Hoe vind je een dominante vrouw?

Tegenpolen trekken elkaar aan. Het meest sprekende voorbeeld hiervan is de natuurlijke aantrekkingskracht tussen een dominante vrouw en een onderdanige man. Veel onderdanige mannen hebben echter moeite met het vinden van een dominante levenspartner of “speelmaatje”.

Als je een van nature onderdanige of gedienstige man bent, wat is dan de beste manier om een dominante vrouw aan de haak te slaan? Er zijn meerdere manieren waarop je dit voor elkaar kunt krijgen, maar belangrijk is dat je eerst voor jezelf goed op een rijtje zet waar je precies naar op zoek bent:

 • Een lange termijn relatie met een dominante vrouw?
 • Een complete verandering van levensstijl, zoals een 24/7 D/s relatie?
 • Of wil je alleen een beetje experimenteren en lol hebben?Dominante Dame

1         Bepaal waar je precies naar op zoek bent

Wat voor type dominante dame zoek je? Verlang je naar een vrouw met een groot, sterk en dominant uiterlijk? Of gaat het je meer om de mentale overheersing: een agressieve vrouw die weet wat ze wil en geen tegenspraak duldt? Of wil je misschien wel iets van beide? Het kan echter ook zomaar zijn dat je op zoek bent naar een vrouw die alleen dominant in bed is…

Tussen deze typen dominante vrouwen zit nogal een verschil. Voor je je zoektocht begint, doe je er dus goed aan om even stil te staan bij het type vrouw dat je zoekt. Niet iedere vrouw met een dominant trekje hoeft direct in aanmerking te komen.

2         Bezoek BDSM bijeenkomsten

Let op: geen BDSM clubs, maar bijeenkomsten. Hier kun je gelijkgestemden vinden met wie je over je onderdanige gevoelens en verlangens kunt praten. Nederland kent meerdere grote BDSM verenigingen, die regelmatig in verschillende delen van het land laagdrempelige meetings houden.

Vanzelfsprekend vind je op de meeste grote bijeenkomsten ook talloze dames, van wie een deel dominant. Deze bijeenkomsten zijn een stuk minder “eng” dan echte clubs als je nog maar net in de BDSM wereld bent getreden, dus het is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Kijk wel eerst even de kat uit de boom, want niet van iedere vrouw kun je in dit verband direct bepalen of zij dominant of onderdanig is en of zij momenteel openstaat voor een nieuwe slaaf of levenspartner.

Laat ook niet te veel merken dat je vooral bent gekomen omdat je zo graag een Dominante Dame wilt dienen; dit kan averechts werken. Neem een open, maar afwachtende houding aan en toon oprechte interesse in de dame(s) die jij ziet zitten.

3         Date een agressieve vrouw met uitgesproken mening

Je kent in je directe omgeving (of daarbuiten) vast wel een vrouw die aan bovenstaande eigenschappen voldoet. Een workaholic, carrièrevrouw, know-it-all, fanatiekeling of wat er verder nog in je opkomt. Een vrouw tegen wie je niet snel nee durft te zeggen…

Investeer tijd in het opbouwen van een relatie met deze vrouw. Behandel haar als een koningin, laat haar merken dat je haar – zonder dat je een move maakt – aantrekkelijk vindt (speel de verlegen jongen) en doe alles wat zij van je verlangt.

Als je het goed speelt, zal je contact met haar ervoor zorgen dat zij haar dominante kant beter leert kennen en naar voren laat komen. Tegelijkertijd leert zij jou kennen als een bruikbare, onderdanige man. Hoe meer jij je aan haar onderwerpt, hoe groter de kans dat zij zich ontwikkelt tot de dominante dame waar jij zo hevig naar verlangt.

4         Kun je geen dominante vrouw vinden? Huur er een in!

De oprecht onderdanige man zal hier minder naar talmen, maar als je een beetje wilt experimenteren met je onderdanige verlangens en je kent niemand in je omgeving om ze op uit te testen, dan kan dit een goede oplossing voor je zijn.

Grote steden hebben altijd wel meerdere plekken waar je terecht kunt voor commerciële BDSM contacten, maar ook daarbuiten zijn er genoeg mogelijkheden. Check het internet, contactadvertentierubrieken (online en offline) en ga voor een Domina bij wie jij een goed gevoel hebt. Controleer indien mogelijk ook wat recensies over de diensten van je Domina, zodat je een goede keuze kunt maken.

5         Schrijf je in op alternatieve datingsites

Hoe vind je een Meesteres?

