Vijf bondage tips voor beginners

Voor de meeste mensen heeft het woord bondage een erotische lading, maar bondage kan ook toegepast worden als vorm van zelfverdediging. Of je nu je “gevangene” uit wilt schakelen of bezig bent met een seksueel getint spelletje, het is altijd van groot belang dat je de bondage met grote zorg en precisie uitvoert.

Bondage voor beginners

Hieronder vind je 5 tips voor beginners hoe je iemand (partner, slaaf of bandiet) snel en stevig vast kunt binden. Alles wat je nodig hebt is een stuk touw en een slachtoffer. 😉

  1. Zoek vier stukken touw bij elkaar van elk ca. 2 tot 2,5 meter lang. Gebruik de langere stukken touw om de bovenbenen en ellebogen van je gevangene bij elkaar te binden. Boei zijn polsen en enkels met de twee kortere stukken.
  2. Leg je slachtoffer op zijn buik op de grond met zijn armen boven zijn hoofd en gezicht naar beneden. Spartelt hij tegen of wil hij niet op de grond liggen? Laat hem dan rechtop staan en bind zijn armen aan zijn bovenlichaam vast.
  3. Sla een stuk touw van 2 meter dubbel, houd de dubbelgeslagen strengen touw met één hand vast, haal de losse uiteindes door de lus van de vastgebonden polsen van je slaaf en steek ze vervolgens door de lus van het stuk touw in je hand. Op deze manier trek je de lus strak om de geboeide polsen van je sub. Sla het touw nog een paar keer extra rond zijn polsen en steek dan de uiteindes opnieuw door de lus.
  4. Wikkel de rest van het stuk touw om de polsen (linksom erover; rechtsom eronder, etc.). Rond het vastboeien van de polsen af door de twee uiteindes naar elkaar te brengen en er een platte knoop in te leggen.
  5. Herhaal de bovenstaande techniek (touw dubbelvouwen, om de ledematen en door de lus halen, om ledematen wikkelen, opnieuw door de lus halen, beide uiteindes apart om de ledematen wikkelen en samen laten komen in een platte knoop) bij de bovenarmen (vlak boven de ellebogen), bovenbenen (vlak boven de knie) en enkels.

Als het goed is heb je nu een stevig vastgebonden pakketje op de grond liggen. Have fun!

Artemis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V