Wat is crushing?

In het artikel Wat is trampling? werd kort verwezen naar de verwante fetish crushing, maar wat is crushing nou eigenlijk? Crushing werd niet zonder reden vermeld bij trampling, omdat crushing eigenlijk is voortgekomen uit trampling.

Bij trampling staat één persoon op een andere persoon en loopt eventueel over diegene heen. Bij crushing staat één persoon op een ander persoon met als doel lichaamsdelen te “verpletteren”. Crushing betekent dan ook letterlijk “verpletteren”. Lees verder

Hoe kan ik veilig aan trampling doen?

Bij trampling staat één persoon bovenop de ander en loopt eventueel over de liggende persoon heen of maakt voorzichtige sprongetjes. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Niet alleen voor de sub, maar ook voor de Domme. Daarom is het belangrijk dat de Domme en de sub weten hoe ze veilig aan trampling kunnen doen.

Trampling tips voor de Domme

Voor de Domme kan het moeilijk zijn Lees verder

Wat is trampling?

Trampling is het Engelse woord voor “vertrappen” of “onder de voet lopen”. Deze vertaling schetst direct een beeld van wat trampling is: bij trampling loopt een persoon over een ander heen. Dit klinkt erg simpel en is voor veel mensen niet erg interessant, maar er komt veel meer bij trampling kijken dan de meeste mensen verwachten.

“In 2009 kwam ik voor het eerst bij een dominante meid langs, naar aanleiding van een advertentie. Zij zou mij gaan vastbinden, maar wat ik niet wist, was dat ze ook aan trampling deed. Eerst koos ik ervoor om door haar vastgebonden te worden aan een stoel. Lees verder


    Klamed B.V