Tot je geld op is slaaf!

Al heel jong was ik mij er van bewust dat vrouwen met een dominante uitstraling mij opwonden. In relaties heb ik er nooit geheimzinnig over gedaan en heb daardoor veel ervaringen opgedaan, zeker toen de relatie langdurig was. Samen gingen we naar clubs en party’s, contacten en spelen met andere gelijk gestemde stellen waarbij ik de onderdanige was. Vernedering was en is mijn grootste passie, als cuckold slaaf heb ik een aantal jaren geleefd en heb mij hier vol aan over gegeven. Helaas is hier door omstandigheden een einde aan de relatie gekomen.

Na de relatie was ik alleen, de drang naar onderdanigheid bleef bestaan en besloot op zoek te gaan. Door mijn altijd aanwezige zwak voor arrogante vrouwen besloot ik te reageren op een advertentie waar een geldslaaf werd gezocht door een Meesteres. Na wat, voor mij althans, foute ontmoetingen kwam ik in contact met een dominante Surinaamse vrouw uit Rotterdam. Zij bood mij een betrekking als haar slaaf op voorwaarde dat ik aan haar financiële eisen zou voldoen.

Nu heb ik aardig wat spaar centjes en besloot op haar voorwaarden in te gaan. Voor de eerste ontmoeting is er heel wat e-mail verkeer geweest, zij wilde zeker zijn dat het een serieuze reactie was. Na haar besluit mij als geldslaaf aan te nemen kreeg ik via de mail een aantal opdrachten die voor en tijdens onze ontmoeting zouden worden uitgevoerd, ik was verkocht en ging er gretig op in. Spanning alom op de dag dat ik mijn Bazin, zo noemde zij zich, zou ontmoeten. Zij had de straat waar zij woonde opgegeven en kreeg de opdracht haar te bellen als ik daar, op het door haar opgegeven tijdstip, was aangekomen wat ik natuurlijk braaf deed. Telefonisch werd het huisnummer gegeven waarop ik met trillende benen op de bel drukte.

Er werd open gedaan door haar eveneens Surinaamse vriendin met de mededeling dat de Bazin nog onder de douche stond, er werd een plaats op de grond aangewezen waar ik plaats moest nemen. Na verloop van tijd kwam mijn Bazin de kamer binnen, mij geen blik waardig gunnend. Heeft de slaaf wat te drinken gehad, zo nee geef hem maar een bakje water vroeg ze aan haar vriendin, die duidelijk onderdanig was aan haar. Slaaf kijk mij aan, ik staarde in een paar prachtige donkere ogen, bek open en ze spuugde haar vette speeksel in mijn mond. Zo smaakt je Bazin, waardeer het slaaf zoveel aandacht krijg je niet van mij.

Heb je je pinpas bij je? Dit had ik van U opgedragen gekregen dus ja Bazin stamelde ik. Mooi, dan gaan we nu de dag doornemen. We gaan zo met jouw auto naar de stad, je zet me af bij de door mij aangewezen pinautomaat en overhandig je mij je pas en de code, begrepen? Daarna zet je mij af bij de kapper en krijg je van mij een briefje met de boodschappen die je in de tussentijd moet gaan halen. Zorg dat je, als ik je bel, in de buurt van de kapper ben. Na de boodschappen te hebben gehaald, ging de telefoon en kreeg de opdracht haar op te komen halen, je komt naar binnen had ze bevolen.

Binnenkomend zit de hele zaak vol met Surinaamse vrouwen die geholpen werden of zaten te wachten om geholpen te worden. Ben je daar eindelijk, klonk het streng. Ga mijn rekening betalen, dan kunnen we verder, opschieten graag. De aanwezige vrouwen keken verbaasd en voelde dat er gegniffeld werd. Ik voelde mij opgelaten en betaalde zo vlug mogelijk om de zaak uit te kunnen rennen. Niet zo vlug slaafje klonk het, zeg de aanwezige dames eens netjes gedag en wens ze nog een prettige dag! Ze glimlachte hierbij en had totaal geen gene ten aanzien van van haar omgeving, wat een vrouw dacht ik bij mezelf.

