Hoe spreek je veilig af met een slaaf van internet?

Dit artikel is geschreven voor Dominante Dames

De meest voorkomende manier om in contact te komen met andere BDSM liefhebbers is via internet. Aan de ene kant is zo makkelijk om open te praten over jouw gevoelens en verlangens, omdat de ander jou toch niet kent. Dit mes snijdt echter aan twee kanten, want jij kent de ander ook niet. Hoe weet jij zeker dat de ander is wie jij denkt dat hij is? Hoe garandeer jij jouw eigen veiligheid tijdens een afspraak?

Stap 1: chatten en e-mailen

Neem uitgebreid de tijd om met iemand te chatten en/of te mailen. Praat niet alleen over BDSM, maar praat ook over gevoelens. Hoe voelt de ander zich als hij onderworpen wordt? Voelt hij spanning? Voelt hij angst? Voelt hij opwinding? Gezamenlijke BDSM interesses zijn leuk, maar er moet een klik zijn. Voel jij die klik? Kun jij zijn gevoelens begrijpen?

Stap 2: leer het leven van je slaaf kennen

Leer het leven van jouw eventuele slaaf kennen. Wat doet hij in het dagelijks leven? Is hij gelukkig met zijn leven? Wat zijn zijn hobby’s? Houdt hij van sporten? Neem wel in acht dat een slaaf zich ongemakkelijk kan voelen bij dit soort vragen. Hij kent jou immers ook niet. Hoe weet hij zeker dat jij niet de volgende dag op zijn werk staat met chatlogs en foto’s die niets van hem te raden overlaten? Neem de tijd om hem gerust te stellen en vertrouwen te kweken.

Stap 3: deel foto’s

Krijg een beeld van hoe de ander eruit ziet. Deel foto’s en als het kan cam dan een keertje met de ander. Foto’s zijn immers makkelijk te vervalsen. Aan een webcamsessie valt weinig te faken. Vraag de ander om een bepaald aantal vingers op te steken en je weet zeker dat er geen filmpje wordt afspeeld. Houd hierbij rekening dat niet alle slaven hun gezicht willen laten zien, omdat ze bang kunnen zijn (bijvoorbeeld voor chantage). Wellicht wil je zelf ook niet dat de ander jouw gezicht ziet. Respecteer dit en dram er niet op door.

Stap 4: wissel telefoonnummers uit

Deel mobiele telefoonnummers en onderhoud sms en telefonisch contact. Wil je niet jouw veelgebruikte 06-nummer delen of ziet jouw slaaf dit niet zo zitten? Koop dan een prepaidkaart en je garandeert dat het volledig anoniem is. Er zijn geen excuses om deze stap over te slaan.

Stap 5: de afspraak

Het daadwerkelijke afspreken. Waar vindt dit plaats? Zelf adviseer ik altijd om eerst een keertje openbaar af te spreken. Ga ergens iets drinken en leer elkaar kennen voordat je gelijk in het diepe springt met een nieuwe slaaf. Houd hierbij rekening dat er spanning bestaat aan allebei de kanten. Natuurlijk is het spannend om af te spreken, misschien is hij wel dé slaaf voor jou. Voor hem kan echter hetzelfde gelden, want misschien ben jij wel dé Meesteres voor hem.

Stap 6: de eerste BDSM sessie

De eerste BDSM sessie, waar spreek je af en hoe doe je dit? Je kunt natuurlijk in een hotel afspreken, zodat je niet direct bij iemand thuis zit, maar een hotel kan ook erg onpersoonlijk aanvoelen. Door bij iemand thuis af te spreken geef je een stukje vertrouwen aan de ander. Als je ervoor kiest om bij iemand thuis af te spreken, doe je dit dan bij jezelf of bij hem?

In jouw woning

Zorg ervoor dat jouw woning netjes en overzichtelijk is. Laat niet overal BDSM spullen slingeren. Natuurlijk weet hij van jouw hobby, maar om er zo direct mee geconfronteerd te worden kan een hoop stress veroorzaken. Zorg er tevens voor dat jij in het bezit bent van alle huissleutels en dat de ramen en deuren niet op slot zitten. Zorg ervoor dat jij te allen tijde het huis uit kunt mocht er iets mis gaan.

In zijn woning

Voordat jij zijn woning binnengaat, breng je een goede vriend(in) op de hoogte van waar jij je bevindt, aangezien je nu zijn adres kent. Spreek met die vriend(in) af dat je om de zoveel tijd belt/sms’t. Mocht dit niet gebeuren, dan komt de ander kijken wat er aan de hand is of schakelt eventueel de politie in. Neem al zijn huissleutels in jouw bezit en houd ze gedurende de afspraak bij je. Ook hier geldt: zorg ervoor dat je te allen tijde het huis uit kunt mocht er iets mis gaan.

Nu ben je er klaar voor om naar binnen te gaan. Om jouw veiligheid volledig te garanderen, zorg je ervoor dat er (hand)boeien klaar liggen naast de voordeur. Vind een leuk plaatsje om je slaaf tijdelijk vast te zetten (trapspijlen wellicht). Nu kun jij op je gemak zijn huis bekijken. Controleer alle ramen en deuren en zorg ervoor dat niets op slot zit. Neem de tijd om jezelf te oriënteren in zijn huis. Als jij je op je gemak begint te voelen, ben je er klaar voor om iets met je slaaf te gaan doen.

Veel plezier!

Deana Deveney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V