Hoe weet ik wanneer ik in subspace zit?

Subspace

Vraag: Hoe weet ik wanneer ik in subspace zit?

Beste onderdanige man,

Een sub bevindt zich altijd in één van de zes fases van subspace. Als je weet dat je onderdanig bent, dan bevind jij je in de zogenaamde “top space”. Dit woord wordt gebruikt om het dagelijks functioneren van een sub aan te geven.

Tijdens een BDSM prikkeling kun je verder afdalen in de resterende vijf fases van subspace. Als een Dominant rechtstreeks aandacht aan jou geeft, dan daal jij af naar de zogenoemde “Marginally Down Space”. Als er vervolgens bevelen volgen, daal je nog verder af in subspace.

Deze fase wordt ook wel de “Sprite/Sammy Space” genoemd. In deze fase wordt er (on)bewust getest of er gehoorzaamheid door de Dominant geëist wordt. De Dominant moet deze overtreding bestraffen voor een mogelijke afdaling naar de vierde fase, de “Blonde Space”.

De “Blonde Space” wordt over het algemeen het meeste met subspace geïdentificeerd. In deze fase wordt de sub intellectueel slomer en kan hij zich voelen alsof hij in een tranceachtige toestand zit, ook wel te vergelijken met dronken zijn.

Als je een of meer van deze symptomen ervaart, dan is het vrijwel zeker dat jij je in subspace bevindt. De voorgaande drie fases kun je het beste vergelijken met voorspel. Het echte werk begint pas bij fase vier.

Met Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

2 reacties op “Hoe weet ik wanneer ik in subspace zit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V