En dan nu 2 slavenervaringen met Findom/Femdom Mrs Queen Jazz!

Ja! Wij beloofden u meer slavenervaringen met Findom/Femdom Meesteres Queen Jazz, wij geven u meer slavenervaringen (door) met Meesteres Queen Jazz. Niet één voor één, maar een plukje met schrijfsels dat op dat moment in de wacht staat. De prachtige Vrouw heeft ons in het telefonische oor gefluisterd dat de rivier met geile ervaringen – DIE ZIJ BIJ HAAR SUBJES OPROEPT – nog wel even door zal stromen.

Achtereenvolgens komen met Meesteres’ toestemming in deze aflevering aan het schriftelijke woord: “Slaaf Corné” (sic schrijfwijze) en “bart”. Ennu… oh ja! Een pré-primeurtje (jippieieie :), de nieuwe website van de Meesteres in opbouw.

De ervaring met Mrs Queen Jazz van “Slaaf Corné”

De parkeerplaats van een hotel oprijden met de fantasieën in je hoofd wat er het komende uur allemaal gaat gebeuren, dat blijft je wel bij.

Slavenervaringen met Meesteres Queen Jazz

“De foto die ik meestuur is van een andere sessie, hierover zal ik later nog een artikel van schrijven.”

Ik mag met de verkregen instructies via de hoofdingang naar binnen, links om de hoek zit daar een ongelofelijk knappe vrouw. Iemand met een uitstraling. Ze valt al van ver op. In die zelfde hoek zie ik nog een man zitten. Hij kijkt en zit wat op zijn telefoon, maar dat weerhoudt mij er niet van om naar Haar toe te stappen, want ik weet het zeker, dit is Queen Jazz.

Ik stel me voor, het zweet breekt me uit, maar al snel pakt Queen de leiding en laat mij een bestelling doen voor Haar bij de ober. Dit draag ik zelf naar de tafel. Ik mag gaan zitten en vanaf dat moment stelt Queen Jazz mij volledig op mijn gemak. Vanuit nature domineert Queen mij en ik merk dat Haar dat totaal geen moeite kost.

We praten wat, Ze stelt goede vragen die ik braaf beantwoord. Ik probeer af en toe met mijn ogen haar lichaam af te gaan, maar steeds houden Haar ogen mij netjes op de juiste plek. Ze heeft laarzen aan, met hak. Mijn hoofd maakt overuren, want wat zou ik daar graag vele dingen mee willen doen.

Ik voeg niks toe maar, precies dat is nu zo’n goed gevoel bij Haar

Ook als Ze wilt roken, stap ik bijna automatisch op, natuurlijk achter haar aan naar buiten. Als een soort hondje sta ik erbij. Ik voeg niks toe maar, precies dat is nu zo’n goed gevoel bij Haar.

Even later krijgt deze ontmoeting een speciale wending. Ik mag wat van het bestelde eten aan die ene man aanbieden die op een afstandje zit te kijken. Deze opdracht maakt me gek. Queen weet wat dat met me doet. Echter is dat niet alles, wat blijkt namelijk, is dat dit de man is van Queen Jazz. Ze wist dat dat een grote fantasie van mij is. Braaf geef ik dit aan Hem, en hij komt aan onze tafel zitten. Dit heeft enorm veel indruk gemaakt en maakte me ongelofelijk klein. Precies wat ik bij haar ben en wil zijn.

Groeten Slaaf Corné

Slavenervaringen met Queen Jazz

De ervaring met Mrs Queen Jazz van bart

Haar en mijn eerste ontmoeting

Ik was nog helemaal nieuw in de wereld van Findom/Femdom. (Wel voelde ik mij al vanaf mij 16de aangetrokken tot dominante Vrouwen.) Ik was een beetje aan het rondkijken op Twitter en toen kwam ik haar tegen; een prachtige foto van haar in een strakke spijkerbroek en een slaafje aan een halsband. Ik was betoverd.

Nadat ik haar hele pagina had bekeken, had ik het lef om haar te berichten of ze een tikkie kon sturen. Nadat ik die netjes had betaald, kregen we een gesprek; o.a. hoe oud ik was en waar ik vandaan kom.

De dag erna zette Queen Jazz op Twitter dat ze slipjes nodig had en die ging ze natuurlijk niet zelf betalen. Dus ik vroeg haar netjes of ik voor haar die mocht kopen en dat mocht. Meteen naar de winkel kocht ik de slipjes die zij wilde hebben en ik heb ze netjes laten inpakken. Op de terugweg berichtte ik haar of ik ze diezelfde dag nog kon langsbrengen. Maar ik had het niet zo netjes gevraagd en daar was ze niet blij mee. Ik verontschuldigde me en vroeg het toen nog eens, maar netter. Diezelfde dag was niet mogelijk, maar samen zijn we op een dag uitgekomen en daar was ik erg blij mee.

De dag zelf…

Het was voor mij anderhalf uur rijden, dus genoeg tijd om na te denken wat er allemaal ging gebeuren. Ik was heel zenuwachtig. Een kwartier van tevoren kreeg ik de precieze locatie. Daar aangekomen berichtte ik haar dat ik er was. Daarop kreeg ik de opdracht om te voet naar een bepaalde plek te gaan, en… Daar stond ze dan, een prachtige verschijning!

Ik mocht op mijn knieën haar de slipjes tonen die ik voor haar had gekocht. Ze vond ze mooi gelukkig. Zonder te roepen of te schelden, kwam ze wel heel dominant over. Ze had ook wel door dat ik heel zenuwachtig was. Nadat ik de slipjes neergelegd had, moest ik het geld tellen dat ik voor haar had meegenomen. Als bedankje mocht ik haar laarzen kussen. Daarna heb ik de slipjes weer netjes in gepakt en mocht ik met een voldaan gevoel naar huis.

bart

Slavenervaringen met Meesteres Queen Jazz

5 reacties op “En dan nu 2 slavenervaringen met Findom/Femdom Mrs Queen Jazz!

 • 7 december 2021 om 17:15
  Permalink

  Man denk eens goed na met je hoofd en niet met je lul laat deze geldwolf lekker zelf d`r slipjes betalen en als je geld te veel heb schenk het dan aan een goed doel en geef je goeie geld niet uit aan deze parasiet ik begrijp ook niet wat je bezield om dit te doen

  Beantwoorden
 • 8 februari 2022 om 16:02
  Permalink

  Deze Meesteres is het beste wat Nederland te bieden heeft

  Sinds 10-tallen jaren weer een superdiva op het vaderlandse toneel

  Meesteres Jazz gaat het helemaal maken …..

  Hoogbegaafd, getalenteerd tot en met en uitermate sensitief
  Beter zul je in dit leven niet tegenkomen

  Beantwoorden
 • 9 februari 2022 om 13:13
  Permalink

  Deze slaaf ligt wakker van haar, ze wil me niet …..
  Ik ben er kapot van.Zou alles willen doen om haar slaaf te worden
  Voorgoed

  Beantwoorden
 • 15 maart 2022 om 15:29
  Permalink

  Ah ben je een slaaf zonder meesteres? Wat sneu.. Een slaaf die geen meesteres kan dienen is compleet nutteloos. Zoek verder en geef je over aan een andere meesteres. Ik heb zelf ook nog een plek open, maar alleen voor de echte toegewijde en meest onderdanige.

  Beantwoorden
  • 27 oktober 2023 om 08:59
   Permalink

   Hallo meestres, ik ben michel en ben 49 weduwnaar sinds 3 jaar en heb nu geem meestres meer.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V