Video Shibari! 20 minuten!! Je blijft geboeid kijken!!!

Op de een of andere manier zijn drie artikelen uit onze Kennisbank, (sectie “Bondage”) verdwenen. Ze gingen alle drie over Shibari, de Japanse bondagekunst. Vandaar deze video, als alternatief. Kan je meteen je Japans bijschaven. Oh ja, de video duurt 20 minuten.

Oké, video. Maar wat IS Shibari?

Shibari (letterlijk “binden”) is de Japanse kunst van het vastbinden van mensen. Doel: niet alleen immobilisatie, maar ook om dit elegant, mooi en vol aandacht (“hyperfocus”) te doen én te ondergaan. Dit creëert een intieme en erotische ervaring voor zowel de gebondene als de persoon die bindt.

Tot zover onze definitie, ontstaan uit vooral eigen ervaring *bloos* Meer valt er niet over te zeggen. Shibari is veel meer iets wat je moet ondergaan of doen!

Instant UPDATE

Het raadsel van de verdwenen artikelen is opgelost! Eén van de collega’s van Klapjes kwam ermee. De drie artikelen waren uit 2012 en geschreven door een ShibariMeesteres. Zij deed het niet alleen, ze gaf ook workshops aan collega-Meesteressen. Toen de dame stopte, wilden familieleden van haar (waardoor destijds de Klapjesbroeders het ergste vreesden als reden van haar stoppen…) dat we al haar bijdragen van Onderdanigeman verwijderden. Hetgeen zij en wij natuurlijk altijd doen…

Wat is zelfbondage?

Ingezonden door slaaf richard

Graag zou ik iets willen vertellen over een onderwerp dat als een rode draad door mijn leven loopt. Het gaat over zelfbondage. Zelfbondage is er bij mij zo ingeslopen dat het een verslaving is geworden en ik het wel 3 tot 4 keer per week aan het doen ben (afhankelijk van hoe ik me voel en wat mijn bui is). Je moet je namelijk wel helemaal goed voelen wil je dit gaan doen. Lees verder

Hoe maak je je eigen mondknevel?

Zou jij je partner, opstandige slaaf of misschien wel die vervelend blaffende hond van je buurman weleens flink de mond willen snoeren? Dan is een mondknevel precies wat jij nodig hebt!

Je hoeft hier niet tientallen euro’s voor uit te geven door er online eentje aan te schaffen, want een mondknevel kun je gewoon zelf maken.

De meeste benodigdheden kun je in de winkel vinden, maar de kans is groot dat je zelf al alles in huis hebt om een gag te maken. Meer dan touw, garen of een stuk waslijn heb je namelijk niet nodig! Lees verder

Wat is wurgseks?

Mensen gaan ver om zichzelf te kunnen bevredigen. Dat bewijst deze fetish maar weer eens. Het laten verstikken van jezelf zorgt ervoor dat je brein geen zuurstof en bloed meer krijgt waardoor er een ongekende sensatie van genot door je lichaam raast.

Dit kan je veroorzaken door je bijvoorbeeld te laten wurgen met een touw om je nek. Een plastic zak die over je hoofd wordt getrokken komt ook vaak voor. Het klinkt als een vreemde bedoeling, maar het is voor zowel mannen als vrouwen een intensere beleving bij het krijgen van een orgasme. Lees verder

Risico’s van zelfbondage

Ingezonden door slaaf Richard

Het gevaar van zelfbondage is natuurlijk dat je niet los kan komen of dat je het jezelf te moeilijk hebt gemaakt. Doe dit dus alleen als je heel erg ervaren bent en wees je er bewust van waar je mee bezig bent.

Doe het liefst alleen aan zelfbondage met iemand erbij. Mocht het fout aflopen – dat je jezelf niet meer los kan maken – dan kan iemand je helpen om je weer los te krijgen. Lees verder

Zelfbondage tips

Ingezonden door slaaf Richard

Ik zal precies vertellen hoe ik mezelf vastbind, welke materialen ik daarbij gebruik en waaraan ik mezelf vastbind bij zelfbondage.

  • Op een stoel. Ik bind mijn ene voet met een stuk touw vast aan een stoelpoot en bind mijn andere voet (ook met een touw) vast aan een andere stoelpoot. Vervolgens pak ik een riem en bind mijn knieën aan elkaar vast, waarna ik weer een riem pak en deze vastbind om de stoelleuning en mijn onderbuik. Tot slot pak ik nog een riem en bind mijn borst vast aan de rugleuning. Mijn handen maak ik achter mijn rug vast met handboeien (wel zo dat ik mezelf nog kan losmaken). En dan zit ik vast. Soms gebruik ik nog een blinddoek erbij of mondknevel.
  • Op bed met spijlen. Ik heb een bed met spijlen en bind dan eerst mijn voeten vast aan het bed. Daarna pak ik handboeien, ga ik languit op bed liggen en maak ik de handboeien vast aan de spijlen (soms op mijn rug, dan weer op mijn buik). Vervolgens maak ik nog een touw of handboei vast aan mijn penis en doe ik een blinddoek en mondknevel om.
  • Op bed zonder spijlen. Soms bind ik mezelf vast op bed zonder dat ik ergens aan vastgebonden ben. Eerst maak ik mijn benen vast met een riem (soms ook de knieën erbij), languit of met gebogen benen. Erna bind ik een riem om mijn middel vast, steek ik mijn armen erdoorheen (achterlangs) en maak ze vast met handboeien. Soms gebruik ik een blinddoek, mondknevel en knijpers of tepelklemmen.
  • Vastbinden op keukentrapje/opstaptrapje. Ik schuif de trap helemaal uit en ga er dan languit op liggen. Ik voel de trapleuningen dan in mijn lichaam zitten, wat dus ook pijn doen. Omdat ik languit lig, maak ik mijn handen vast met handboeien en bind een riem om mijn middel en de trap vast (overigens doe ik dit op het moment niet meer, omdat het te gevaarlijk is). Telkens als ik hiermee bezig ben, duurt zo’n moment dat ik mezelf aan het vastbinden ben misschien tien minuten en het moment van vastgebonden zitten ongeveer vijftien tot twintig minuten. Langer houd ik het namelijk niet vol en doordat ik zo opgewonden ervan ben geworden, ben ik dan al klaargekomen. Erna maak ik mezelf weer los, maak het schoon en ga weer verder met waar ik mee bezig was. As ik dit doe, tref ik wel voorzorgsmaatregelen. Omdat niemand in de buurt is die mij kan helpen mocht het fout aflopen, gebruik ik handboeien die ik te allen tijde los kan maken. Het zijn namelijk handboeien met een beveiliging die je zo open kunt klikken, ook als je vastzit.

Lees verder


    Klamed B.V