Hoe schrijf je een goede slaven sollicitatie?

Afgelopen weekend ontving Ik een mailtje van een zoekende slaaf of Ik even naar zijn slaven advertentie wilde kijken en Mijn mening daarover wilde geven. Een tikkeltje brutaal natuurlijk, maar het idee erachter was goed.

Daarom heb Ik besloten om er een apart artikel over te schrijven. Zo heeft niet alleen deze slaaf er iets aan, maar jij misschien ook.

Wat is een slaven advertentie?

Op zich spreekt dit voor zich natuurlijk, maar toch nog even een korte uitleg. Op de meeste contactadvertentiesites vind je één of meerdere rubrieken speciaal voor BDSM gerelateerde advertenties. Als je als slaaf op zoek bent naar een Domina (of andersom) kun je hier je advertentie kwijt.

Deze advertentie is idealiter een soort kruising tussen een “gewone” contactadvertentie (man zoekt vrouw, etc.) en een open sollicitatie. Je wilt als onderdanige man namelijk een Meesteres dienen, wat al impliceert dat het een soort baan/functie is en dus dat er ook echt gesolliciteerd dient te worden.

Vergeet ook niet dat er veel meer slaven zijn dan Meesteressen, dus je zult echt je best moeten doen wil je er op deze manier een oprecht geïnteresseerde Domina aan overhouden.

Hoe schrijf je een goede advertentie?

Er zijn een aantal manieren waarop je de kans op serieuze reacties van Domina’s enorm kunt verhogen. De meeste slaven hebben namelijk geen idee hoe zij hun toekomstige Meesteres moeten benaderen in hun advertentie, waardoor hun sollicitatie algauw averechts werkt. Als je de tips hieronder goed opvolgt, heb je dus sowieso al gewonnen van alle slaven die dit niet doen! 😉

1.     Een verzorgde opmaak

Ai, ai, ai… Je wilt niet weten wat Ik af en toe onder ogen krijg! Een tekst vol spelfouten, ontbrekende hoofdletters, geen interpunctie… Als je al zo weinig aandacht aan je advertentie besteedt, heb Ik er weinig vertrouwen in dat jij wel je best zou doen als je Mij zou mogen dienen.

Een serieuze slaaf besteedt net zoveel aandacht aan zijn sollicitatie als hij voor een echte baan zou doen. Laat potentiële Meesteressen dus zien dat je oprecht wilt dienen door flink je best te doen op je advertentie! Hoe verzorgder je sollicitatie, hoe groter de kans op (serieuze) reacties.

2.     Vertaal jouw eigenschappen naar directe voordelen voor je Meesteres

Een veelgemaakte fout van slaven is dat zij hun (positieve) eigenschappen presenteren als niets meer dan dat: eigenschappen. Ga een stap verder dan dit en vertaal jouw kennis, bezit en vaardigheden naar directe voordelen voor jouw toekomstige Meesteres. Zeg bijvoorbeeld niet:

“Ik ben bankdirecteur, woon in een groot huis, sport graag en kan goed koken.”

Dit klinkt op zich vrij standaard (al zal het niet heel realistisch zijn), dus waarom zou je het niet op bijvoorbeeld de volgende manier verwoorden?

 • Bankdirecteur:  “Vanwege mijn goede baan bij een grote bank hoef je nooit meer financiële zorgen te hebben, want ik overstelp je graag met cadeautjes en betaal graag alle rekeningen voor je. “
 • Groot huis: “Mijn ruime, vrijstaande huis biedt alle mogelijkheden voor het BDSM spel of een kennismaking in ontspannen sfeer. Uiteraard ontvang jij bij binnenkomst direct mijn huissleutels en bepaal jij wat er verder precies zal gebeuren.”
 • Sporten: “Omdat ik zeer regelmatig in de sportschool te vinden ben, is mijn conditie op en top in orde. Intensieve BDSM sessies zijn daardoor geen probleem voor mij, maar ook andere lichamelijk zware klusjes voer ik graag voor je uit!”
 • Koken: “Graag zou ik bij een eventuele kennismaking een uitgebreid diner voor je bereiden, want koken is een grote passie van mij. Ik zou het dan ook een grote eer vinden om regelmatig uitgebreid voor je te mogen koken! Specialiteiten van mij zijn…, … en …, maar een nog grotere eer zou zijn om jouw lievelingsgerecht te bereiden!”

Zo heb je van een vrij standaard en weinig zeggend zinnetje al een heel sprekend en aantrekkelijk beeld geschetst; niet alleen van jouw capaciteiten, maar vooral hoe jouw Meesteres hiervan kan profiteren!

