Veilig afspreken met een nieuwe Meesteres

De meest voorkomende manier om in contact te komen met andere BDSM liefhebbers is via het internet. Aan de ene kant is het zo gemakkelijker om open te praten over jouw gevoelens en verlangens, omdat de ander jou toch niet kent.

Dit mes snijdt echter aan twee kanten, want jij kent de ander ook niet. Hoe weet jij zeker dat de ander is wie jij denkt dat Zij is? Hoe garandeer jij jouw eigen veiligheid tijdens een afspraak?

Stap 1

Neem uitgebreid de tijd om met iemand te chatten en/of te mailen. Praat niet alleen over BDSM, maar praat ook over gevoelens. Hoe voelt de ander zich als Zij domineert?

Voelt Zij spanning? Voelt Zij zich machtig? Voelt Zij opwinding? Gezamenlijke BDSM interesses zijn leuk, maar er moet een klik zijn. Voel jij die klik? Kun jij Haar gevoelens begrijpen?

Stap 2

Leer het leven van jouw eventuele Meesteres kennen. Wat doet Zij in het dagelijks leven? Wat zijn Haar interesses? Wat zijn Haar hobby’s? Neem in acht dat een Meesteres hier niet op hoeft te antwoorden.

Persoonlijke informatie met een slaaf delen kan ongemakkelijk voor Haar zijn. Jij bent er om Haar leven te veraangenamen, niet om over Haar leven te oordelen. Neem de tijd om een vertrouwensband te kweken.

Stap 3

Krijg een duidelijk beeld van hoe de ander eruitziet. Deel foto’s en als het kan, cam dan een keertje met de ander. Foto’s zijn makkelijk te vervalsen, maar aan een webcamsessie valt weinig te neppen.

Houd hierbij rekening dat een Meesteres niet altijd Haar gezicht wil laten zien. Dit houdt niet in dat Zij nep is, maar dit kan inhouden dat Zij er bijvoorbeeld nog wat moeite mee heeft om zichzelf te laten zien in zo’n intieme context.

Echte BDSM liefhebbers weten dat de gevoelens diep zitten en dat het erg intiem kan zijn om te laten zien dat jij ze hebt. Wellicht wil je zelf ook niet dat de ander jouw gezicht ziet, omdat jij je hierbij ietwat ongemakkelijk kan voelen.

Respecteer dit en dram er niet op door. Het is immers een eer als een Meesteres iets van zichzelf wil laten zien aan jou.

Stap 4

Deel mobiele telefoonnummers en heb regelmatig sms en telefonisch contact. Wil je niet jouw veelgebruikte 06-nummer delen of ziet jouw Meesteres dit niet zo zitten? Koop dan een prepaidkaart om jezelf ervan te verzekeren dat het volledig anoniem is. Er zijn geen excuses om deze stap over te slaan.

Stap 5

Het daadwerkelijke afspreken. Waar vindt dit plaats? Zelf adviseer Ik altijd om eerst een keertje openbaar af te spreken. Ga ergens iets drinken en leer elkaar kennen voordat je gelijk in het diepe springt met een nieuwe Meesteres.

Houd hierbij rekening dat er spanning bestaat aan allebei de kanten. Natuurlijk is het spannend om af te spreken; misschien is Zij wel dé Meesteres voor jou. Voor Haar kan echter hetzelfde gelden, want misschien ben jij wel dé slaaf voor Haar.

Stap 6

De eerste BDSM sessie: waar spreek je af en hoe doe je dit? Je kunt natuurlijk in een hotel afspreken, zodat je niet direct bij iemand thuis zit, maar een hotel kan ook erg onpersoonlijk aanvoelen.

Door bij iemand thuis af te spreken, geef je ook een stukje vertrouwen aan de ander. Als je ervoor kiest om bij iemand thuis af te spreken, doe je dit dan bij jezelf of bij Haar?

