Mijn 3de ontmoeting met de Vlaamse Miss Poison …

Huney Bunny is een betrekkelijk nieuwe slaaf van de Vlaamse Miss Poison. Toch heeft de strenge Meesteres hem aan het werk gezet om te beschrijven hoe zijn ontmoetingen met Hare Hoogheid verlopen. Voor hem welteverstaan. Hier zijn verslag van de eerste confrontatie dat op onze grote zustersite KlapjesNL verscheen en hier zijn tweede ontmoeting op onze site.

Eindelijk is het woensdag 12 april, het is de dag voor wederom een sessie met Miss_Poison91.

Het was de dag nadat wij elkaar via Whatsapp dagelijks spraken en ook weer ideeën uitwisselden over vooral onze kijk op een D/s-relatie. Dat dit overigens heel dicht bij elkaar ligt, zal geen verrassing zijn. Ook hadden we specifieke dingen omtrent deze derde sessie afgesproken.

Douchen, de auto in, zoals afgesproken Miss Poison ophalen en dan door naar de locatie voor de sessie. We deden dit al pratend over onze roots en de toekomst voor mij als haar slaaf. Natuurlijk gaat niet alles van de één op de andere dag, maar we hebben er beiden zin in om het verder te ontwikkelen en een langdurige D/s op te bouwen. Uiteraard met steeds verder gaande beperkingen en offers voor mij ten gunste van Haar.

Miss Poison

Alles in orde maken en snel beginnen; de sessie zou een harde zijn waarbij marks achtergelaten zouden worden op mijn lichaam. Dit is echter voor mij geen probleem; ik draag ze met trots en is een mooi aandenken aan mijn eigenaar.

Klik! Het was aan! Niets leuke, lieve, Miss Poison, hier was De Dominatrix Miss Poison!! Hard, duivels en je ziet tegelijk het plezier van haar gezicht afspatten!! Ze doet dit zo graag en dat is te merken aan alles.

Ze begon met een gemeen elektro-apparaatje mijn lichaam te bewerken op de billen. Dat is gemeen maar te doen. Al snel waren mijn juweeltjes aan de beurt en dat is andere koek. Da’s gevoelig, maar op Haar gezicht alleen maar een lach en de woorden: “Ik ruik verbrande haartjes”, wat niet zou moeten kunnen, maar allez, wie spreekt Miss Poison tegen…?

Dan gaat het als in een droom, waarbij er met impact play en striemen en blauwe plekken ontstaan. Het wordt langzaamaan steeds harder en/of gemener. Dit door het slagmateriaal dat gebruikt wordt en de blauwe plekken worden groter en donkerder… Heerlijk om zo getekend te worden tijdens een sessie met Miss Poison.

Als Ze vindt dat ik genoeg geleden heb, heeft ze haar zinnen gezet op vernedering. Ik moet haar stapon pijpen. Natuurlijk krijg ik een lesje deepthroat.  Voordat ik het in de gaten had,werd ik door haar straf genomen. Haar pegging is niet bepaald zachtzinnig. Op het moment dat ik denk dat het over is, gaat ze gelijk door met het fisten van, wat Zij noemt, mijn slavenkut.

De tijd raak ik kwijt. Op een gegeven moment is ze niet meer in mij en ik krijg even de tijd om bij te komen. Dan reikt ze mij een glas aan met de woorden: “Hier direct van de bron!”

Ik mag haar overheerlijke gouden nectar drinken, waarna ik haar heerlijke kleine voetjes mag aanbidden, masseren en kussen en likken tot Ze het genoeg vindt. En… dat is niet snel!

Miss Poison

Dan wordt het tijd om een wens van mij in vervulling te laten gaan! Ik wil graag een (semi)permanent teken van Haar op mijn lichaam dragen als teken van mijn onderdanigheid aan Haar alleen. Dat is iets wat Miss Poison graag inwilligt. Ze begint Haar naam in mijn onderrug te kerven. Ik verbijt de pijn, eigenlijk best makkelijk, omdat het mogen dragen van Haar naam op mijn lichaam heel veel voor mij betekent.

De echte sessie was ten einde. We hebben nog leuk gepraat over deze bijeenkomst, over fantasieën die we beiden nog hebben en wat we in de toekomst nog eens zouden willen in een sessie.

Vervolgens was het: spullen schoonmaken, opruimen en weer tijd om Miss Poison naar huis te brengen. Het afscheid was ook fijn met een: “Tot volgende keer!” Alleen in de auto naar mijn huis heb ik heerlijk zitten nagenieten van de sessie.

Wat een mooi mens vind ik Miss Poison!! Ze voelt als een vriendin tijdens onze gesprekken, maar in een sessie is ze echt mijn meerdere en valt er mee haar niet te spotten. Kortom: wat een geweldige Meesteres heb ik getroffen echt een aanvulling op mijn (BDSM)leven!

Huney Bunny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V