Top 10 seksuele fetishes (2)

Neus fetish

Vorige week zijn de eerste vijf opvallende seksuele fetishes in deze top 10 behandeld, waaronder seks met misvormde mensen en lijken, maar ook het verlangen om seks te hebben met robots en knuffels. Hieronder volgen de laatste vijf bijzondere seksuele fetishes uit deze top 10.

6. Nasolingus

Iedereen zit weleens in zijn neus, om vervolgens de snotjes weg te schieten of aan niet nader genoemde objecten af te vegen, maar voor iemand met nasolingus heeft dit een heel andere betekenis… 

Als je een nasolingus fetish hebt, raak je er opgewonden van om de neus van je partner af te likken of erop te zuigen. Meestal gebeurt dit tijdens de seks, maar het kan ook op zichzelf staan (bijvoorbeeld als alternatief voor een heftige vrijpartij).

Als je deze fetish hebt, vind je het meestal ook opwindend om de inhoud van andermans neus weg te likken. Wanneer je je eigen neus graag leeghaalt (en opeet), “lijd” je weer aan iets anders: mucofagie (letterlijk: “snot eten”). Het opeten van je eigen snot is vrij gebruikelijk, maar toch berust er een groot taboe op.

Bijna overal ter wereld wordt met grote walging tegen deze gewoonte aangekeken, zelfs door mensen die stiekem zelf ook regelmatig hun eigen voorraadje wegwerken. Om mucofagie een eetstoornis te noemen gaat wat ver, maar het valt wel onder de gezamenlijke noemer voor eetstoornissen: pica.

Voor wie graag zijn eigen neus leeg eet, is er nu goed nieuws. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat mucofagie een goede uitwerking op je gezondheid kan hebben, omdat de afvalstoffen in je neus je immuunsysteem een boost geven.

7. Coprofilie

Coprofilie is de fetish die beter bekend staat als poepseks: seksueel genot beleven aan de ontlasting. Bij deze fetish kun je over je partner heen poepen, wat ook wel brown shower wordt genoemd. De mond is meestal de populairste plek om de ontlasting in te deponeren, maar in principe kan het hele lichaam gebruikt worden.

Het eten van de ontlasting wordt bij coprofilie niet uitgesloten en wordt coprofagie genoemd. Deze activiteit raden we je echter niet aan, aangezien dit kan leiden tot serieuze gezondheidsrisico’s.

8. Urolagnie

Urolagnie of urofilie is verwant aan coprofilie en is vooral bekend onder de noemer plasseks. Als je een urofilist bent, vind je het seksueel opwindend om over je partner heen te plassen (golden shower) of om anderen te zien plassen.

Urolagnie kan leiden tot urofagie: het consumeren van de urine. Dit is minder gevaarlijk dan het opeten van poep (zie coprofilie), maar nog altijd geen aanrader!

9. Erotische asfyxie

Asfyxie is een moeilijke term voor ademnood. Voeg er het woord erotisch bij en je kunt zelf afleiden wat deze fetish inhoudt: wurgseks. Wurgseks is een gevaarlijke fetish, waarbij de luchttoevoer wordt afgesneden tijdens het masturberen of tijdens een vrijpartij.

Het schijnt dat het afsnijden van de luchttoevoer zorgt voor betere orgasmen, maar het gebeurt regelmatig dat iemand het touw of de riem waarmee hij zichzelf wurgt niet op tijd los krijgt. In zulke gevallen is wurgseks dodelijk. Als je toch graag aan wurgseks doet, zorg dan altijd dat er iemand bij je is.

10. Erotische lactatie

Erotische lactatieErotische lactatie betekent niets meer dan het geven van borstvoeding aan een volwassene, waarbij vooral de man seksuele opwinding ervaart.

Hoewel het verwennen van en spelen met de tepels in elke slaapkamer wel voorkomt, rust er een veel groter taboe op het geven van borstvoeding met erotische bedoelingen.

Als je tijdens de seks graag borstvoeding van je partner ontvangt, betekent dit waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een gevoel van veiligheid en geborgenheid, maar het kan ook dat je gewoon nieuwsgierig bent naar hoe de moedermelk smaakt of dat je het doet in the heat of the moment.

Persoonlijk vind Ik dit geen heel bizarre fetish, omdat borsten hoofdzakelijk voor borstvoeding bedoeld zijn. Als de man ze met seksuele bedoelingen mag aanraken en ze mag kussen en likken, is borstvoeding dan niet slechts de volgende stap?

Ken je zelf nog meer seksuele fetishes of heb jij een fetish die in deze top 10 voorkomt? Laat dan je reactie achter!

Dominante groet,

Artemis

PS Wil je direct op de hoogte worden gesteld als We nieuwe artikelen plaatsen? Volg Ons dan op Facebook en Twitter!

3 reacties op “Top 10 seksuele fetishes (2)

 • 5 februari 2021 om 00:24
  Permalink

  Hallo, ik ben een man van inmiddels 50jaar. Wordt opgewonden als ik vastgebonden ben en fantaseer dat ik opgegeten zal worden en dan het liefst vanaf de voeten beginnen. Zoals u aangaf kan dit in kindertijd ontstaan. Bij mijn is dit het geval en ik denk door de serie V waar buitenaardsen mensen verzamelden om op te eten. Ik had altijd iets met laarzen en warempel die droegen zij. Rubberlaarzen, vastgebonden en opgegeten worden……..

  Beantwoorden
  • 28 april 2021 om 20:14
   Permalink

   Ken dat gevoel, ik zou graag een taart willen worden

   Beantwoorden
 • 14 augustus 2023 om 21:57
  Permalink

  Hallo Ricardo is mijn Nick naam. Binnen kort ga ik naar Amersfoort voor
  in wending onderzoek. Wie geeft mij advies wat ik wel of niet moet doen.
  Mee zou kunnen brengen?? Het is een Meesteres die het onderzoek gaat uit voeren. Zij heeft kennis van deze zaken. ik heb haar mijn gegevens door gesteurd . Wat zou ik meer kunnen doen om het tot nog meer genot er van te maken.? Wie heeft goede raad? Bij voor baad hartelijk dank
  Het nummer is bij de redactie bekend 17425

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V