Schuld, berouw en boetedoening deel 27

“Overigens, het lijkt mij verstandig als jij jouw financiën volledig in handen geeft van Mevrouw Van Linschoten. Jij bent werkloos begreep ik?” vraagt Ilse hautain.
“Ja Mevrouw. Ik krijg momenteel een WW-uitkering Mevrouw.” André klinkt beschaamd.
“Dan is dat het eerste punt van jouw huiswerktaken: regel dat jouw uitkering naar de rekening van Mevrouw Van Linschoten wordt overgemaakt. Ik heb begrepen dat jij binnenkort weer bij haar mag wonen om haar permanent te dienen. Dus je hebt kost en inwoning en ik begreep dat Mevrouw Van Linschoten ook werkkleding verschaft, niet?” Ilse kijkt André vorsend aan.

Alle eerdere delen van dienstmeidgeesje's Schuld, berouw en boetedoening

Lees verder

Schuld, berouw en boetedoening deel 14

Ilse wordt door Natascha helemaal bijgepraat omtrent de laatste ontwikkelingen rond André. Ilse is enthousiast over de boetedoening die Natascha hem oplegt. Natascha vertelt ook over de incidenten met de voetmassage voor Katja en gisteren met haar slipjes. Natascha laat daarbij de foto zien die ze gisteren van André maakte. “Ja, walgelijk,” zegt Ilse afkeurend, “dat is dus de attitude die we er absoluut uit moeten zien te krijgen.

Lees verder

Een goed begin

Mijn oom had een geheim ondeugend boekje waar ik als jonge jongen stiekem in las. Ik moest er weer aan denken toen ik laatst voor zijn grafsteen stond. Het boekje zelf is verloren gegaan, maar ik had het een en ander overgeschreven wat ik u niet wil onthouden. Het gaat om vlotte fetishpoezie voor de voetenliefhebber.

Lees verder

Pijn is fijn

Mijn Prinses is erg begeisterd van (bondage)klemmen en bastinado. Ze vertelde hoe ze werd geïnspireerd tijdens een workshop van haar Fetlife zus KLAUE en partner Suefinis over artistieke dingen die je met klemmen kan doen. Daar leerde ze een nieuw soort klem kennen. Een soort waarmee je heel snel pijnliefhebbers in mobiel kunt maken.

Cadeau kopen

Ik kreeg van haar de link waarop mooie bastinado binders te zien waren en de klemmen. Ik kon het natuurlijk niet laten om direct de betreffende website te bezoeken. Vol enthousiasme en spanning heb ik de artikelen, die mijn Prinses mooi vind bekeken en zonder haar toestemming direct de bestelling geplaatst. Ik dacht nog misschien wel een beetje snel gereageerd. Maar ik merkte dat mijn Prinses er zo blij mee zou zijn, dat ik het risico heb genomen.

Lees verder

Voetjevrijen (2)

Handtekening

Dit door Kitten Jolanda ingezonden verhaal is het tweede deel in een tweedelige verhaalreeks. Lees eerst Voetjevrijen (1)!

‘Ga zitten, Monique,’ zeg ik en wijs uitnodigend naar de stoel tegenover me. Ze gaat elegant zitten en kijkt me aan.

‘Monique, ik wil-‘

‘Ik weet het,’ onderbreekt ze me, terwijl haar voet z’n vertrouwde plekje weer inneemt. ‘Mijn functioneren. Volgens mij gaat het prima. Ik doe alles wat in mijn functieomschrijving staat en nog veel meer. Het lijkt me dat daar ook wat tegenover hoort te staan. Ik heb al met P&O overlegd, ook namens jou. Mijn salaris wordt verdubbeld, met ingang van deze maand. Eigenlijk kon dat niet, maar ik heb aangegeven dat jij wel salaris in wilde Lees verder

Voetjevrijen (1)

Voetfetish onder tafel

Ingezonden door Kitten Jolanda

‘Mark, ik wil even iets met je bespreken.’ De heldere stem van Monique klinkt door de telefoon, gevolgd door een klik. Ze heeft al opgehangen, zonder op antwoord te wachten.

Ze is zo snel en zo efficiënt. Ik prijs me gelukkig met een assistent zoals zij. In de drie maanden dat ze nu voor me werkt, is er veel veranderd. Ze heeft alle papier- en mailstromen aangepakt en geordend. Ik krijg nu alleen maar de belangrijke zaken onder ogen; de rest handelt ze zelf af. De managers van de andere afdelingen zijn dan ook vreselijk jaloers! Vooral de mannen, want ze is niet alleen heel goed in haar werk, ze is ook nog eens erg aantrekkelijk. Lees verder

Voetfetish orgasme (2)

Dit is een tweedelig verhaal. Lees eerst het begin: Voetfetish orgasme (1).

Mijn keel droogt uit en ik heb het bloedheet. Ik neem vluchtig een slok van mijn wijn. Een flinke slok. De zoete smaak is lekker, maar het vocht voelt pas echt aan als een verrijking.

Zouden de mensen ook wijn hebben gedronken tijdens zo’n slavenveiling als op het schilderij naast me? Waarschijnlijk wel, maar dan niet met het uitsluitende doel om hun keel te bevochtigen, zoals ik. Lees verder

Voetfetish orgasme (1)

Samen met mijn familie en Meesteres zit ik aan tafel. Het is een chique restaurant en het eten is simpelweg goddelijk. Links van me zit mijn broer en tegenover hem, naast mijn Meesteres, zit zijn vriendin.

Als je het mij vraagt is het een bekakte trut die iets te verwaand in het leven staat, maar het is aan mijn Meesteres of ik dat mag uiten of niet.

Het eten is geserveerd en de wijn is ingeschonken. In het midden van de tafel staat een chique kaars. Hij is bordeaux rood en is zeker tien centimeter dik. Ideaal voor mijn Meesteres om me mee te besprenkelen. Misschien moet ik toch maar eens in mijn BDSM checklist aangeven dat ik hier wel voor opensta. Wie weet of Ze het me dan gunt… Lees verder

Geldslaaf met voetfetish

Met een strenge blik kijk Ik Mijn slaaf aan. Daar staat hij dan. Voor Me. Hij draagt een leren harnas dat strak om zijn bovenlichaam spant. Om zijn hoofd draagt hij een strak, leren masker met slechts een gat bij zijn mond. Het zit zo strak dat Ik perfect de vorm van zijn schedel kan zien. Het windt Me niet direct op, maar geeft wel voldoening. Hij is er klaar voor. Ik ben er klaar voor.

Bij zijn kruis draagt hij een peniskooi. Het mooie stukje vakmanschap zit volledig om zijn penis en balzak heen. Aan de binnenkant zitten scherpe stekels die naar binnen wijzen. Juist ja: in de richting van zijn penis. Een detail dat niet achterwege gelaten kan worden, is dat de peniskooi de vorming heeft om een slappe penis in op te sluiten. Geen erectie… Lees verder


    Klamed B.V