Ervaring: van alphaman naar sub (op de site van Master Lady L.)

Een mooie ervaring op een interessante website, twee vliegen in één klap! Ene Berdache (31) beschrijft zijn ontwikkeling van het zijn van een haantje de voorste tijdens zijn middelbare schooltijd, naar de respectvolle sub die hij nu is. Hij doet dat op de intrigerende website van “fitness coach” Master Lady L. Zij is ook wel bekend als de Sadistic Coach.
Van Klapjes Media management is een oekaze uitgegaan dat wij bij verwijzingen van Engelstalige lange teksten ook de vertaallink moeten geven. Bij deze. Lees verder

Recensie Vijftig Tinten Grijs

Het moest er eens van komen. Iedereen praat nog steeds over het boek 50 tinten grijs van E.L. James. Ik heb het ook gelezen en wil er een recensie over schrijven. Daarbij zal ik ervoor proberen te waken dat ik te veel van het verhaal prijs geef. Geen samenvatting in een paar zinnen dus. Ik ga er gewoon vanuit dat iedereen die dit leest het boek ook gelezen heeft. Het eerste deel van de drie wel te verstaan. De andere twee heb ik nog niet gelezen. Daar schrijf ik apart nog eens een stukje over als ik zover ben.

Het verhaal

Even het geheugen opfrissen. Het verhaal gaat over twee mensen, Anastasia en Christian. De eerste is een jonge, wat verlegen vrouw die zoekende is naar een doel in haar leven, maar bovenal op zoek is naar liefde. Ze heeft nog geen enkele relatie gehad en is dus nog zo groen als gras op Lees verder

Review: Sensueel Spel

Sensueel Spel van Fredrica Alleyn

Ik ben gek op lezen, altijd al geweest. Vroeger nam Ik zelfs een boek mee als ik verplicht op familiebezoek moest – laat die grote mensen maar kletsen, Ik had wel wat beters te doen! 😉 – maar tegenwoordig komt er nog maar weinig van lezen.

Gelukkig gaf Eleonora Mij laatst een van Haar boeken te leen: Sensueel Spel (geschreven door Fredrica Alleyn). Dat heb Ik geweten… Mijn verwachtingen waren vrij laag, omdat het een beetje overkwam als een fout pornoboekje. Toch heb ik Mij aangenaam laten verrassen…

Sensueel Spel gaat over de “frigide” Cassandra die haar leven over een andere boeg gooit op het moment dat haar man haar op straat gooit. Ze solliciteert in een reusachtig landhuis naar de functie van kinderjuf bij de steenrijke Baron von Ritter. Deze baron – Dieter – is natuurlijk razendknap en woest aantrekkelijk, dus Cassandra valt direct als een blok voor hem. 

Wat ze niet weet, Lees verder

Review: Hoe vind je een Meesteres?

Hoe vind je een Meesteres?

Deze review is ingezonden door Jelle

Deana Deveney heeft met dit E-book een heel duidelijke, laagdrempelige handleiding geschreven voor zoekende onderdanige mannen hoe ze het beste op zoek kunnen gaan naar de Vrouw van hun dromen. Naast dat dit E-book uitleg geeft over wat te doen, geeft het ook vooral uitleg over wat niet te doen.

Er worden talloze voorbeelden gegeven over aanstaande slaven die, zonder ook maar een greintje respect, erin slagen de weinige Dominante vrouwen die er zijn tegen zich in het harnas te jagen (en dan bedoel ik niet op de goede manier ;)). Ook zijn er veel fictieve verhalen over zoekende slaafjes in opgenomen.

Een van de belangrijkste dingen die opvallen aan het boek zijn de real life ervaringen die Meesteres Deana aan het boek heeft toegevoegd ter illustratie. Deze praktijkervaringen maken het boek echt meer dan de moeite waard en het is volgens mij (maar ja, wie ben ik Lees verder


    Klamed B.V