineer met school roleplay
  hou ik daarna ook weer van leuke dingen en ook van zinvolle dingen tot mijn normale bedtijd. Als je weet dat met een wan dicispline waarmee ik mij zelf schade berokkend één straffende juffrouw is ien mijn straf voor mij ondeugend gedrag en gebrek aan discipline is dan : vroeg naar bed.

  Straffen voor vroeg naar bed gaan als ik me niet aan afspraken houd, dan kan ik de doelen vaker wel nastreven. Sommige mensen zoals ik hebben gelijk met dit extra motivatiepunt en juist deze extra discipline is nodig om door te gaan met wat ze willen bereiken. Een paar avonden om 17.30 uur voor straf naar bed gaan zullen zo bij me doorkomen dat ik elke keer mezelf moet motiveren voor waar ik moeite mee heb. Maar het ligt zeker in mijn vermogen. De dagen van straffen voor vroeg naar bed gaan zijn na school, dus ik kom thuis in mijn eigen vrije uren. Vroeg naar bed voor straf is afhankelijk van wat ik verkeerd heb gedaan 1 of meerderec dagen tot een maximum van 7 dagen. Een week straf. De straffen voor het vroeg naar bed gaan zijn meestal om 17.30 uur. .

  ……………….. …………..

  net verteld. dat ik van maandag 9-11 t / m zondag 15-11’2020 17:30 uur net na het eten de hele week vroeg naar bed wordt gestuurd om 17:30 uur. Reden: Herhaaldelijk gebrek aan schooldiscipline en te vaak bestraffing tijdens rollenspel op school
  Straffen voor het vroeg naar bed gaan is een efficiënte manier om mijn als volwassen schooljongen te straffen

  ondeugende volwassen schooljongen moet gestraft worden voor de komende 7 avonden. Om 17.30 uur naar het bed van de juffrouw

  Reden;

  Om dit lang vol te houden gelden de Miss set up regels. Want teveel willen brengt vermoeidheid met zich mee en dat is precies correct overwonnen. Combinatie van maatregelen en vitamine B12-preparaat. Maar ik doe soms acties die niet zijn toegestaan ​​omdat het een van de factoren is dat vernietiging in de hand werkt. Dan is er voor de Miss de beste oplossing voor dat herstel zodat er geen vermoeidheid ontstaat. Voor straf 7 x om 17.30 uur naar bed. Vroeg naar bed want straf is sowieso de juf vindt een goede straf ik ben altijd ergens mee bezig. Leren met studie en rollenspel op school en daarna buiten met de hond. Of met een baan. van spelen met speelgoed. Ik ben heel actief die weinig rustig kan doen en niks kan. Om dit nog 25 jaar vol te houden Rust in de tijd is belangrijk Dus de Misses vinden dit soort straf ideaal.

  Vroeg naar bed moeten voor straf is geen mooie straf. De Kick als onderwerp is ervoor te zorgen dat ik niet gestraft word door de docent. Gebeurt het? Ja, dan had ik mezelf meer discipline moeten tonen. Aan de ene kant heb ik er helemaal geen zin in, ga zo vroeg naar bed, wanneer val ik bijvoorbeeld in slaap, maar aan de andere kant trapt het echt zo’n straf af van je eigen schoolrolspel, juffrouw en ook je eigen vrouw.

  Ook het gevoel dat ik een jong kind ben dat als straf vroeg naar bed gaat en de begeleidende en zorgzame maar ook bestraffende dame die om mij geeft. Ondanks straf is het niet handig. Maar dan had ik een betere discipline moeten laten zien. De trap weerhoudt me ervan gestraft te worden. Zelfs dan voel ik me als een kind met de leraar. Mijn straffen voor vroeg naar bed gaan zijn meestal tussen 17 uur en 18 uur

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V