We liepen naar de auto, deed netjes de deur voor haar open en kreeg de opdracht te rijden naar het door haar aangewezen restaurant voor de lunch. Tijdens de lunch werd er over mijn onderdanigheid gesproken en bekeken waar voor haar de mogelijkheden lagen om van mij te profiteren.  Volgens haar waren deze volop aanwezig en kreeg de opdracht haar thuis af te zetten, wat ik uiteraard deed. Houdt je e-mail in de gaten voor je volgende opdracht. Mijn Bazin life, zonder mij gedag te zeggen of maar een blik waardig te gunnen naar de deur die direct werd open gedaan door haar vriendin.

Thuis aangekomen heb ik de hele avond nodig gehad om bij te komen van de spannende dag en viel, nadat ik mezelf eerst lekker had getrokken, in een diepe slaap. De volgende dag realiseerde ik mij dat mijn Bazin nog in het bezit was van mijn pinpas, inclusief de code. Toen ik mijn rekening nakeek zag ik dat er inmiddels 1000 euro was afgeschreven bij verschillende automaten. Dit, inclusief de kapper en lunch is toch wel een duur dagje geworden dacht ik bij mijzelf en besloot de card als vermist op te geven en te laten blokkeren. Nog geen twee uur later ging mijn telefoon, de Bazin was razend dat de card was geblokkeerd en eiste onmiddellijk dat deze weer werd geactiveerd. Omdat ik dit weigerde werd mij gelijk duidelijk gemaakt dat ik slaaf af was voor haar en dit nog wel consequenties tot gevolg zou hebben. Dit maakte mij erg onzeker en vroeg me dan ook af of ik er wel goed aan had gedaan de card te blokkeren, maar ja, 500 euro per dag is, ondanks mijn behoorlijke spaarrekening toch een hoop centjes. Ik besloot dan ook geen contact met haar te zoeken en af te wachten wat de gevolgen zouden zijn.

Na een aantal maanden, waarbij ik niets meer van mijn “Bazin” had vernomen, besloot ik toch weer te reageren op een advertentie waar een geldslaaf werd gezocht. Mijn oog viel op een advertentie waarbij zij zich voorstelde als Godin die haar slaafjes graag uitbuit. Een dag later kreeg ik een reactie van haar met het verzoek mij verder voor te stellen en mijn financiele situatie en de mogelijkheden hiermee uiteen te zetten. Na dit te hebben gedaan kreeg ik van haar een mail dat ze mij als slaaf kon gebruiken. Voorwaarde was wel dat ik haar op voorhand een door haar gesteld bedrag over zou maken op haar rekening. Zo kan ik zien of je oprecht en real bent slaaf.

Na het geld te hebben overgemaakt stuurde ze mij haar telefoonnummer met een dag en tijdstip dat zij wenste gebeld te worden, haar aanprekend met Godin.

Het telefoon gesprek verliep prettig en ze verzekerde mij dat ze me niet in korte tijd financieel zou uitkleden. Het moet voor beide een spel zijn waarbij spanning en opwinding volop staan. De kennismaking was in een restaurant in Schiedam. Rustig wachtte ik aan een tafeltje tot mijn Godin zou binnen stappen. Meer dan een kwartier, ik begon al te wanhopen, stapte er een mooie blonde vrouw binnen. Gekleed in een wonderschoon beige mantelpakje en prachtige lichtbruine pumps stapte zij mij kent op. Is dit de dame van mijn afspraak, zo deftig met een heerlijke arrogante uitstraling? Ik stond op en gaf haar, mij voorstellend, een hand. Vind de slaaf dit een goede plek om elkaar voor te stellen, klonk het streng. Vraag alsjeblieft een andere tafel aan de ober, snel. We kregen een andere tafel aangewezen welke haar goedkeuring kreeg.

