In kuisheid ter ere van vier Domina’s (1)

Let op: dit is een volkomen fictief verhaal n.a.v. een gesprek op Facebook. Alle karakters en gedragingen van personen die hierin meespelen worden toegeschreven aan het inlevingsvermogen van de Autrice en berusten niet per definitie op enige waarheden.

Slaaf onderdanig wist niet wat hij over zich heen trok toen hij zijn mond voorbij praatte tijdens een chat met Meesteres Artemis…

Hij was helemaal lyrisch over een BDSM sessie waarin Meesteres P. hem in kuisheid gebracht had. Die gebeurtenis wilde hij delen met de hele wereld en daarom had hij een verslag plus foto’s van de sessie naar Onderdanigeman.NL gestuurd. Uiteraard kwamen die foto’s ter sprake tijdens een chat met Meesteres Artemis, die zoals gebruikelijk met onderkoeld sarcasme reageerde.

Van het een kwam het ander, totdat slaaf onderdanig zich overmoedig liet ontvallen: ‘Ach, ik mag mij gelukkig prijzen dat ik niet door jullie in kuisheid gebracht ben. Dan zou het met twee sleutels en vier Dominante Dames telkens gokken zijn waar een sleutel is… En ik ben al zo slecht in gokken.’

Hij had geen idee wat deze onschuldige opmerking ontketende, want er begon zich direct een plannetje te ontvouwen in het altijd alerte brein van Meesteres Artemis. De vier Domina’s waren het er algauw over eens dat slaaf onderdanig wat meer respect diende te tonen en dat hij dat lesje het beste kon leren door in kuisheid gebracht te worden door de Meesteressen van Onderdanigeman.NL zelf.

Middeleeuwse martelkamer

Bitch Deana stond erop dat er extra strafmaatregelen toegepast zouden worden. Ze vond dat slaaf onderdanig uiterst onbeschoft was geweest door Hen als een soort pain in the ass af te doen. Een sub hoorde te dienen en zich zonder protesten te onderwerpen aan de wil van Dominanten.

Meesteres Eleonora, als meest speelse van de vier Domina’s, wilde van het lesje beslist een gokspelletje maken. Per slot van rekening had slaaf onderdanig opgemerkt dat hij slecht in gokken was. Het was niet meer dan billijk dat hij als gevolg van zijn brutale opmerking een extra handicap meekreeg.

Goddess Artemis hamerde vernietigend op een onvoorwaardelijke inzet en beschikbaarheid van slaaf onderdanig. Hij moest beslist niet gaan denken dat hij in deze situatie ook maar iets in te brengen had en zeker niet na zijn afwijzende en ongepaste opmerking.

Matron Helena als oudste en mildste Domina was het volkomen eens met Haar Vriendinnen dat het gedrag van slaaf onderdanig niet door de beugel kon en dat hij straf verdiende. Ze probeerde daarom de verschillende standpunten met elkaar te verzoenen, zodat er één strafplan op tafel kon komen.

Na veel discussies, nieuwe ideetjes, strafvoorstellen en organisatorische zaken hakte Meesteres Artemis uiteindelijk de knoop door…

Nog diezelfde dag ontving de sub een mailtje waarin hem onomwonden verteld werd dat hij zich het ongenoegen van alle vier de Domina’s op de hals gehaald had. Dat ongenoegen kon hij alleen afwentelen door zich onvoorwaardelijk te onderwerpen aan de strafmaatregelen van de Domina’s, die onder andere betekenden dat hij een kuisheidsgordel moest dragen tijdens een door de Domina’s te bepalen periode.

Tot slot werd hem kortaf meegedeeld dat hij zich op een bepaalde dag en een afgesproken uur diende te melden op een in de e-mail vermeld adres.

In eerste instantie was slaaf onderdanig volkomen van de kaart door het ijzige mailtje. Hij had er totaal geen idee van dat hij de vier Domina’s zo verschrikkelijk voor het hoofd had gestoten door zijn onbezonnen opmerking. Maar wie was hij om te twijfelen aan het oordeel van Wezens die ver boven hem stonden?

Gehaast stuurde slaaf onderdanig een mailtje terug waarin hij zich duizendmaal verontschuldigde voor zijn onbeleefde maar volstrekt niet kwaad bedoelde reactie, hoewel hij toegaf dat hij beter op zijn woorden had moeten letten. Daarnaast bevestigde hij onderworpen dat hij zich volgens afspraak zou melden om zijn straf in ontvangst te nemen.

Nadat de eerste schrik achter de rug was, begon zich echter een trots gevoel van hem meester te maken. Eigenlijk kon hij het niet goed bevatten… Hij, slaaf onderdanig, kreeg de gelegenheid om vier Domina’s tegelijk te mogen dienen, terwijl sommige subs niet eens de aandacht kregen van één Meesteres!

Die gedachte maakte dat hij reikhalzend begon uit te zien naar de ontmoeting met de vier mysterieuze Domina’s. Er kwamen honderden vragen bij hem op waarop hij antwoord hoopte te krijgen.

Zouden de intelligente ogen van Meesteres Artemis welwillend op hem rusten terwijl hij voor Haar in het stof kroop? Was Zij eigenlijk wel zo ijzig was als Haar avatar suggereerde? Zou hij volop mogen genieten van de sadistische invallen van Domina Deana? Kon hij eindelijk de elegante verschijning van de speelse Eleonora bewonderen? Zou Matrone Helena hem streng maar rechtvaardig straffen?

Deze en nog veel meer vragen schoten door hem heen toen hij op de afgesproken datum met een kloppend hart de luxueuze BDSM studio instapte waar hij werd verwacht. Struikelend over zijn eigen woorden meldde hij zich bij de balie en werd bijna onmiddellijk naar een kleedkamer gebracht.

