Gezocht: slaafjes!

“Gezocht: Slaafjes Die Samen Met Ons Een Actieve BDSM Community Willen Vormen!”

Volg jij Ons al een tijdje via Onderdanigeman.NL en geniet je volop van Onze verhalen, artikelen en blogposts? Voel je je betrokken bij alles wat er op Onderdanigeman.NL gebeurt en nog gaat gebeuren? Lees dan vooral verder…

De afgelopen maanden hebben Wij met veel plezier de website gevuld, beheerd en uitgebreid. We zagen langzaamaan het aantal bezoekers, volgers, reacties en inzendingen groeien. Super natuurlijk!

Alleen… er miste iets. Subjes, slaven en onderdanige mannen (en bijwijlen een verdwaalde Dominante Dame ;)) volgden Ons nauwgezet, maar stuk voor stuk beleefde iedere bezoeker alleen zijn eigen aanwezigheid op de website.

Er was zogezegd geen community feeling. Er waren maar weinig discussies, slechts sporadisch kwam er feedback binnen en maar heel af en toe durfde iemand zijn inbreng over de website met Ons te delen.

Dit had tot gevolg dat Wij voor 99% bepaalden welke richting Onderdanigeman.NL opging en daar had je het maar mee te doen…

“Hoe Zou Jij Het Vinden Wanneer Jij Zelf Kunt Bepalen Welke Richting Onderdanigeman.NL Opgaat?”

Wat zou je ervan vinden als Wij jouw mening zo belangrijk vinden dat je directe invloed hebt op het beleid, de invulling en toekomst van Onze website en community?

Spreekt het je aan als jij kunt bepalen wat voor verhalen er voortaan op Onderdanigeman.NL worden geplaatst? Of hoe snel er een forum of misschien wel chatbox moet komen? Of wat dacht je van de introductie van extra Domina’s binnen de community?

Wij, de Domina’s van Onderdanigeman.NL, hebben besloten om Onze website tijdelijk open te gooien om jou en andere volgers in Onze virtuele stal op te nemen. Vanavond kun je je daarom aanmelden om voortaan samen met Ons te bepalen welke koers Wij opgaan.

Wil je Ons helpen met jouw steun, inbreng en bijdrage om samen groot te groeien en nog veel meer plezier, genot en voldoening uit Onze virtuele BDSM community te halen?

>> Geef je dan hier direct op als een van de eerste leden van Onderdanigeman.NL! <<

Onderdanigeman Membership

“Wil Jij Bij De Meest Exclusieve & Actieve Virtuele BDSM Community Van Nederland Horen?”

 • Als officieel lid van Onderdanigeman.NL heb jij inspraak over iedere grote beslissing die genomen wordt.
 • Je krijgt samen met de andere leden toegang tot de besloten Facebook groep, waar voortaan de belangrijkste discussies en overleg zullen plaatsvinden.
 • Je komt op de exclusieve mailinglijst voor O.M. leden terecht, waar je regelmatig via polls en persoonlijke feedbackaanvragen om je mening gevraagd wordt.
 • Voortaan ben jij als eerste op de hoogte van alle veranderingen en eventuele ontwikkelingen op en rondom O.M.
 • Dankzij jouw actieve betrokkenheid, steun en bijdrage help je Onderdanigeman.NL razendsnel uitbreiden tot de meest actieve en exclusieve virtuele BDSM community van Nederland!

“Wat Kun Je Als Lid Van Onderdanigeman.NL Verwachten?”

 • Je bijdrage aan het O.M. lidmaatschap bedraagt 10 euro per maand. Deze contributie is voor alle leden gelijk, zodat arm en rijk een gelijke kans krijgt. Mocht je meer willen bijdragen, dan zijn donaties altijd welkom.
 • Lid zijn van Onderdanigeman.NL is geheel vrijwillig. Niet-leden hebben nog steeds toegang tot alle informatie, tips, verhalen en artikelen op de website.
 • Het O.M. lidmaatschap is te allen tijde per direct opzegbaar. De contributie wordt maandelijks geïnd, dus als je wilt opzeggen, kun je voor het einde van de maand gewoon even een mailtje sturen.
 • Je persoonsgegevens (naam, bankrekening, mailadres…) worden zeer discreet behandeld. Ook op je bankafschrift komen geen afwijkende dingen te staan; privacy en integriteit staan voorop.

“Ben Jij Er Vanaf Het Begin Bij?”

Er wordt in dit stadium maar een beperkt aantal slaven aangenomen, omdat We deze nieuwe BDSM community vooral willen opbouwen rondom subjes en slaafjes die echt betrokken zijn, actief met Ons meedenken en voor de volle 100% achter de voortzetting van Ons concept staan.

Volg je Ons dus al een tijdje, geniet je van Onze verhalen en teksten en zou je dolgraag je eigen steentje aan de groei en uitbouw van Onderdanigeman.NL willen bijdragen?

>> Geef je dan hier direct op en word officieel lid van Onderdanigeman.NL! <<

Direct Aanmelden

4 reacties op “Gezocht: slaafjes!

 • 29 januari 2024 om 14:17
  Permalink

  Hoi, ik volg de site en verhalen al enige tijd. Als sub wil ik meedenken en suggesties met de initiatiefnemers delen etc.
  Gisteren mij laten registreren, maar kan helaas mijn account beperkt vullen en plaatsen van een verhaal is niet mogelijk. Graag dit laatste mogelijk maken alvorens ik mij verder beschikbaar kan stellen in belang van OM

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *