henrik, sletje van Queen Jazz

Dát is niet misselijk! Henrik, een slaafje van Queen Jazz, gaf gehoor aan onze oproep om eigen ervaringen in te sturen. Onze grote Zustersite heeft de Fin-/Femdom Queen gekaapt, vandaar dat wij ruim baan kunnen geven aan haar onderdanigen. Vooral mooi is te lezen hoe hij stilaan werd bevangen door het fenomeen Findom.

Sletje van Queen Jazz

Het is in het najaar van 2019 toen Queen Jazz en ik (@Stuurhut1) met elkaar in contact kwamen. In tegenstelling tot andere zogenaamde zelfbenoemde Meesteressen die met zo weinig mogelijk woorden kenbaar maken dat ze geld willen zien, sprak Queen Jazz in volzinnen en gingen de gesprekken niet meteen over geld. Al vrij snel hadden wij een klik en via Skype vervolgde ons contact redelijk intensief.

Het zal enkele dagen later zijn dat Queen Jazz voorzichtig over geld begon te praten. Met Findom had ik enkele negatieve ervaringen opgedaan en had ik mijn leergeld inmiddels wel betaald. Queen Jazz is wat Findom betreft en het daarbij “toe-eigenen” van geld milder en was ze niet te beroerd om het hoe en waarom van haar fetisj uit te leggen. Daarnaast toonde ze ruime belangstelling voor mij als subje. Elkaars voorkeuren kregen voldoende aandacht in onze gesprekken. Dat het Queen Jazz uiteindelijk om haar fetisj Findom gaat, was duidelijk. Onweerstaanbaar trok ze mij mee in haar Findomavontuur waar ook ruimte is voor Femdom.

Sletje Queen Jazz

Mijn belangstelling voor Findom is dan gewekt

Nadat ik haar mijn eerste tribute betaalde, ging alles zo’n beetje vanzelf. De klik die er al was, werd verstevigd en de basis voor Findom was gelegd. De financiële afspraak was simpel: wekelijks zou ik haar vragen om een tikkie zodat ik het afgesproken bedrag aan haar kan betalen en hierdoor wekelijks haar honger naar geld enigszins kon stillen. Door de week zou ik dan niet worden lastiggevallen wat geld betreft, want vaak drukt geld toch een negatieve stempel op het contact. Dagelijks hebben wij contact. Hoewel besproken onderwerpen nogal uiteen lopen, is de rode draad D/s-gerelateerd. De wekelijkse betaling vindt plaats op zondag, toepasselijk Queensday genoemd. Mijn belangstelling voor Findom is dan gewekt en langzaam maar zeker word ik meer en meer opgewonden als de gesprekken over geld gaan.

Zo werd ik haar eigendom en haar bezit en kon ik verder leven als haar slaaf

Ons contact werd zo goed dat Queen Jazz mij een contract aanbood. Zelf vond ik het toen nog te vroeg voor een contract, maar een paar maanden later heb ik haar vanuit mijzelf aangeboden een contract met haar te willen aangaan. Zo werd ik haar eigendom en haar bezit en kon ik verder leven als haar slaaf. Na verloop van tijd geef ik Queen Jazz inzicht in mijn uitgaven en geeft ze mij tips om geld te besparen. Dat blijkt heel goed te lukken en gaandeweg kreeg ik meer financiële speelruimte en kon ik ook wat meer sparen. Door Findom gedreven komt het zo nu en dan voor dat Queen Jazz vindt dat ik iets voor haar moet betalen of dat ze mij een boete oplegt omdat ik weer eens in de fout ben gegaan. Telkens blijkt dat ik daar best opgewonden van kan worden. Vaak speel ik het spel mee of vertraag ik het een beetje zodat ik er, en uiteraard Queen Jazz zelf ook, heerlijk geil van word. Het betalen van haar boodschappen werd een keer op de terugweg naar haar huis vanaf de achterbank beloond met de uitspraak “geil kun je ruiken”.

sletje van Queen Jazz

Mijn belevenissen met Queen Jazz zijn te lezen op …

Nu twee jaar later ben ik nog steeds onder contract bij Queen Jazz en ben ik zoals ik vaak zeg haar eigendom, haar bezit en haar sletje.
Findom is voor zowel Queen Jazz als mij meer dan alleen geld van eigenaar laten wisselen. Findom en Femdom gaan bij mij samen, het een is niet mogelijk zonder de andere. Andersom geldt dit ook voor Queen Jazz, Femdom zal niet gaan zonder Findom. Dienen doe ik overigens volledig onbaatzuchtig.
Naast Findom nodigt Queen Jazz mij ook tweewekelijks uit om bij haar thuis te komen dienen of voor een sessie. Van deze sessies hou ik doorgaans een blogje bij. Mijn belevenissen met Queen Jazz zijn te lezen op https://sletjevanqueenjess.wordpress.com/

henrik

PS – Queen Jazz is een geboren Domina. Zowel Findom als Femdom draagt zij uit op een natuurlijke en ongedwongen manier. Dit doet ze met veel enthousiasme en passie. Het is een voorrecht om haar te mogen aanbidden en te dienen. Queen Jazz is samen met haar schoonheid in alle opzichten met recht een Godin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V