Even later stapte slaaf onderdanig helemaal uitgekleed door de tegenoverliggende deur van de kleedkamer een totaal andere wereld binnen. De ruimte waarin hij zich bevond had het meeste weg van een middeleeuwse martelkamer ten tijde van de inquisitie.

De kamer was volledig in het zwart gehouden en hier en daar brandden grote gotische kaarsen of was er flauw strijklicht te zien. Zodra zijn ogen aan het schemerlicht gewend waren, zag hij overal BDSM meubels en attributen in kasten of aan de muur. Even sloeg er een golf van teleurstelling door hem heen toen hij achter een lange tafel vier op en top vrouwelijke gestalten zag zitten.

Alle Domina’s waren bloedstollend mooi gekleed in roodkleurige, nauwsluitende outfits van leer, latex of rubber, waardoor Hun vrouwelijke lijnen extra geaccentueerd werden. Zijn probleem was echter dat de Meesteressen ook maskers droegen die Hun gezichten verborgen. Hierdoor werd het bijna onmogelijk om te speculeren welke Domina nou wie was.

Koortsachtig probeerde hij de schaarse informatie over de Meesteressen op een rijtje te zetten, maar gaf het op. Terwijl zijn hart in zijn keel bonkte, bleef slaaf onderdanig berustend wachten op de bevelen die ongetwijfeld zouden komen. Dit werd in ieder geval een sessie waar een heleboel subs een moord voor zouden doen. Volkomen onderworpen slikte hij zijn teleurstelling in.

Met een gebaar dat geen tegenspraak duldde, dirigeerde één van de Domina’s hem naar een soort middeleeuwse martelstoel met leren hand- en voetboeien die vlak voor de met een zwart kleed bedekte tafel stond. Onder de indruk van de hele entourage zakte slaaf onderdanig in zijn volle naaktheid neer op de ijzig koude stoel.

Onmiddellijk kwam de Domina die het verste van hem vandaan zat op hem toelopen met een sensuele loop die een jarenlange ervaring verried. Met geoefende gebaren trok Ze hardhandig de boeien om zijn enkels en polsen vast, zodat het leer pijnlijk in zijn vlees beet. Met een vleugje spot in Haar stem zei Ze tevreden: ‘Zo slaaf, prijs jezelf maar gelukkig dat je in Onze handen bent gevallen!’

Was dit misschien Meesteres Helena? Zij had vaak een ondertoon van milde spot als Ze reageerde op posts, maar het kon net zo goed gaan om een sarcastische opmerking van Meesteres Artemis. Hij moest zich er verder maar niet het hoofd over te breken. Bewonderend volgde hij Haar wiegende heupen met zijn blik, terwijl Ze terugliep naar haar plaats.

Nu de eerste indrukken waren verwerkt, begon zich langzaam maar zeker iets te roeren in zijn kruis. De hele ruimte was als het ware gevuld met de goddelijke uitstraling van vier Domina’s en zijn penis begon zienderogen te groeien bij de gedachte dat hij straks onderhanden zou worden genomen door een ongekende schare Meesteressen.

Slaaf onderdanig droomde even weg, maar werd ongenadig tot de orde geroepen door een zakelijke stem die hem ongeduldig toeblafte: ‘Blijf je wel bij de les, slaaf? We hebben niet de hele dag de tijd!’ Gehaast rukte hij zijn blik los van de deinende billen die hij bewonderend nastaarde en ontmoette de strenge ogen van de Domina die ongeveer in het midden van de tafel zat.

Meesteres Artemis, wist hij bijna zeker en sloeg zijn blik onzeker neer. Hij keek een paar seconden schuldbewust naar een plek op de laminaatvloer en durfde toen pas weer op te kijken. Even later werd zijn blik vastgehouden door de dwingende ogen van de Domina, die hem met een ongeduldige stem uitlegde waarom hij zich hier had moeten melden.

Nadat Ze klaar was, nam de een andere Domme het over. Ze stond op en reed een soort theewagen bedekt met een zwart kleed tot vlak voor slaaf onderdanig. Vaag waren er een paar objecten onder het doek te zien, maar hij had totaal geen idee wat hem te wachten stond.

De slanke, elegante Meesteres boorde Haar gebiedende ogen in die van slaaf onderdanig. Terwijl hij ondanks Haar masker kon zien dat er een spottend glimlachje over het gezicht van de Domina gleed, onthulde Ze met een vloeiende goochelaarsbeweging de spullen die op de theewagen lagen.

De aanblik van wat hij op de onderste plank zag, was voldoende om hem een volledige erectie te bezorgen. Daar lag een blinkende kuisheidsgordel van staal, met binnenin forse knobbels, die heel wat problemen zouden veroorzaken als hij met volledige erectie in kuisheid gedwongen moest worden. Naast de gordel lagen de twee sleutels waarmee de gordel geopend en gesloten kon worden.

Op het bovenste blad waren vier vierkanten in verschillende kleuren geschilderd. In elk van die vierkanten stond een enkele letter en het kostte geen intellectueel hoogstandje om te begrijpen dat de letters A, D, E en H sloegen op de verschillende Domina’s. Bovendien stond er op elk van de vierkanten een dobbelbeker.

Wat is hier de bedoeling van? Weet jij het? Ontdek snel wat de Domina’s met slaaf onderdanig van plan zijn in In kuisheid ter ere van vier Domina’s (2)

1 reacties op “In kuisheid ter ere van vier Domina’s (1)

  • 23 april 2012 om 16:56
    Permalink

    gaaf! Jullie weten precies waar een slaaf als ik over droomt, fantaseert…naar hunkert.
    Kan niet wachten op het vervolg

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V