In jouw woning afspreken

Zorg ervoor dat de ramen en deuren niet op slot zijn. Geef de huissleutels aan je Meesteres voordat Zij jouw woning binnengaat. Natuurlijk is het eng om alles uit handen te geven, maar vergeet niet dat mannen van nature fysiek sterker zijn dan vrouwen.

Jij wilt natuurlijk niet dat jouw Meesteres zich bedreigd voelt. Als Zij in jouw woning staat, bied Haar dan aan om jou vast te binden/boeien, zodat Zij op Haar gemak jouw woning kan bekijken.

Zorg ervoor dat jouw woning netjes en overzichtelijk is. Houd rekening met eventuele wensen van de Meesteres. Weet je van Haar dat Haar lievelingsbloemen rozen zijn? Zorg er dan voor dat er duidelijk zichtbaar een vaas met verse rozen staat. Het is immers jouw taak om je Meesteres te plezieren.

In Haar woning afspreken

Hier valt eigenlijk weinig over te zeggen. Wat jouw Meesteres doet, is Haar zaak. Als je Haar domein betreedt, geef je alles uit handen en heb je geen andere opties dan ondergaan wat Zij voor jou bedenkt.

Spreek daarom van te voren een stopwoord af. Als het te veel voor je wordt, kun je dat woord gebruiken om met de sessie te stoppen.

Succes!

Dominante groet,

Deana Deveney

4 reacties op “Veilig afspreken met een nieuwe Meesteres

 • 10 november 2011 om 20:08
  Permalink

  Hallo Deana ,Artemis en Eleonora,

  Hier de Mistressmatch gedaan net,
  De uitslag is Sadistisch sekreet en ben benieuwd
  welke Domina / Meesteres voor dit slaafje is die ik mag dienen

  Onderdanige groet
  Slaafje Richard

  Beantwoorden
 • 22 november 2011 om 12:42
  Permalink

  wilde via deze weg
  de Dominanten Dames erg bedanken voor deze enorm berg met werk.
  zo gaaf denk dat er zeker minder hartjes gebroken gaan worden
  jullie zijn te gek!!!!
  harstikke bedankt erg leuk

  Beantwoorden
 • 1 maart 2012 om 12:30
  Permalink

  Dank je voor dit mooie stappenplan. Alleen jammer dat het in de praktijk niet altijd zo loopt. Ben al een tijdje op zoek naar een Dominante vrouw om een babbeltje mee te doen via msn of facebook, en waar ik al mijn interesses mee kan delen, tot hiertoe heb ik deze nog niet gevonden 🙁 . wat ik wel vind zijn mensen die direct willen dat ik mijn cam opzet en willen dat ik gelijk hun hielen ga likken maar zo zit ik dus niet in elkaar :p ben daar veel te verlegen voor :D.
  Hopelijk komt er snel een forum op deze site want dit lijkt me echt DE manier om mensen wat beter te leren kennen

  mvg

  Beantwoorden
 • 1 mei 2012 om 13:11
  Permalink

  Hallo heeeel erg bedankt voor de tips en vooral bedankt voor jullie website ik heb hier heel veel aan.
  Het zoeken naar een Dominante vrouw en zeker in de context van bdsm is lastig omdat vrouwen meestal toch meestal een gelijkwaardigere partner zoeken. Mijn partner ging in de eerste instantie volledig mee om te proberen een Dominante vrouw met een bdsm sausje te gaan worden.Het “doel” zou een D/s relatie worden.Uiteindelijk na jaren gemodder gepraat etc. realiseerde zij zich dat ze eigenlijk helemaal niet Dominant is en de D/s afspraken en handelingen niet kon en wilde nakomen.. Het was haar liefde voor mij om het te proberen helaas voor ons is dat hopeloos mislukt met een hoop achtergebleven frustraties voor beide partijen.Je leert op deze manier veel wat wel en niet kan maar blijft ook stilstaan.
  Het is daarom mooi dat JULLIE Dominante dames er zijn, bedankt daarvoor!

  Met Hoogachting John

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V