Zo slaaf, dus jij wilt mij gaan dienen, financieel en als dienaar. Wat ik van jou verwacht is opoffering en motivatie. Ik zal je trainen als de perfecte slaaf, je zult voor me gaan lijden, vooral mentaal. Je zult met me meegaan uit shoppen, je wordt vernederd, gekleineerd en je krijg lichamelijke straffen. Jouw wensen of verlangens doen er niet toe, er is er maar een die telt en de regels bepaald en dat ben ik, begrepen? Natuurlijk Godin, ik zou niet anders willen dan U te mogen dienen, voor U te moeten kruipen, voor U te moeten lijden. Goed zo, dan kunnen we nu wat te eten gaan bestellen, uiteraard bepaal ik wat jij eet slaaf. Of ik honger had, nee dat dacht ik niet maar om haar niet te moeten teleurstellen is alles wat ze besteld heeft voor mij opgegaan.

Een paar dagen later gaat de telefoon, met je Godin slaaf, zaterdag gaan wij de stad in. Ik heb nieuw kleding nodig en vindt dit een prima gelegenheid om jou hiervoor te gebruiken. Zorg dat je om 12.00 in de stad bent bij de westelijke ingang van de Bijenkorf, wacht daar op mij. Natuurlijk was ik op tijd maar mij Godin stond er al. Je bent te laat domme slaaf, zei ze niet al te zachte en zag mensen naar ons kijken. Ik stamelde dat het nog geen 12 uur was waarop ze brieste dat zij dat uitmaakt en gaf me een klap in het gezicht en nu luisteren naar je Godin. We gingen de Bijenkorf binnen, wat een contrast een 60 jarige grijze man naast een prachtige blondine van 30 jaar.

Voelde me opgelaten maar trots dat ik naast haar mocht lopen, het gaf me een bepaalde opwinding. De Godin liep van mode afdeling naar mode afdeling. Als ze klein ging passen moest ik dit naar de paskamer brengen en op haar wachten. Het was een uur of 3 dat de Godin genoeg had geshopt ze had tassen vol kleding die ik uiteraard voor haar moest dragen en had afgerekend, het was een geweldige middag geweest. Toen ik haar bi haar appartement af wilde zette moest ik de auto in de parkeer garage neerzetten en de pakjes bij haar boven komen brengen, zij was alvast naar binnen gegaan. Netjes belde ik aan de deur in de hal werd geopend, kom naar de 7e etage, ik zie je daar. Op de 7e aangekomen stond mijn Godin in de deuropening, kom binnen en zet de pakjes in de slaapkamer hier links.

Ik deed wat me gezegd werd en ze ontbood mij in de woonkamer. Zoals je zult begrijpen ben ik alles behalve tevreden over jou slaaf. Je was op momenten ongeduldig, dat voelde ik. Ik heb daar op dat moment niets van gezegd omdat ik je wilde leren kennen. In de toekomst zal ik direct en ter plaatse je moeten corrigeren. Maar wat onvergeeflijk is dat je te laat was, hier zal ik je voor moeten straffen. De Godin liep de kamer uit en kwam terug met een Bull Whip in haar hand. Kleed je uit en ga tegen de muur staan met je rug naar mij toe. Ze begon me af te ranselen, luisteren zal je slaaf, gehoorzamen zal je en je zal vooral je Godin niet meer tegen spreken slaaf. Je hebt wat bloed op je rug, geeft niet, kleedt je aan en onderop alsjeblieft. Ik deed wat de Godin me had opgedragen en ging, gedag zeggend de deur uit. Donder op riep ze me na, ik wil je voorlopig niet meer zien of heren stomme slaaf.

Daarna zijn we nog een aantal keren wezen shoppen waarbij ik betaalde en de pakjes naar haar huis droeg. Te laat ben ik niet meer gekomen, een half uur voor onze afspraak stond ik al te wachten. Haar thuis op halen was er niet bij, de pakjes zette ik in de slaapkamer waarop ik gemaand werd direct op te donderen. Voordeel was wel dat ik geen pak op mijn sodemieter kreeg van haar. De Godin vertelde mij dat ze meerdere slaafjes had waar, als zij daar behoefte aan had, zich op kon uitleven, ook seksueel. Dit was voor mij niet weggelegd, te oud en te dom had ze gezegd!

Het was zondagmiddag, ik zit te chillen op mijn favoriete plekje met een champagne. Kom hier naar toe in je nette kleren en doe een halsband om. Een halsband, waar haal ik die zo snel vandaan? Onderweg naar de lounge kwam, dat wist ik, langs een sexshop waar ik een halsband met een ketting kocht. De halsband deed ik voor ik naar binnen stapte om, de ketting in mijn zak  houdend.Ik zag zag haar zitten op een loungebank, glas en fles champagne op tafel en zoals gewoonlijk bijzonder mooi gekleed. Kom zitten slaaf was het bevel en ze bestelde een glas water voor mij. Ik nam plaats en vergaapte me aan het mooie zwart leren pakje wat ze droeg met even zo mooie laarzen met naaldhak. Eigenlijk zou je mijn plas moeten drinken, dat komt nog wel lachte ze.

Ik kreeg van haar wat opdrachten met betrekking tot het bestellen van parfums op internet toen er een getinte man naast haar plaats nam. Dag schat, kuste haar vol op de mond en keek naar mij. Is dat de slaaf waar je het over had en waar we beide plezier aan gaan beleven. Dat is hem, sta op en begroet mijn vriend op een passende wijze. De passende wijze wist ik niet maar gaf hem een hand, stelde me voor maar hield mijn ogen naar de grond. Goed zo slaafje, laat mijn vriend je halsband eens zien? Ik deed het boord van mijn overhemd naar benden en de halsband was nu duidelijk te zien. Zit er een ketting bij slaaf vroeg de vriend van mijn Godin. Jazeker en ik haalde de ketting uit mijn zak en overhandigde deze aan hem. We gaan jou eerst het een en ander aan manieren bijbrengen slaaf. Als je mij aanspreek spreek je mij aan met Meester, zijn we in een winkel restaurant of iets dergelijks dan spreek je mij aan met Mijnheer, begrepen slaaf? Schrikkend van de situatie stamelde dat dit begrepen was.

Mijn Godin lachte naar haar vriend en vroeg wat hij van mij vond. Oud maar bruikbaar schat, we gaan het beleven. Heb je genoeg geld bij je slaaf, vroeg mijn Godin glimlachend. Jouw Meester, mijn vriend heeft een leren TrenchCoat aan laten meten, deze lig klaar in de winkel en die gaan we nu ophalen. Mijn Godin en nieuwe Meester maakte aanstalten om op te stappen. Slaaf ga de wagen halen en rijdt deze voor, we gaan naar Roosendaal om de jas te halen. Even later zaten beide achterin de auto onderweg naar de winkel. Kleine auto schat hoorde ik de Meester tegen mijn Godin zeggen. Was mij ook al op gevallen, wordt binnenkort wat aangedaan. De Meester paste de jas en zat werkelijk als gegoten. Ga jij de jas voor Mijnheer betalen? Natuurlijk Mijnheer, ik pinde de 2400 euro en nam de jas in ontvangst. Heb je verder nog wat nodig schat vroeg mijn Godin aan haar vriend. Ander keertje weer, nu naar huis ik heb zin in je.

We kwamen aan in een straat met eengezinswoningen, stop bij nummer 69 slaaf en wacht tot je binnen wordt geroepen. Mijn Meester en Godin liepen het pad op en verdwenen naar binnen. Na verloop van tijd ging mijn telefoon en werd gesommeerd naar binnen te komen. Ik belde aan maar het duurde zeker nog 10 minuten voor er werd open gedaan. Had ik gezegd dat je moest bellen slaaf, gilde mijn Godin. Naar boven, je uitkleden en wachten op je knieën. Even later kwam de Meester boven, we gaan jou het een en ander uit leggen en zou maar goed luisteren. Het in gebreken blijven zal zwaar worden gestraft. Van vrijdagavond tot zondagavond wordt dat jouw onderkomen, hij weest op een grote hondenbench.