3.     Cijfer je eigen verlangens weg

Een van de ergste dingen die je bij het schrijven van een slaven sollicitatie kunt doen, is direct beginnen over je eigen verlangens. Heel leuk dat jij een kick krijgt van ballbusting, pijn of spelen met naalden, maar wat heeft je Meesteres hieraan? Als je dan per se je eigen wensen direct naar voren wilt brengen, verwoord ze dan op zo’n manier dat ook je Meesteres hier heil inziet. Zeg bijvoorbeeld:

“Verlangt U naar een slaaf die U kunt pijnigen wanneer U maar wilt? Die U met Uw <favoriet voorwerp> kunt slaan, kleineren en vastbinden aan… <stoel/paal/bed>? Die alles voor U overheeft en bij een eventuele overtreding zelfs de pijn van … <favoriet spel/voorwerp> voor U wilt ondergaan?”

Beter is echter om in je advertentie nog niet al te specifiek te zijn. Zo sluit je namelijk direct al een heleboel Meesteressen uit, die misschien wel open zouden staan voor deze handelingen als je ze pas naar voren had gebracht bij een nadere kennismaking.

Houd altijd in het achterhoofd dat een Meesteres niet tussen de contactadvertenties aan het snuffelen is omdat Zij een slaaf blij wil maken, maar omdat ze Haar eigen leven wil veraangenamen. Als jouw advertentie daar niet op aansluit (lees: je bent in je advertentie alleen maar met je eigen wensen bezig), dan laat ze jouw advertentie geheid links liggen.

4.     Laat jouw advertentie eruit springen

Zorg er tot slot voor dat jouw advertentie er echt uitspringt. Feit is dat er duizenden slaven rondlopen in Nederland en niet meer dan enkele honderden (serieuze) Meesteressen. Wil jij kans maken bij een Meesteres, dan zal jouw advertentie dus echt op moeten vallen.

Test daarom het effect van je advertentie door bijvoorbeeld iedere week een nieuwe advertentie te plaatsen en kijk naar het aantal views en reacties dat je krijgt. Valt het tegen? Geef niet op en plaats gewoon weer een nieuwe advertentie of pas je oude aan. Let vooral op de titel van je advertentie, want die springt als eerste in het oog!

Waarschuwing: copycats

Het internet zit vol copycats, dus schrik niet als je net een geweldige advertentie hebt geplaatst en je komt jouw advertentie een week later onder een andere naam tegen. Je kunt in dat geval contact opnemen met de sitebeheerder (technisch gezien zit op jouw advertentie namelijk “copyright”) om de andere advertentie te laten verwijderen, maar meestal is dit dweilen met de kraan open.

Eén troost: als je advertentie (of delen ervan) vaak gekopieerd worden door andere slaven, dan weet je in elk geval dat je een dijk van een advertentie hebt geschreven. 😉

Dominante groet,

Meesteres Artemis

PS Plaats je zelf ook weleens een contactadvertentie? Deel dan jouw tips en/of ervaringen door hieronder te reageren!

Zoek je nog meer tips over hoe je een Meesteres kunt vinden? Download dan Ons E-book Hoe vind je een Meesteres? 

8 reacties op “Hoe schrijf je een goede slaven sollicitatie?

