Mijn tweede ontmoeting met de Antwerpse Meesteres Miss Poison

De Antwerpse Meesteres Miss Poison heeft een nieuwe slaaf: de vroege vijftiger die we kennen onder de Twitternaam Huney Bunny. Zijn (recente!) eerste ontmoeting met de blonde en – als je het aankan – keiharde Meesteres had hij ongeveer een week geleden op Klapjes weten te krijgen. Ook daarin de aankondiging dat hij haar vandaag slechts vijf dagen geleden voor een tweede keer zou ontmoeten, nu voor een sessie in haar studio. Daar doet hij hieronder verslag van.

Hetzelfde protocol als de tweede en volgende ervaringen met Meesteres Rosa X: op Klapjes de aankondiging, bij ons het hele verhaal! Ook omdat de Meesteressen hun verdiende vermelding krijgen op twee sites!

Mijn tweede ontmoeting met de Antwerpse Meesteres Miss Poison

Eindelijk was het de 21e. Allereerst Miss Poison een ochtendgroet brengen via WhatsApp. (Zoals ze elke dag een ochtend- en avondgroet van mij verlangt.) Dan even wakker worden met een koffie en overdenken wat ik allemaal nog moest doen alvorens naar Antwerpen af te reizen.

Ze liet weten er zin in te hebben. Heerlijk zo’n superenthousiaste Miss te horen zeggen dat het leuk gaat worden en een lieve “tot straks”.

Al snel had ik mijn nog te regelen zaakjes geregeld en de nodige voorbereidingen getroffen. Toen in de auto gestapt en naar Antwerpen gereden. Daar aangekomen moest ik me even oriënteren en ik voelde vlinders in mijn buik. Ja vlinders om een Dominatrix voor de 2e keer te ontmoeten.

Ik moest me melden via WhatsApp en dan zou ze ze naar beneden komen om me op te halen. En ja, ze was precies de dame die ik een week ervoor had ontmoet. Klein van stuk en een brede glimlach en haast liefelijk, maar dat kende ik al bij Haar en wist dat dat in een oogwenk kan verdwijnen.

Meesteres Miss Poison

Ik blijf het echt bizar vinden dat ze verandert op het moment dat het “spel” begint

Snel naar boven gegaan, alwaar iemand zoals afgesproken was om te filmen en foto’s te maken van de sessie. Naar de douche gestuurd om me gereed te gaan maken en Miss Poison de tijd te geven om zich te prepareren. Na enige minuten werd ik gehaald en was het begonnen. Ik blijf het echt bizar vinden dat ze verandert op het moment dat het “spel” begint.

Eerst even opgewarmd met divers slagmateriaal; van zacht (bijna lekker) naar steeds zwaarder materiaal. De Meesteres checkt regelmatig of het nog goed gaat – ik praat niet veel tijdens een sessie. Zodra ze dat zeker weet, gaat ze door tot het randje van wat ik kan handelen, zoals afgesproken.

Meesteres Miss Poison

Ze toverde mij om naar een gevallen engel

Daarna Haar prachtige kleine voetjes mogen aanbidden, (hard)masseren en kussen, en gebruikt worden als voetenbankje zodat ze even met haar benen omhoog kan rusten en wat drinken. Vervolgens begon Miss Poison aan een naaldenspel waar ze  een patroon wilde maken en dat wilde oefenen. En wie is een beter canvas dan een van haar slaven… Ze toverde mij om naar een gevallen engel door prachtige veren aan de naalden bevestigen.

Als laatste mocht ik van Miss Poison klaarkomen (en het zelf opeten natuurlijk) met een wand, omdat ik volgens Haar een braaf slaafje was geweest deze sessie. Natuurlijk vernederde ze me en spoorde ze me aan om er niet te lang over te doen, anders was het jammer, was de kans verkeken om klaar te mogen komen, en natuurlijk straf.

Meesteres Miss Poison

Na deze heerlijke sessie was het weer de Miss Poison die ik bij aankomst zag staan (u weet wel: liefelijk, brede glimlach, enz.). Om dan direct na de sessie een zalvende knuffel van deze geweldige Miss te krijgen; dat brengt mij echt in de 7e hemel. Wat een fijn mens is Ze toch! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

Huney Bunny (owned by@miss_Miss_Poison91)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V