Zoek op internet naar contact- en/of datingwebsites waarbij “vreemde voorkeuren” geen bezwaar zijn. Neem bijvoorbeeld een kijkje op FetLife (een online community voor BDSM-aanhangers en fetisjisten) of meld je aan voor een Nederlandse online BDSM community of forum.

Happy hunting!

Artemis

Ben je serieus op zoek naar een Meesteres en heb je niet genoeg aan bovenstaande tips? Lees dan Ons uitgebreide E-book Hoe vind je een Meesteres?

Nieuwsgierig naar dit e-book? Per november 2021 is ie per e-mail te bestellen voor € 12,95! Stuur een mail naar onze centrale redactie (Klapjes Media B.V.) onder vermelding van “Hoe vind je een Meesteres?”. Je krijgt dan een mailtje terug met een ING-betaalverzoek. Is het bedrag overgemaakt, dan ontvang je op hetzelfde e-adres de prachtige pdf.

[email protected], o.v.v. Hoe vind je een Meesteres?

 • Wij kunnen het e-book ook naar een ander e-adres mailen als je dat in je eerste bericht aangeeft.
 • Alle e-adressen vernietigen wij direct na de transactie(s), tenzij je met dat adres hebt aangemeld als gastschrijver bijvoorbeeld.
 • Digitale ‘boefjes’ hebben ervoor gezorgd dat de bestel- en betaalmodules van OnderdanigemanNL niet veilig meer werken. Vandaar dit handmatig contact (maar we doen het graag voor je!)

11 reacties op “Hoe vind je een dominante vrouw?

 • 24 november 2016 om 17:39
  Permalink

  leuk om te horen hoe de man zich uitslooft voor de vrouw. een oproepje kan natuurlijk ook. ik zou het leuk vinden om in contact te komen met een dominante en vooral open minded vrouw. Meer informatie over mij graag via e-mail; [email protected]

  Beantwoorden
  • 2 mei 2022 om 03:45
   Permalink

   K ben man 68 en zoek vriendshap met een dominante vrouw.maar ook. Buiten dat.samen leuke dingen doen
   Woon in groningengeen. Fin.bedoelingen

   Beantwoorden
 • 27 februari 2018 om 20:39
  Permalink

  Ik zou graag in contact komen met een lange, liefst minimaal 1.85 mtr lange dominante dame. Zelf ben ik 1.82 mtr maar vind het reuze opwindend en intimiderend tegelijk om naar een vrouw op te kijken, er is weinig wat ik aantrekkelijker vind dan een lange vrouw die spottend op mij neerkijkt en mij als een klein mannetje behandelt.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2018 om 23:06
  Permalink

  Zijn er ook vrouwen die een man zoeken als houseboy en pijnsub.
  Ikzelf ben gay en wil geen sex met een vrouw maar wil me in huis
  Nuttig maken en pijn ondergaan.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2018 om 16:32
  Permalink

  Mijn wens is een relatie op te bouwen met Meesteres die naast de BDSM ook aan ABDL wil doen en dit weet te combineren met BDSM

  Beantwoorden
 • 12 februari 2019 om 21:17
  Permalink

  Prachtig deze site, en vooral heel informatief en informeel.
  Ik zou graag een vrouw ontmoeten,bij voorkeur vrijgezel, die als er een leuke klik is, samen met mij de prachtige BDSM wereld in wil duiken.
  In mijn jarenlange reis door het leven heb ik ontdekt dat ik onderdanig ben, ik voer het liefst opdrachten uit voor een vrouw, maar geen vrouw die 24/7 hiermee bezig is, maar bijvoorbeeld na het werk, weekend, vakantie…

  Beantwoorden
 • 10 februari 2023 om 17:43
  Permalink

  Mag ik mij even voorstellen , ik kom uit een FemDom relatie. Geen 24/7 relatie maar wel altijd een duidelijk Dominantie van mijn ex Vr/Mrs die géén katje om zonder handschoenen aan te pakken was/is. Jammer genoeg liep onze relatie na 17 jaar stuk. Ondertussen ben ik reeds dikke 2 jaar single en heb in deze periode heel weinig seksueel contact gehad ( geraak moeilijk over de breuk heen ). Ik zoek niks maar mss heeft er wel een Dominate Dame zin om te praten over FemDom . Ben 53, 182cm en paar kilootjes teveel ( neen geen 100+ ) , kaal en woon in België ( OVl.) . Ik heb ervaring en hou echt van slaaf/sloef zijn .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V