Raar maar waar

In de krochten van ons digitale archief bleek dit verhaal nog op redactie te liggen wachten. Er liggen er nog meer zo blijkt, dus die komen stuk voor stuk de komende tijd online. Aan Raar maar waar hoefden we vrijwel niets te doen. Mooi kort verhaal, hoop voor eenzame  onderdanige mannen! bertje

Ik ben een versa biman met de nodige ervaring.  Door de jaren heen heb ik veel van anderen en over mezelf geleerd.

Mijn grenzen heb ik nog steeds niet bereikt of misschien verleg ik ze keer op keer en is dit uiteindelijk wie ik ben en wat ik wil.

Een fetisj voor vrouwenbillen en voeten heb ik altijd gehad, daar is nooit iets aan veranderd.

Als sub heb ik al veel voeten gelikt en vereerd.  Als dominant heb ik me heerlijk uit kunnen leven op de mooiste voetjes die ik mij op dat moment kon wensen.

Als biman ben ik dol op blowjobs geven en anale stimulatie ontvangen.

Om dit allemaal in ‘een vat’ te kunnen gieten leek mij tot voor kort onmogelijk.  Tot ik in november 2015 in contact kwam met een dominant echtpaar. Hij bi en zij gezegend met het goddelijke lichaam waar ik als sub alles voor wil doen.

Ben er inmiddels van overtuigd dat ieder mens bij de juiste chemie bereid is om ver over zijn/haar grenzen te gaan

Wil best een andere keer in details treden over hoe onze relatie tot stand kwam. En ook hoe zij mij zover hebben gekregen dat ik op afroep beschikbaar ben en tegenwoordig als was in hun handen ben.  Zodra ik een berichtje van een van beiden ontvang, ben ik de sub waarvan ik niet wist dat ik dit in mij had. Ben er inmiddels van overtuigd dat ieder mens bij de juiste chemie bereid is om ver over zijn/haar grenzen te gaan.

In ons geval geldt dit voor zowel mijn Mrs. en Mr. als voor mijzelf.

Het lijkt af en toe net een fictief verhaal, maar ik kan verzekeren dat het de werkelijkheid is waarin ik leef

Als voorbeeld: ik kreeg vorige week woensdag om 10.00 uur een whatsapp bericht. Ik was op mijn werk.  Het bericht was van mijn Mr. ik diende binnen drie kwartier bij hen thuis te zijn. Qua reistijd lukte het wel, maar niet iedereen kan zomaar weg van zijn werk. Toch deed ik het. Bij aankomst bleken beiden thuis te zijn. Mijn Mr. verlangde een orale verwenbeurt van mij. Mijn Mrs keek geamuseerd toe vanuit haar kant van het bed.

Toen mijn Mr. tot een orgasme kwam, moest ik het doorslikken. Na beide bedankt te hebben, moest ik weer vertrekken.  Het lijkt af en toe net een fictief verhaal, maar ik kan verzekeren dat het de werkelijkheid is waarin ik leef.

Raar maar waar van soleman

Als footlover mag ik regelmatig de mooie voetjes van mijn Mrs. dienen.  Dat dit voor mijn een lust is en zeker geen straf weten wij beiden. En ik ben mijn Mrs. zelfs dankbaar wanneer ik mijzelf mag bevredigen en over haar voetjes mag klaarkomen en ze nadien weer proper moet likken.

Wij hebben elkaar gevonden na een zoektocht van vele jaren.

Ik wens iedereen hetzelfde geluk toe.

Hoe kom je voor je voetfetish uit?

Heb jij een voetfetish, maar durf je dit niet aan je vriendin op te biechten? Dan is dit artikel wel iets voor jou. Net als jij hebben veel mensen een fetish voor voeten, maar weten ze niet hoe ze dit kenbaar moeten maken. Ze schamen zich voor deze zogenaamde afwijking en maken het daarom niet bespreekbaar in hun relatie. Helaas missen ze in dit geval heel wat genotsuurtjes.

Maar hoe vertel je zoiets dan? Allereerst is het belangrijk dat je partner in gaat zien dat je beetje bij beetje steeds meer interesse in haar voeten krijgt. Kijk vaker naar haar voeten en zorg er vooral voor dat ze jou ziet kijken, zodat zij weet dat jij er interesse in hebt. Dit is de eerste stap. Lees verder

Voetfetisjisme en voetverering

Voetfetish

Van de meer dan 550 soorten fetishismen behoort voetfetisjisme wel tot de meest voorkomende soorten.

Door de eeuwen heen is de belangstelling voor vrouwen- maar ook voor mannenvoeten levend gebleven en dat is terug te vinden in literatuur uit verschillende tijdperken.

De eerste vermelding van een geval van voetfetisjisme kom je dan ook tegen bij een zekere Bertold von Regensburg uit 1220. Die belangstelling voor voeten blijft trouwens niet beperkt tot alleen de voeten, maar kan ook gecombineerd zijn met het dragen van bepaald schoeisel of beenbedekking, zoals kousen en sokken. Lees verder

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V