Maar de slaafjes van Queen Jazz mogen bij ons!

Klapjes heeft Queen Jazz helemaal omarmd wat financiële dominantie betreft. Best trots zijn we dat we haar potentie als eerste zagen. Ennu… de ervaringen van haar slaafjes kunnen nu natuurlijk altijd bij ons!

Het fenomeen Findom

Ken je dat troostliedje van Claudia de Breij, Mag ik dan bij jou?? Zo voelen wij ons een beetje, nu onze Grote Zuster Klapjes met Queen Jazz gaat samenwerken. Natuurlijk snappen wij het wel. Zowel Klapjes als wij zijn groot geworden in een tijd dat Findom slechts in de zijlijn van BDSM/Femdom bestond. Onze lezers en volgers waren (en zijn) vooral (on)gelukkigen uit de Klassieke School . Femdom livesessies dus, aanbidding, lijfelijk fetisjisme.
Maar de laatste tijd, waarschijnlijk ook geholpen door de coronalockdowns, is Findom fors gestegen qua populariteit. Als je er weinig tot niets mee hebt als medium is het fenomeen an sich moeilijk uit te leggen. Onze vorige redacteur bertje had er helemaal niets mee. Ik, manuel, heb er meer mee, aangestoken door een blog van geldslaaf Piggy peter op Klapjes uit 2016(!). Maar om nu de hele tijd naar dat stukkie van vijf jaar geleden te verwijzen om het fenomeen uit te leggen, wordt een beetje armoedig. Dat vind ik dan als parttime tikgeitje. Dan kan je idd beter hook-up’en met een Rijzende Ster aan het Findomfirmament.

  slaafjes van Queen Jazz
slaafjes van Queen Jazz bij ons

In ons eerste stukje verwachtte ik dat Queen Jazz zou uitgroeien tot FemdomMeesteres. Gezien haar eerste column, op Klapjes dus vandaag, ziet dat er niet echt naar uit. Lifesessies doet ze wel, maar alleen voor een enkeling, zo schrijven ze aldaar. Weet je, als de Meesteres op onze Zustersite vrij baan en het vrij woord heeft, dan stellen wij graag onze panelen open voor haar slaafjes. Wel moeten alle bijdragen eerst langs de andere redactie, omdat wij slechts parttime werken:

Dus beste lotgenoten, wat je ook kwijt wil over de Meesteres, jullie “mogen” bij ons. Graag zelfs! Onder de mooie, duistere foto van de FindomMeesteres die mannen zoals jij en ik graag naar de bossen meeneemt, wat interessante uitspraken van de Jazzy Koningin.
slaven van Queen Jazz

Zoals afgesproken ga je met je benen wijd staan met je gezicht naar de boom. Dag jongetje, hoor je achter je. Dan een ferme trap. Dat gaat een paar keer door. Zo snel als ik er was, ben ik ook weer weg. Vanavond jij?

Findom. Natuurlijk bekijkt iedereen het anders. Ik ben van mening dat Findom niet iemand financieel stukmaken is. Findom is het maximale van iemand verwachten maar de grenzen bewaken. Loopt alles toch niet zoals gepland? Dan is het, vind ik, ook mijn taak om mee te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V