Kieteltips

Toen Ik nog een klein meisje was, vond Ik het heerlijk om mijn vriendjes en vriendinnetjes de kieteldood te geven. Ook als ze het bij Mij deden, vond Ik het om Mezelf kostelijk mee te amuseren.

Om eerlijk te zijn is dat plezier nooit verloren gegaan. Af en toe beleef Ik opnieuw mijn kindertijd door Mijn slaaf vast te binden en te kietelen. Maar wat zijn nu goede methodes?

Allereerst is het belangrijk om je slachtoffer vast te binden. Iemand die gekieteld wordt, zal er alles aan doen om dit zo goed mogelijk proberen te voorkomen. Bovendien kan je zo alle gevoelige delen van zijn lichaam open stellen om eens flink onder handen te nemen. Een stoel of bed is hier uiterst geschikt voor. Lees verder

Kietelfetish

Jij bent vast ook weleens gekieteld en dan heb je gemerkt dat je reactie een beetje afhangt van wie het nou is die jou wil ‘doodkietelen’. Als het gaat om iemand die jij vertrouwt en waarmee je een goede band hebt, is het alleen maar leuk en best wel erotisch. Je doet dan ook geen enkele poging om je lachen in te houden, je kronkelt als een gek en probeert je gevoelige plekjes buiten het bereik van je zogenaamde ‘kwelgeest’ te houden.

Als daarna jouw kans komt, duik jij bovenop die ander en ben jij eindelijk aan de beurt. Je kiest dan natuurlijk de gevoeligste plekjes van je slachtoffer. Lees verder


    Klamed B.V