Top 10 seksuele fetishes (1)

Teratophilia

Bijna iedereen heeft wel een zekere seksuele fetish, of we dat nu toegeven of niet. Misschien ben je je er niet eens van bewust dat je ergens een speciale voorkeur voor hebt.

In dat geval heb je waarschijnlijk hooguit een vrij onschuldige fetish, zoals het opgewonden raken van slipjes of grote borsten. Er zijn echter ook seksuele fetishes die heel wat verder gaan dan dat. Hieronder vind je een top 10 van opvallende seksuele fetishes.

1. Teratophilia

Teratophilia is de seksuele aantrekkingskracht tot misvormde of “monsterlijke” mensen. Een variant hierop is acrotomophilia, een fetish waarbij je je aangetrokken voelt tot mensen met een of meer geamputeerde ledematen. De tegenhanger hiervan is apotemnophilia.

2. Robotfetisjisme

Mensen met een robotfetish fantaseren graag over het hebben van seks met een robot. Omdat dit scenario niet heel waarschijnlijk is, kan het ook gaan om het verlangen om seks te hebben terwijl je gekleed bent als robot of met een partner die is uitgedost als robot.

Ik twijfel er niet aan dat er zat mannen zijn die ervan dromen om naar bed te gaan met een perfecte androïde vrouw, kunstmatig geschapen dankzij techniek uit de toekomst.

Als je deze fetish hebt, kan het echter ook dat je juist opgewonden raakt van robots zonder menselijke eigenschappen. Het spreekt voor zich dat vooral mensen geïnteresseerd in techniek en sciencefiction gevoelig zijn voor deze fetish.

3. Klysmafilie

Mensen met klysmafilie genieten enorm van het gebruik van een klysma. Dit gaat soms zo ver dat het een vorm van anale masturbatie wordt en ze er (tijdelijk) aan verslaafd raken.

Iemand met deze fetish vindt het meestal ook opwindend om naar pornografische films te kijken waar klysma’s als genotmiddel in voorkomen, maar meestal gaat het vooral om het gevoel dat een klysma bij zichzelf oproept.

4. Necrofilie

Bijna iedereen heeft weleens van de term necrofilie gehoord. Het is de fetish waarbij je je aangetrokken voelt tot een menselijk lijk. Meestal blijft dit bij een fantasie, maar het kan ook gebeuren dat graven overhoop worden gehaald door necrofilisten, waarbij er seksuele handelingen plaatsvinden met het opgegraven lijk.

Voor zover bekend bestaan er geen duidelijke wetten die seks met een lijk verbieden, maar over het algemeen wordt dit door de maatschappij zwaar afgekeurd (waar natuurlijk wat voor te zeggen valt…).

5. Plushofilie

Als je aan plushofilie lijdt, is de kans groot dat je vroeger iets te dol was op een van je favoriete knuffeldieren… Bij deze fetish voel je je namelijk aangetrokken tot knuffels of mensen die als knuffel verkleed zijn, zoals een mascotte bij een sportclub of figuur in Disneyworld.

Plushofilie

Sommige plushofilisten vinden het fijn om te masturberen met behulp van kleine knuffeldieren, terwijl anderen zich graag uitdossen in dierlijke kostuums om vervolgens seks te hebben met een eveneens als knuffel verklede partner.

Het kan ook zijn dat je het al fijn vindt om verkleed als knuffel andere mensen in kostuum te knuffelen of aan te raken en dat het niet per se verder hoeft te gaan dan dat.

Ook mensen met een neiging tot bestialiteit (seks hebben met dieren) die geen echte seks met dieren willen, kunnen deze fetish hebben als onschuldig alternatief voor hun echte verlangens.

Benieuwd naar welke seksuele fetishes nog meer voorkomen? Lees dan snel het tweede deel van deze top 10 van seksuele fetishes, met daarin onder meer borstvoeding bij volwassen mannen, het eten van elkaars snot en wurgseks!

Dominante groet,

Artemis

PS Direct op de hoogte worden gesteld als We nieuwe artikelen uploaden? Volg Ons dan op Facebook en Twitter!

2 reacties op “Top 10 seksuele fetishes (1)

 • 28 april 2021 om 20:18
  Permalink

  Een knuffelbeer worden en dan in zo pak gedaan worden vol met pluche
  Terwijl ik van te voren van top tot teen me zelf heb in moeten smeren met lijm.

  Heerlijk lijkt me dat..

  Beantwoorden
  • 13 mei 2023 om 02:40
   Permalink

   Dat lijkt mij ook ontzettend heerlijk en fijn en dan de controle geven aan iemand anders

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V