Verhalen over Meesteres, Goddess, Rosa X – El Caracol aan het woord

Geïnspireerd door het verhaal van Icarus deel ik mijn ervaringen als “slaaf in opleiding” van Goddess Rosa met de rest van de wereld. Afgezien van de straf die me boven het hoofd hangt als ik niet gehoorzaam, doe ik dat met veel plezier.
Om even mijn situatie te schetsen: ik heb een sprookjeshuwelijk. Als ik thuiskom, zit de heks al te wachten. En mijn seksleven? De beste omschrijving is dat ik Olympische seks heb. Geen topprestaties, maar eens in de vier jaar. Oké eerlijk, die is niet van mij, maar beschrijft wel goed mijn situatie.

Ik heb Goddess Rosa een jaar of drie geleden leren kennen via een seks-chat. Haar eerste vraag was waarom ik haar een bezoekje bracht. Ik had haar profiel gelezen. Een van de uitspraken die mij troffen: “classy not trashy“. Klasse dus, dat bleek ook uit de mooie foto’s in haar profiel en maakte me nieuwsgierig. Dat was dus o.a. de reden dat ik haar een online bezoekje bracht. Dat en de dwingende woorden, dat ze het leven van mannen zou gaan beheersen.
Toen ik dat uitgelegd had, vroeg ze mij of ik onderdanig was. Nou nee, in het dagelijks leven heb ik de teugels in handen. Ik stuur aan, kan daarbij best met een weerwoord omgaan. Maar onderdanig niet nee.

“Zou je dat willen worden?”

el caracol Meesteres Rosa x

Nu had ik wel eens spelletjes gedaan. Zo van: hoe ver durf je te gaan? En elkaar uitdagen, om steeds een beetje verder te gaan. Nou, dat was duidelijk niet de bedoeling van Goddess Rosa. ZIJ zou bepalen wat ik moest doen, en ze zou geen tegenspraak dulden.
Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Het begon een beetje te kriebelen in de broek. Maar voor ik me aan Goddess Rosa zou onderwerpen, wilde ik wel graag weten wat ik kon verwachten. We zouden samen een contract opstellen waarin Goddess Rosa aan zou geven wat ze van mij verwachtte, en ik mocht dan beschrijven waar mijn grenzen liggen.

“Smeer MIJN ballen en MIJN pik in met tijgerbalsem”

El Caracol Meesteres Rosa X

In het kort komt het erop neer, dat ik me permanent beschikbaar moet houden om door Goddess Rosa gebruikt te kunnen worden. Ik mocht aangeven wat voor mij een “no go” is.
Toen ik had ingestemd, kreeg ik op de meest onmogelijke tijdstippen opdrachten. Goddess Rosa is een liefhebber van tantum en tijgerbalsem… op HAAR ballen en op HAAR pik, want die waren vanaf dat moment niet meer van mij. Ik kon daar niet meer vrijelijk over beschikken. Dus op de meest ongelegen momenten kon ik een appje verwachten van: “Smeer MIJN ballen en MIJN pik in met tijgerbalsem.” En dat moest gefilmd worden met de datum en tijd in beeld, zodat ik niet op voorhand een serie filmpjes kon maken.

El Caracol Meesteres Rosa X

De eerste keer was ik wat zuinig met de tijgerbalsem, omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Daar kreeg ik al snel spijt van. Per omgaande kreeg ik een berichtje van Goddess Rosa terug waar stoom uit kwam. “Dit lijkt nergens op. Dat ga je over doen. En om die zuinigheid af te leren, moest ik HAAR ballen met een pollepel onder handen nemen. Flink “spanken, en oh wee, als ik er weer de kantjes van af zou lopen…

El Caracol

Die ochtend liep ik met brandende ballen en hete pik door het huis. Opeens kwam er een appje: “Foto! Nu!” Oei, even de badkamer in. Broek omlaag en een foto maken met datum en tijd. Mijn… uh HAAR pik lekte als een malle, een lange sliert voorvocht hing aan HAAR pik. En dat was goed te zien op de foto. Ook dit keer kreeg ik dit een berichtje terug. Nu met een compliment dat ik zo snel gereageerd had. Zo is Goddess Rosa dan ook wel weer. En dit met een serie gierend-lachende emoticons vanwege de lekkende leuter. Vanaf dat moment werd ik, vanwege de herkomst van Goddess Rosa, El Caracol genoemd, het slakje.
Onze communicatie gaat hoofdzakelijk via Twitter, waar ik onder El Caracol een account heb aangemaakt.
Op een dag kwam er op Twitter een discussie langs over een peniskooi. Goddess Rosa vroeg of chastity iets voor mij was. Ik had al eens aangegeven dat ik wat “speeltjes” had. Maar dit was geen vraag. Dit was een verkapte opdracht. Schaf jij eens zo’n ding aan!
Oké, oké, ik op zoek naar een geschikte kooi. Toen hij binnen was, heb ik vol trots een foto naar Goddess Rosa gestuurd. Ik hoefde niet lang te wachten op een reactie: “Broek uit, kooi om. En ik wil bewijs!” Vanaf dat moment had ik helemaal niet meer de beschikking over wat ooit mijn ballen en mijn pik waren.

Een keer tijdens een presentatie waar zo’n honderd man bij aanwezig was, kreeg ik een berichtje “Foto! Nu!” Ja, maar….. “Nu! Met de tijd erbij!” Sinds dat moment wordt mijn leven beheerst door Goddess Rosa. Maar je krijgt er heel veel voor terug. Maar dat is voor later.

El Caracol Meesteres Rosa X

1 reacties op “Verhalen over Meesteres, Goddess, Rosa X – El Caracol aan het woord

 • 8 september 2023 om 21:12
  Permalink

  Beste meesteres.
  Zou graag als ONDERDANIGE LEERSLAAF tot Uw slavenkooij mogen (gaan) behoren.
  Liefs LEERSLAAF cq SLET PETER cq PETRA
  Liefs ONDERDANIGE LEERSLAAF cq LEERSLET Peter cq PETRA.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V