Lik mijn laars

De bloedmooie Mistress Noa bezocht onze stand op de Eroticabeurs in Antwerpen van 16-18 februari. Spontaan, eerlijk en open. Ze is meer dan 15 jaar professioneel meesteres en stuurde ons dit non-fictie verhaal.

Daar zit je dan vastgeketend aan de muur zittend op je knieën met je enkel boeien vast aan de muur. Je armen zijn naar boven gestrekt en eveneens met polsboeien vastgeketend. Het masker dat je op hebt, heb ik zo bevestigd dat jij je hoofd niet meer bewegen kan en niks anders kan doen dan naar mijn kont kijken.

Lees verder

Wat is CFNM?

CFNM staat voor Clothed Female Naked Man, oftewel geklede vrouw, naakte man. CFNM is een fetish waarbij de vrouw volledig gekleed blijft terwijl de man naakt is.

Binnen de BDSM wordt dit voornamelijk gebruikt om het machtsverschil tussen de Domina en de sub te benadrukken. Over het algemeen wordt het zelfs als vanzelfsprekend beschouwd dat een slaaf naakt (of schaars gekleed) is, zodat zijn lichaam goed toegankelijk is voor de wensen van de Domina. Lees verder

Wat is een BBW?

Iedereen kent wel een Dame met een maatje meer: een rubensfiguur, een goedgevuld figuur, een vol figuur, een volslank figuur of simpelweg een leuke, mollige meid. Er zijn veel termen om volle Dames mee aan te duiden, maar de meest populaire binnen de fetish scene is de term BBW.

BBW staat voor Big Beautiful Woman. Wanneer iemand een BBW is, is onduidelijk. Over het algemeen wordt de verklaring gegeven dat een Vrouw die volgens de BMI-index overgewicht heeft een BBW is. Lees verder

Spanking

Je partner op erotische wijze billenkoek geven doet bijna iedereen weleens. De één doet het alleen wat minder uitgebreid dan de ander.

Het geven van bestraffende tikjes op de billen is zowat de meest geaccepteerde vorm van het BDSM spel, maar buiten de billen heb je natuurlijk ook de rest van het lichaam om op te slaan. De verzamelnaam om iemand op erotische wijze klappen te geven is spanking. Lees verder

Facesitting

Het zitten op iemands gezicht wordt facesitting genoemd en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In de meeste gevallen gaat het om een vrouw die op het gezicht van een man gaat zitten. Vrouw op vrouw komt ook regelmatig voor, maar man op vrouw of zelfs man op man zie je maar weinig.

Er zijn verschillende redenen waarom mannen het erotisch vinden als een vrouw aan facesitting doet: het levert oraal genot op, zorgt voor ademnood of het prikkelt bepaalde fetishes van de man. Lees verder


    Klamed B.V