Wat is een BBW?

Iedereen kent wel een Dame met een maatje meer: een rubensfiguur, een goedgevuld figuur, een vol figuur, een volslank figuur of simpelweg een leuke, mollige meid. Er zijn veel termen om volle Dames mee aan te duiden, maar de meest populaire binnen de fetish scene is de term BBW.

BBW staat voor Big Beautiful Woman. Wanneer iemand een BBW is, is onduidelijk. Over het algemeen wordt de verklaring gegeven dat een Vrouw die volgens de BMI-index overgewicht heeft een BBW is.

Dit wordt meestal gevolgd door de opmerking dat iedere Vrouw met een beetje vet zich een BBW mag noemen als Zij zich zelf een BBW voelt. Naast de term BBW worden ook de termen BBBW (Big Beautiful Black Woman) en SSBBW (Supersized Big Beautiful Woman) gebruikt. Uiteraard zijn deze vrouwen populair bij mannen die hier een fetish voor hebben!

Waarom is BBW populair?

BBW is erg populair bij een aantal mannen omdat mannen nou eenmaal graag rondingen zien. Rondingen worden beschouwd als een vorm van vrouwelijkheid. Zonder enige intentie van racisme wil Ik wel vermelden dat BBW voornamelijk populair is bij negroïde mannen.

Dit fenomeen valt deels biologisch te verklaren. Vroeger werd namelijk gedacht dat de omvang van een Vrouw gepaard ging met Haar welvaart. Een volle Dame had goed te eten en moest dus welvarend zijn. Hoe voller, hoe rijker. In Afrika leeft deze opvatting nog steeds en speelt deze een belangrijke rol binnen de cultuur.

Verder wordt een Vrouw met veel rondingen als zeer vruchtbaar gezien. Hier horen natuurlijk wel de nodige kanttekeningen bij. BBW en SSBBW worden namelijk ook als termen gebruikt voor Vrouwen met obesitas. Helaas kampen deze Vrouwen juist met een verminderde vruchtbaarheid.

Volle, stevige borsten en brede heupen zijn echter wel signalen van vruchtbaarheid. Dit wordt ook als één van de redenen gezien waarom mannen graag naar deze rondingen kijken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat er een verband is tussen de omvang en stevigheid van de borsten en de mate van vruchtbaarheid.

Daarnaast is het ook wetenschappelijk aangetoond dat vrouwen met meer vet op de heupen gemiddeld intelligentere kinderen krijgen. Voor de voortplanting is een beetje vet dus een aangenaam verschijnsel!

BBW binnen de BDSM

BBW heeft als het ware een eigen wereldje. Er zijn volle Vrouwen die zich een BBW noemen en hiermee pronken en er zijn overal ook de nodige aanbidders te vinden. Het internet staat vol met BBW websites communities, datingsites, fora en chatboxen waar deze mensen elkaar kunnen vinden.

Binnen de BDSM is de term BBW ook erg gebruikelijk. Er zijn zelfs speciale BDSM studio´s die alleen maar BBW Meesteressen in dienst hebben. Ik kan de subjes geen ongelijk geven wanneer ze zoveel mogelijk Vrouw willen om te dienen!

Daarnaast is een BBW ook erg populair voor de activiteiten smothering en facesitting. Welke sub kan er nou weerstand bieden als zijn adem ontnomen wordt doordat zijn gezicht tussen twee heerlijk grote borsten gedrukt wordt? Niet te vergeten de volle, ronde billen die op zijn gezicht gedrukt kunnen worden…

Lees hier een verhaal over een man die zijn vrouw om heeft gevormd tot een BBW!

Dominante groet,

Deana

2 reacties op “Wat is een BBW?

 • 5 november 2012 om 13:35
  Permalink

  BBW

  bedankt voor de uitleg hiervan. Ik wordt altijd erg aangetrokken tot BBW met een dominante kant. Deze uitleg heeft me erg geholpen

  douwe

  Beantwoorden
 • 10 november 2016 om 13:56
  Permalink

  Alle dank aan de beste drogist th in de wereld, ik zeg u: Ik ben al op zoek naar de beste manier om
  een grote billen en zo goed krijgen nu een goede vorm voor de voorbije twee jaar. Ik heb zoveel dingen geprobeerd
  Ik heb zelfs gegaan naar de sportschool om te zien of ik dit goed curve kan krijgen, heb ik verschillende lichaamsdelen oefening gedaan voor twee
  years.Just vorige maand kwam ik deze geweldige kruidendokter bekend als Dr zubia die in slechts twee weken veranderd
  me. Nu heb ik een goede vorm van het lichaam en ik ben blij ook, ik wil dit voorrecht te gebruiken om al die vertellen wie
  zijn op zoek naar dezelfde oplossing contact opnemen met de beste habalist op [email protected] ik weet dat hij kan
  Ook de grootte van billen en borsten basis van uw wensen. ([email protected])

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V