Tot je geld op is slaaf (2)

Het is inmiddels alweer 7 maanden geleden dat mijn Meesteres en haar vriend besloten hun relatie te beëindigen. Helaas was ik hierdoor op een zijspoor komen te staan en de Meesteres besloot dan ook om te stoppen met mij als haar geldslaaf. Dit paste niet in haar nieuwe relatie.

Eerst deel 1 lezen

Inmiddels had ik mijn normale leventje weer een beetje opgepakt. Nieuwe auto, huis weer aantrekkelijk gemaakt om in te wonen. Ik was net weer wat gewend aan het “vrije leven”, toen ik werd benaderd door de ex vriend, destijds mijn Meester, van mijn voormalige Meesteres. Of ik geïnteresseerd was in een betrekking als geldslaaf bij een vriendin van hem.

Omdat ik terugverlangde naar een leven als slaaf was mijn reactie uitbundig positief. Een afspraak ter kennismaking was snel gemaakt. Met trillende benen belde ik aan bij de ingang van haar flat. Zonder een woord door de intercom ging de deur naar de galerijen open. Een paar minuten later belde ik bij haar aan. Er werd opengedaan door een gezette maar mooie Antilliaanse die mij, voordat ik werd gesommeerd verder te komen, observeerde.

“Naar binnen en wacht op je knieën in de gang.”

Natuurlijk deed ik wat me gezegd werd en wacht gespannen af wat er zou gaan gebeuren. De kamerdeur ging open en mijn ex Meester staat voor mij. “Naar binnen en houd je ogen naar de grond gericht, je nieuwe Meesteres houdt een interview met jou en ik sta haar bij.”

Ik stap naar binnen, natuurlijk met mijn ogen aar de grond gericht. “Op je knieën en kruip naar de Meesteres”, klonk het bevel van de Meester. Ik zat geknield voor de Meesteres, mijn hele lichaam trillend van de spanning.

“Dus dit is hem Carlo?”, klinkt het. “Kijk mij eens aan slaaf.” Langzaam doe ik mijn hoofd omhoog en kijk in en paar prachtige donkere ogen. “Vertel mij eens wat je te bieden hebt als geldslaaf en als totaalslaaf. Ik wil je namelijk 24/7 bij mij hebben, tenzij het niet gewenst is door mij. Het is ook de bedoeling in de toekomst dat mijn dochter en ik bij jou intrekken. Deze flat is te klein voor zijn drieën, bovendien is alles oud en gedateerd. Deze Meesteres verdient beter en jij kan mij daar in helpen. Goed, hoeveel heb je per maand te besteden voor je Meesteres?”

“In totaal 5.000 euro Meesteres, ik houd dan geld over voor mijn vaste kosten”, antwoord ik zacht. “Heb ik je gezegd dat je mij Meesteres kan noemen? Voorlopig, als je nog niet in dienst bent, spreek je mij aan met Mevrouw Shaney, begrepen?” Met mijn ogen op de grond gericht knik ik bevestigend. “Die 5.000 euro is mooi, kun je mij een eigen geldpas geven waar je maandelijks 3.500 euro op stort. Tevens open je een rekening op jouw naam voor mijn dochter en zorg je dat ook zij een pas krijgt. Hier stort je maandelijks 1.500 euro op. Zorg dat dit automatisch op de 28e van elke maand is bijgeschreven zodat je geen betaling kunt vergeten. Kun je hier aan voldoen slaaf?”

“Dat kan ik Mevrouw Shaney”, zeg ik zachtjes.

“Mooi en kun je ook als totaalslaaf dienen? Dit houdt onder andere in: ontbijt klaarzetten, koken voor mij en mijn dochter, als het nodig is ben je onze chauffeur en verder doe je alles in het huishouden.”

“Natuurlijk Mevrouw Shaney, ik kan niet wachten U en Uw dochter in alles te mogen dienen.”
“Goed slaaf en wanneer kun je beginnen?”
“Wanneer U wilt Mevrouw Shaney”, zeg ik nog steeds met mijn ogen op de grond gericht, “als het moet vandaag nog.”
“Dat is wat te snel, maar ik wil dat je vanaf aanstaande vrijdag je betrekking aanvaardt, begrepen. Verdere instructies volgen nog”, zegt mijn aankomende Meesteres. Carlo keek tevreden naar mij. “Je zult mij ook zo nu en dan hier zien”, zegt hij. “En als het nodig is, zal ik Shaney bijstaan in jouw opvoeding. Vanaf nu ben ik voor jou weer de Meester die gehoorzaamheid en toewijding verwacht, begrepen?” Ik knik.
“En nu opgedonderd, ik zie je vrijdag om 11.00 uur hier. In de tussentijd kan je de passen en de rekening regelen.”

Wat een geluk voor een slaaf als ik dat ik weer een betrekking heb!

1 reacties op “Tot je geld op is slaaf (2)

  • 25 augustus 2021 om 10:22
    Permalink

    Wil je mij alsjeblieft € 150,00 betalen voor “Prinses Dieuwertje” via
    tikkie.me/pay/jksneklel39rlvnjlnfk

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V