Wat BDSM voor Koen betekent

Ingezonden door Koen

Al een heel lange tijd, sinds ik 19 was, heb ik fantasieën gehad over BDSM. Ik was in mijn fantasieën altijd de Dominant en had een slavin bij wie ik mijn seksuele noden kwijt kon en die ik opleidde als een gewillige dienares.

Mijn zoektocht naar een echt subje begon dan ook op een contactsite, en hoewel het niet gemakkelijk is om als Dominante man op deze manier een onderdanige vrouw te vinden, hield ik er toch enkele contacten aan over.

Maar het subje dat ik zocht, dat vond ik niet. Het liep keer op keer mis. Vaak wist ik de reden niet, soms was het overduidelijk dat hoewel we schijnbaar hetzelfde wilden, onze karakters niet compatibel waren. Frustratie hoopte zich op en van real life contact kwam al helemaal niet veel terecht.

De situatie kabbelde onrustig verder tot ongeveer een viertal jaar geleden, toen ik via internet een Noors meisje leerde kennen in een volledig andere context. Op een gegeven moment kwam het aan het licht dat zij een Dominante was met enige ervaring en we raakten aan de praat.

Ze stelde voor dat ik mijn gedachten in een verhaal goot, en dus begon ik te schrijven. Telkens als ik een tekstje voor haar geschreven had, bracht ze enkele interessante punten aan het licht, tot het moment waarop ze me vroeg om mijn volgende tekst te schrijven vanuit onderdanig standpunt. Het verhaal dat daaruit ontsproot, was veel grootser en intenser dan de voorgaande…

Hoewel ik het eerst ontkende toen Zij me ermee confronteerde, was er niet echt een ontkomen aan. Het subje dat ik zolang had gezocht, was ik zelf.

Nu mijn gedachten eenmaal waren ontketend, gingen mijn fantasieën veel verder dan ze ooit waren gegaan in de Dominante rol. Als Dom dacht ik terughoudend over mijn virtuele slavin, me altijd inhoudend in de hoop haar niet te ver te pushen. Maar in de rol van onderdanige kwam alles los en kon plots alles.

Er werd afgesproken voor een ontmoeting, waarvan we beiden wisten dat ze eenmalig zou zijn. Ik moest zekerheid hebben en dat kun je nooit vinden in fantasie, enkel in werkelijkheid.

Ik was beschaamd die dag. Niet enkel om mijn verlangens, maar ook om mijn falen, want ik wist niet wat ik moest. Toch werd ik in een waanzinnige rollercoaster meegesleurd van ervaringen; een dag die niet vergeten kan worden, omdat het aanvoelde als thuiskomen.

Ze ging ver, maar dat was volgens onze afspraak, en hoe verder ze me dreef, hoe meer ik tot vrede kwam. Hoe meer dwang ze me oplegde, hoe meer ik het gevoel had dat ik eindelijk vond wat ik al zo lang zocht.

Die dag hechtte ze onder andere mijn voorhuid dicht en ik kreeg een piercing in mijn linkertepel. Ik ben huilend door mijn knieën gegaan van pijn. Maar het klopte.

Helaas, het bleef bij deze ene keer en sindsdien zoek ik een Domina die me opnieuw dat gevoel kan geven, die opnieuw echt de controle over mij kan nemen. De meesten echter vinden het moeilijk om tot me door te dringen, net zoals ik het zelf vroeger moeilijk had bij de submeisjes met wie ik contact had.

BDSM betekent voor mij dan ook mezelf kunnen zijn, maar hiervoor heb ik dwang en leiding nodig. Het betekent kunnen doen wat ik wil, hoe tegenstrijdig dat ook kan klinken. De sterkste ketenen die er bestaan, zijn die van onze eigen keuze.

Niemand kan onze wil breken als mensen. We kunnen er enkel zelf voor kiezen om iemand genoeg te respecteren, genoeg van iemand houden om hem onze wil te laten breken. Die persoon wil ik vinden. Die persoon die mij ketent in kettingen van mijn eigen wil.

Dat is mijn verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ik wil de Meesteressen bedanken voor hun tijd.

Groeten,

Koen

Dit verhaal is de winnende inzending op een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

5 reacties op “Wat BDSM voor Koen betekent

 • 1 december 2011 om 21:10
  Permalink

  Koen ! Inderdaad, een rustig beschreven, maar bijzonder verloop. Van harte gefeliciteerd. De Domina’s Artemis, Eleonaro en Deana hebben smaak ! Alle lof voor Jullie keuze.

  Beantwoorden
 • 1 december 2011 om 21:12
  Permalink

  Enne hou je haaks bij de chatsessie . . . Sterkte !!!

  Beantwoorden
 • 6 december 2011 om 10:00
  Permalink

  wat een mooi beschreven verhaal koen.Proficiat
  Mrs Artemis Eleonora en Deana jullie hebben een uitstekende smaak en goed gekozen mijn respect ervoor

  Beantwoorden
 • 6 december 2011 om 20:51
  Permalink

  Sterk verhaal… hoe goed je ook denkt jezelf te kennen, vaak kom je tot nieuwe, onverwachte inzichten over jezelf dankzij een ander mens met een ander perspectief. Gefeliciteerd met je prijzen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V