 • 23 mei 2012 om 14:58
  Permalink

  Zeer veerde Meesteres,
  Dat zijn inderdaad waardevolle tips.
  Een beetje te vergelijken met een ‘echte’ sollicitatie’. dit is echter niet anders.Maar toch werd ik steedt maar kleiner en kleiner en ook ’n beetje hopelozer bij het lezen van bepaalde tips.
  Niet iedereen kan pronken met een job met grote geazag afdwinbare titel of met een groot huis dat dan nog vrijwillig open gesteld zou worden of met overvloedig aan sporten doen. Ik sport omdat dit m’n gezonheid ten goede komt (fietsen, wandelen, klein beetje zwemmen en dat is het zowat)Ik heb geen behoefte aan competitie of mezelf allerlei proeven of ontberingen op te leggen om te kunnen winnen van een mogelijke concurent of medespeler
  Ik doe aan sport voor mijn plezier en voor de fun
  Hetzelfde geld voor het bijzonder goed koken. Ik kook niet bijzonder graag maar als ik het doe dan is het echt wel verzorgd
  Dus een sollicitant die die bijzonderheden of positievee eigenschappen NIET bezit of heel weinig komt NIET in aanmerking met z’n sollicitatie.
  Zijn er geen andere eigenschappen van ’n mens die minstens even belangrijk zoniet belagrijker zijn om mee te doen aan een sollicitatie’wedstrijd’?
  De eigenheid van de persoon in kwestie, medeleven , inleven van bepaalde situaties, snel kontakt maken met anderen, begripvol en geduldig zijn…en last but not least JEZELF GRAAG ZIEN.
  Want ik denk dat ik denk aan sub of slaaf omdat ik al m’n ganse leven in onderdanige posities heb gewerkt en geleefd. Behalve thuis met m’n vrouwke.
  Toch trekt me de positie van onderdanig zijn, nederig, ontvankelijk, meegaand heel ergaan. ik zie mezelf in de toekomst als sub zonder m’n waardigheid kwa persoonlijkheid die ik heb te moeten verliezen….soort gelegenheidssub die eigenlijk op meetings, party’s en bijeenkomsten de rol van ONDERDANIGE tegenover zijn / haar Meester aanneemt.Die tercht trots kan zijn op de manier waarop hij of zij z’n rol beleefd.
  Ik denk er vaak aan om de beleving die ik zelf nog niet gehad heb maar waar ik naar snak door te trekken of te verwerken in mijn dagelijkse leven. Samen met m’n vrouw dus. Er zijn veel onderdelen, regels, eigenschappen van het grote BDSM-spel toe te passen in het dagelijkse leven.
  Respect voor mekaar etc….
  Mijn vrouw steunt me daar enorm in maar neemt zelf voorlopig niet deel aan de party’s en bijeenkomsten die tijdens het WE regelmatig georganiseerd worden.
  Omwille van een zwaar verleden, waar ze jarenlang voor in therapie is geweest zou het misschien wat onvoorzichtig zijn om haar mee te trekken in dat avontuur.Misschien is het okk wel zo dat ze mij 10% steunt in wat ik nu doe omdat ze veel ervaring heeft opgedaan tijdens de therapesessies.
  Ik heb haar daarin ook altijd gesteund.
  Maar later zou het kunnen dat ze die stap toch zet en samen met mij naar de bijeenkomsten gaat. Voor mij is BDSM een vorm van BELEVING in het dagelijkse leven aan ’t worden. Ik ga niet naar meetings in latex-kleding. Wel in ’t zwart en beetje anders als de gewone kleren. Ik vindt dat de beleving van mij naar anderen toe van uit m’n binnenste moet komen….want met veel geld kunt ge u voordoen als een ervaren BDSM-beoefenaar maar eigenlijk is het maar een dun vernislaagje dat het ‘echte’ camoufleert.
  Genoeg hierover echter. Ik blijf erin geloven al gaat het nog zo traag vooruit en ik blijf aandachtig tijdens de bijeenkomsten om te zien hoe andere koppels hun beleving als het ware beleven
  Verder vul ik voor mezelf regelmatig een checklist voor Subs in die ik dan regmatig overloop en aanpas een aanpas waar nodig. Zo merk ik dat er sommige interessepunten in waarde veranden of soms zelf helemaal wegvallen of het tegenovergestelde krijgen als waardering.
  Ik heb al veel goeie tips van U gehad en dit heeft er mede voor gezorgd dat ik nog steeds bezig ben met het verder en dieper ontdekken van BDSM
  onderdanige groetjes,
  Subje63

  Beantwoorden
  • 23 mei 2012 om 15:13
   Permalink

   @Subje63:

   Je gaat er hierbij uit dat de vier eigenschappen die ik noemde de enige mogelijkheden zijn waarin een slaaf kan uitblinken naar zijn Meesteres toe. Dat is natuurlijk onzin.

   Er zijn letterlijk honderden eigenschappen of “voordeeltjes” die een slaaf kan inzetten om zijn Meesteres te dienen. Je moet alleen even creatief nadenken hoe jij jouw eigen goede eigenschappen op een aantrekkelijke manier in een advertentie kunt verwoorden.

   Uit jouw tekst haal ik bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

   “Gaat U graag naar BDSM en/of fetish feestjes, maar zoekt U nog een rustige, betrouwbare en sociale slaaf die U hierbij mag vergezellen? Ik zou U graag netjes thuis ophalen en weer afzetten en U op het feestje van alle gemakken willen voorzien. U bepaalt zelf wat U met mij mag doen die avond. U mogen dienen als luisterend oor, drankjeshaler of voetenbankje zou mij al de grootst mogelijke eer zijn!”

   Een beginnende Meesteres of een Domina die net uit een vervelende D/s relatie is gekomen, zou hier bijvoorbeeld zeker wel oren naar hebben. Het gaat er dus om dat jij jouw persoontje zo weet neer te zetten dat het een potentiële Domina weet te trekken.

   Succes!

