Shout-out PLUS! Findomme Queen Jazz (op weg naar real life-Meesteres?)

Een shout-out PLUS naar een Findomme nog wel… De Nederlandse Queen Jazz, gezien en vooral gehoord op Twitter. Redacteur van dienst manuel vermoedt nog wel meer achter deze TopVrouw. “Neem alleen al haar foto’s!”

Shout-out PLUS Queen Jess

Shout-out PLUS…?

Hier bij Onderdanigeman moeten we niet denken dat we hetzelfde zijn en kunnen als Grote Zuster KlapjesNL. Slavenervaringen en -verhalen, daar bestaat onze core business uit. En het moet allemaal parttime. Toch zal het niet de eerste keer zijn dat wij Klapjes attenderen op nieuwe Meesteressen. En wij hebben zo het vermoeden dat de schitterende Findomme Queen Jazz meer is, of misschien zich tot meer zal ontwikkelen, dan een Financiële Meesteres. Ik zal mij nader trachten te verklaren en dat puntsgewijs –

  • Ze noemt zichzelf dan wel een Findomme, maar van een fors portie ball busting is zij zeker niet vies…
  • Oud is zij zeker niet gezien haar foto’s, maar een op geldbeluste vroege twintiger is ze evenmin.
  • Ze heeft oog voor mooie foto’s. Niet alleen van zichzelf, maar ook voor de compositie. Waarschijnlijk zelfs door iemand anders gemaakt. Ennn… zeker niet met een app-geshopte sterretjes en twinkels erin!
  • Eigenlijk sinds aanvang coronatijd (“maart 2020”) is zij op Twitter als Findomme Queen Jazz. De kans lijkt mij groot dat (zonder onze shout-out-berichten) de aanloop tot haar Twitteraccount zal afnemen. Immers, minder mannen werken thuis en/of de oud-normale mallemolen begint weer te draaien.
  • Al het bovenstaande bij elkaar opgeteld: Queen Jazz heeft de smaak te pakken gekregen als “Meesteres”. De kans lijkt ons aanwezig dat zij zich meer en meer ontwikkelt (om te zeggen: evolueert) tot real life-Meesteres.

Ze schrijft!

Bovenstaande tekst is van haar. De twee redacties van Klapjes Media worden ook bemenst door schrijvers. Takes one to know one en zo. En mevrouw kan schrijven. Ze kan zich in jouw (en mijn) koppie verplaatsen en daarmee de woorden kiezen die ons raken. In correct Nederlands bovendien. Twee opmerkingen hierover –

  • Graag! Hoe graag? Heeeeel graag zouden we slavenervaringen lezen en publiceren van bovenstaand feestje onder leiding van Queen Jazz. Een Findomme die in onze ogen nu al meer is dan een Findomme, hoe is dat om mee te maken met vier medelotgenoten?
  • Tel haar schrijfkunsten en wens tot real life-groepsontmoetingen op bij bovenstaand lijstje en ik, manuelletje, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat we deze TopMevrouw vaker gaan zien & horen in real life-settings…

(Onder de foto meer over haar stem…)

En dan haar stem…

Tja, haar stem. Haar stem heb ik misschien dertig (30) keer gehoord, als het niet meer is. Is van een of ander verificatiebericht op Twitter. Ik weet niet wat dat betekent, maar ik heb haar stem gedownload zoals Klapjes wel eens doet doet. Collega R heeft de inloggegevens gegeven van Soundcloud. Zie of hoor hieronder. Wil je haar stem ook “hebben”? Service van de zaak: download vanaf hier.

Contact

Kortom, eind van de week weer een upload van Dienstmeidgeesje, maar tot die tijd staat deze shout-out plus bovenaan met een Meesteres die waarschijnlijk heel groot gaat worden. Contact met haar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V