Laat je BDSM fantasie omzetten naar een spannend E-book!

Loop jij al een tijdje met een BDSM fantasie rond, maar kun, wil of mag je deze niet ten uitvoer brengen? Wil je van deze fantasie een spannend verhaal laten maken door een ervaren Domina, die precies weet wat jij wilt en jou zelfs een rol in het verhaal kan laten spelen?

Laat je fantasie dan nu door een van de Domina’s van Onderdanigeman.NL omzetten naar een speciaal voor jou op maat gemaakt E-book!

Waarom?

  • Je hebt een fantasie die je graag werkelijkheid ziet worden, maar je hebt nog geen Meesteres gevonden die hierin mee wil gaan.
  • Je fantasie gaat zo ver dat je het nooit in het echt wilt (of kunt) meemaken, maar je fantaseert er wel graag over.
  • Je bent een nog onervaren subje en durft nog geen echte BDSM sessie aan.
  • Je bent een ervaren slaaf, maar bent fysiek niet (meer) in staat tot het uitvoeren van je fantasie.
  • Je koestert bepaalde verlangens waar je je eigenlijk voor schaamt of die niet “door de beugel kunnen” en wilt hier toch graag op een veilige (en anonieme) manier van genieten.

Hoe?

In het formulier onder aan deze pagina geef je in het kort op wat je fantasie is, of je zelf een rol in deze fantasie wilt spelen en nog een aantal basiszaken. Vervolgens doe je een donatie en zend je het formulier in.

Nadat je de betaling hebt gedaan en het formulier hebt ingevuld, wordt je verhaal gemaakt. Dit verhaal wordt in een professioneel ogend E-book gegoten inclusief cover en opmaak, die na publicatie tegen betaling in de E-books sectie zal worden opgenomen. Jij als bedenker van het fantasieverhaal ontvangt het E-book echter gratis (en als eerste) in je mailbox.

De spelregels:

  • Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  • Vul je fantasie niet te gedetailleerd in. Laat bij je beschrijving voldoende ruimte voor Ons over, zodat Wij zelf nog een eigen draai aan je fantasie kunnen geven.

Inzendformulier