Je krijgt vanaf nu een CB-6000 om welke alleen af gaat als ik of je Godin dit nodig achten, begrepen. Ik antwoord netjes met ja Meester. Goed kleed je dan nu uit , leg je kleding in de badkamer en wacht daar tot je wordt geroepen. Terwijl ik geduldig op mijn knieën wacht hoor ik mijn Godin naar boven komen. Kom naar de slaapkamer slaaf riep mijn Godin. Binnen gekomen stond ze klaar met de CB-6000 in haar handen. Kom voor me staan en laat me je bekijken. Dat haar moet er eerst af schat sprak ze tot haar vriend. Mee naar de badkamer, ik kreeg een scheermes, schuim en de opdracht me te ontharen. Een half uur later zat mijn pik opgesloten en werd in de kooi gestopt. Ik hoorde de twee tekeer gaan in bed, jammer genoeg kon ik ze niet zien omdat er een gordijn voor de kooi hing. Nadat het stil was geworden hoorde ik de twee opstaan en mijn Godin kwam mijn kant op met een glazen schaaltje. Een verrassing voor je slaafje, als je dit heemaal schoon hebt gelikt mag je, wat zeg ik moet je naar huis en ik je pas volgende week vrijdag weer zien.

Een paar dagen later, het was woensdag, werd ik gebeld door mijn Meester. Luister slaaf, ik heb een mooie Mercedes op het oog, kun je deze voor mij kopen? Het kan namelijk echt niet dat je ons rondrijd is zo’n klein autootje. Wat moet deze kosten Meester vroeg ik hem met bedeesde stem. Hij is niet nieuw en miet 19.500 euro kosten, dat heb je toch wel over voor je Meester en Godin? O ja, de Mercedes wordt op mijn naam gezet, je kleine auto ruil je in. Jij hebt geen auto meer nodig, toch?

Vrijdagavond belde ik aan bij het huis van de Meester. Mijn Godin deed open, kom kinnen en loop door naar de woonkamer. Jouw Meester is er nog niet en je mag, hetzij op de grond voor mij, wachten tot hij komt. Die nacht slaap ik in de kooi en mijn Godin en Meester op bed, in hetzelfde vertrek.

Hier slaaf, ik kreeg een droge boterham en een bak water voor geschoteld in mijn kooi. Ho even riep mijn godin naar haar vriend, ik had hem nog wat beloofd. Ze haalt de bak water uit de kooi, gooide er een beetje water uit en plaste er in. Zo slaaf, iedere morgen in het weekend wordt dit je ontbijt! Ze kuste haar vriend en lachend gingen ze naar beneden voor hun ontbijt.

Kom er uit klonk het, we gaan de Mercedes ophalen. Mijn Godin deed de deur van de kooi open en stram kwam ik eruit gekropen. Opschieten slaaf, we hebben niet de hele dag. Even later op weg naar de dealer, alleen met de Meester. Hoe vindt je hem? Mooi Mijnheer, U heeft een goede smaak. Ja, ja, laat die praatjes maar en ga mee naar het kantoor om een en ander af te wikkelen. Het af wikkelen voor mij bestond uit het betalen. Ik kreeg nog wat geld terug voor mijn oude wagentje zodat de totaal kosten nog iets mee vielen. Je begrijp dat ik rijd he slaafje. Jij bent alleen chauffeur als je godin en ik ergens heen moeten, de wagen blijft de hele week bij mij! Jij ziet maar hoe je je verplaatst.

De Godin was verrukt van de Mercedes, prachtig zeg we kunnen nu tenminste ergens met goed fatsoen verschijnen. O ja slaaf, je Godin en je Meester willen graag beide een gouden ring. Heb je genoeg geld op je pasje? Even later stonden we bij de juwelier, ik met mijn bankpas in de hand.

Onder deze omstandigheden ben ik best gelukkig, zeker in de weekenden. Ik ben wel in de wetenschap dat als mijn geld er doorheen is ik eruit wordt gegooid. Wie wil er dan nog zo’n oude slaaf hebben had mijn Meester tegen zijn vriendin gezegd. Tja, tot je geld op is slaaf!

De vertellingen van servant gaan verder! Lees hier deel 2 (Red.)

4 reacties op “Tot je geld op is slaaf!

 • 3 september 2020 om 18:34
  Permalink

  Man, je bent een grote stomme donder!!!! dat laat dat parasieten wijf maar werken voor de centen !!!!!
  Denk na ….en stop ermee geef dat wijf een schop onder der dikke reet en schenk het geld aan een goed doel !!!!

  Beantwoorden
 • 3 september 2020 om 19:27
  Permalink

  Godin!!! zeg maar een tering parasiet wat een kut wijf…..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V