Updates: Nieuwe artikelen, Uitslag prijsvraag & Wanbetalers!

Vorige week kon je je eigen BDSM fantasie insturen, waarna Wij er een E-book van zouden maken. Dit doen Wij alleen op donatiebasis, dus vergeet niet om na het inzenden van je fantasie ook netjes een donatie te doen.

Heb je een fantasie ingestuurd zonder een donatie te doen? Dikke pech! Wij zijn geen slaven, dus in dat geval kun je fluiten naar je verhaal. 😉 Voor wie wel begrijpt dat voor niets de zon opgaat: BDSM fantasieën zijn nog steeds welkom!

Uitslag tekenwedstrijd

Wel, over de uitslag van de tekenwedstrijd (Hoe ziet jouw ideale Meesteres eruit?) heb Ik verder weinig te melden. Er waren bedroevend weinig inzendingen, maar ondanks dat zat er toch een prachtige tekening bij die de wedstrijd meer dan de moeite waard maakte… Check snel de winnende tekening van slaaf mulg!

Nieuwe verhalen en artikelen

Deze week weer twee smeuïge verhaaltjes van Onze eigen Meesteres Eleonora:

Te mooi om waar te zijn…

Crushing in het bos

Ook ben Ik zelf eens in de pen gekropen (more te come!):

Hoe vind je een dominante vrouw?

Hoe maak je je eigen mondknevel?

5 bondage tips voor beginners

Daarnaast is de 13-delige verhalenreeks van geldslaaf koert deze week geëindigd. Je kunt de laatste twee spannende delen hier lezen:

Meesteres vs. meesteres (12): Wie gebruikt wie?

Meesteres vs. meesteres (13): De laatste stap

Verder nog een kleine bijdrage van subje j, een verlegen slaafje tegen wie zelfs een Meesteres soms moeilijk nee kan zeggen. 😉

Tien redenen waarom ik Uw virtuele tijd waard ben

En ook Meesteres Helena heeft weer waardevolle bijdragen aan de site geleverd in de vorm van twee artikelen en een antwoord op de vraag van beginnend subje dribbeltje:

Hoe neem ik mijn twijfels over zelfbondage weg?

Hoe beleef je BDSM dienstbaarheid?

Bondage: welk touw is geschikt?

Uit de oude doos

Bij toeval kwam Ik deze week nog een aantal ongepubliceerde artikelen tegen over subspace en afspreken met een slaaf via internet, geschreven door niemand minder dan Deana Deveney, een Meesteres die lange tijd actief is geweest op Onderdanigeman.NL:

Hoe spreek je veilig af met een slaaf van internet?

Hoe haal je een sub terug uit subspace?

Hoe garandeer je de veiligheid van een sub tijdens subspace?

Dat was ‘m weer. Heb je zelf nog iets leuks meegemaakt op BDSM of fetish gebied? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier!

Dominante groet,

Artemis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V