Iemand ervaringen met Domina Non Mother Superior?

Mother Superior, de Domina Non, de abdis/bazin van de Orde der Zelfkastijders en eerste van de site Flagellanten.Org; ze is ruim een jaar online, zowel met die site als op Twitter. Heel fanatiek post ze (nog?) niet op beide media. Ze schrijft in het Engels en Nederlands.

Ik geef op afstand begeleiding aan diegenen die hun ware aard bestaande uit nederigheid en perversie willen verdiepen door middel van vernedering, aanbidding en straf. Betoon Mij eer en smeek om Mijn aandacht.

Ervaringen met de Domina Non

Als redacteur, liefhebber en lotgenoot volg ik de Domina Non al een tijdje. Wel op afstand, want Findom is niet mijn ding en zeker niet in combinatie met zelfkastijding. En daar lijkt het hier wel op. Vandaar mij vraag aan jullie: wie heeft ervaringen met Mother Superior? Plaats ze hieronder in de comments of stuur ze naar [email protected].

De Domina Non

De reden van mijn nieuwsgierigheid is of Mother Superior ook real life ontvangt. Dan hoeft ze wat mij betreft nog steeds niets te doen, dan wordt zelfkastijding zelfs voor mij misschien wel interessant. Denk je maar eens in: dat je – liefst in een kerker of kloosterachtig kasteel – al (zelf)geselend langs haar troon mag lopen met je medesukkelaars…

Benieuwd naar de ervaringen met haar!

geselaars van de Domina Non

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V