   Beantwoorden
   • 6 juni 2012 om 16:36
    Permalink

    Zeer vereerde Meesteres,
    Ik ben wat laat met m’n reactie maar heb gemerkt dat ik een waardevolle tip van U heb overgeslagen of op z’n minst overgekeken.
    Stond i.v.m. ‘Hoe een Meesteres zoeken’
    Ik vindt het inderdaad ook zeer goed en zelfs opwindend door hetn creatieve in m’n verzoek te laten doorkomen…Ergens zoiets als hier boven door U beschreven staat…over dat graag gaan naar fetishfeestje en willen dienen door een luisterend oor, of drankjes halen, gewoon gezelschap….eigenlijk allemaal kleine dingen die toch (in ’t vormen van een nieuwe relatie…want dat is het tenslotte toch…heel belangrijk zijn)
    Ik ben niet rijk, heb geen wagen of een kast van een huis maar kan wel de nieuwe Meesteres een aangename avond bezorgen door allerlei dingen voor Haar te doen…alleen om Haar te dienen…te mogen dienen..het als ’n eer beschouwen. Zodat Ze die avond bewaard als een warme aangename herinnering…die misschien later voor herhaling vatbaar zou kunnen zijn.
    Met mij gaat het op dit moment heel goed.
    Ik mag een training volgen bij ’n Mistresse in Anwerpen (Overnightsessie) om te zien of dat subgevoel bij mij terecht is
    Ik zou U graag heel mooie muziek doorsturen langs FACE-book maar ’t is nog wat zoeken naar de juiste knopjes om dit door te zenden en vooral de juiste benaming…Meesteres Artemis…om zeker te zijn dat dit bij U toekomt
    Ga het nog eens proberen!
    onderdanige groetjes van een slaafje in wording
    Subje63

    Beantwoorden
 • 24 mei 2012 om 12:42
  Permalink

  Zijn er nog meer mensen die hier ervaring mee hebben? Slaafjes die weleens gesolliciteerd hebben? Hoe hebben jullie dit aangepakt en wat was het resultaat?

  Laat het Ons weten!

  Beantwoorden
 • 29 mei 2012 om 15:31
  Permalink

  Meesteres Artemis,

  U beschrijft hier een vraag die veel slaven herkennen.
  Een paar dingen kwamen bij mij naar boven toen ik het las:

  1. Zoekt de slaaf een Meesteres voor een vaste (1 op 1) relatie, of voor een contact naast zijn bestaande relatie?
  Het lijkt mij belangrijk dat de slaaf dit voor zichzelf duidelijk heeft, en ook in de sollicitatie kenbaar maakt.

  2. Zoekt de slaaf een 1 op 1 relatie, of is hij in voor een relatie waarbij de Meesteres meerdere slaven heeft?

  3. In uw voorbeelden schrijft u je en jij in de reactie van de slaaf naar de Meesteres. Omdat u hier voorbeelden geeft waarbij de slaaf indruk kan maken en zich kan onderscheiden, zou hij een Meesteres niet tutoyeren. Lijkt mij voor een Meesteres een regelrechte afknapper.

  Onderdanig groet,
  slaaf rik

  Beantwoorden
  • 29 mei 2012 om 16:50
   Permalink

   Bedankt voor je bijdrage, slaaf rik.

   Het is inderdaad heel belangrijk dat je als slaaf een duidelijk beeld hebt van eventuele verdere verwachtingen van de sollicitatie, zoals een echte D/s relatie of alleen wat vrijblijvend, speels contact naast al bestaande relaties.

   Of je dit ook zo expliciet in je advertentie wilt hebben staan is een tweede. Net als “gewone” sollicitaties en contactadvertenties hoef je niet direct alles helemaal uit te schrijven.

   In Mijn optiek is het beter om in elk geval eerst de aandacht te trekken van de ander. Zodra het beginnende (mail)contact eenmaal gelegd is, kun je E/elkaar verder leren kennen en ontdekken of J/jullie ongeveer naar hetzelfde op zoek zijn. Misschien komt er wel iets heel anders of veel mooiers uit dan waar je in eerste instantie naar op zoek was!

   Of je je toekomstige Meesteres met jij of U aanspreekt is helemaal aan jou. Ben je specifiek op zoek naar een Meesteres, dan is “U” inderdaad de meer correcte vorm. Ben je daarentegen meer op zoek naar een speelse Dame die zich graag laat verwennen, dan kan “je/jij” ook voldoen. Zet eerst voor jezelf op een rijtje of je een typische Meesteres zoekt of alleen een wat dominante vrouw die graag van jou profiteert en beslis op basis daarvan welke aanspreekvorm je in je advertentie gaat gebruiken.

   Beantwoorden
 • 29 september 2017 om 15:02
  Permalink

  Waar ik me aan erger is onjuist spatiegebruik. In het Nederlands worden samengestelde woorden aan elkaar geschreven. Het is dan ook “slavenadvertentie”.

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2023 om 21:12
  Permalink

  Geachte meesteres
  IK ben mogelijk lang zo goed niet als de meeste slaven maar ik ben daarbij wel iemand die graag dingen wil uitproberen bv de ponies in de sm wereld en ik kijk meer dan regelmatig naar een site waarop leuke dingen staan bv ingegraven worden tot je schouders bv en met unflatable colors example
  Maar ook om vastgezet wordt met balletboots aan of met een inflatable mask ….Wie kan mij helpen ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V