Wat is klysmafilie?

Klysmafilie is een vrij onschuldige fetish waar niet vaak over wordt gesproken. Als je aan klysmafilie “lijdt”, voel je de behoefte om genot en bevrediging te halen uit het gebruik van een klysma.

Zo’n klysma wordt meestal gebruikt om de anus te reinigen, maar in het geval van klysmafilisten worden klysma’s ingezet om persoonlijke bevrediging te bereiken.

Als je jezelf regelmatig klysma’s toedient, doe je dit meestal om je eigen frustraties weg te nemen of om een bepaalde fantasie te vervullen. Vanwege persoonlijke problemen in je leven grijp je naar een klysma om je tijdelijk een beter gevoel te geven.

KlysmafilieIn dat opzicht gebruik en misbruik je het attribuut om even niet aan je schuldgevoel, financiële problemen of andere moeilijkheden te denken. Klysmafilisten leiden dan ook vaak een leven dat ontwricht is. Ze hebben iets nodig om hun zorgen weg te nemen.

Anale bevrediging

Het gebruik van klysma’s als middel om jezelf te bevredigen wordt vaak al op jonge leeftijd ontdekt, omdat het rectum zoveel zenuweindes kent. Een klysma voldoet in dat opzicht aan alle eisen om jezelf anaal te bevredigen: het inbrengen van het mondstuk van het klysma stimuleert de sluitspier en de spieren rondom de anus.

Als je een vloeistof in het klysma erbij gebruikt, Klysmastimuleer je ook nog eens de receptoren langs de binnenkant van je dikke darm.

Vooral vrouwen geven toe aan deze fetish, maar ook mannen trekt deze vorm van anale masturbatie. Voor vrouwen is deze vorm van anale penetratie en de bevrediging van de dikke darm een alternatief voor reguliere seksuele handelingen.

De druk die ontstaat als je je endeldarm opvult met verschillende klysmavloeistoffen is namelijk vergelijkbaar met die van vaginale seks. Hetzelfde geldt voor mannen.

Het opvullen van je endeldarm met een klysmavloeistof zorgt voor druk op de prostaatspieren en het stimuleert de receptoren langs de wanden van de endeldarm. Bij mannen is de bevrediging van klysmafilie echter niet zo sterk als bij vrouwen. Dat is misschien de reden dat klysmafilie net wat populairder is onder vrouwen.

Klysmafilie: een stoornis?

Aangezien klysmafilie vaak wordt beschreven als een vorm van parafilie, is het officieel een stoornis. Daarnaast wordt anale penetratie sowieso al snel als een taboe gezien.

In het verleden werd het al snel als bizar, raar of onacceptabel afgedaan. Tegenwoordig liggen de meeste mensen er gelukkig niet meer wakker van, waardoor ook klysmafilie ook wat minder een taboe is geworden.

Een vraag die vaak wordt gesteld is of het raar is om jezelf een klysma toe te dienen. Niet iedereen vindt het immers prettig. Dit soort vragen kan er bij een klysmafilist voor zorgen dat hij een zekere angst of terughoudendheid voelt om ervoor uit te komen dat hij klysma’s gebruikt voor anale masturbatie.

Deze angst is echter nergens voor nodig. Klysma’s zijn onschuldige speeltjes, zolang je het niet overdrijft. Een keer of drie, vier per dag is prima bijvoorbeeld, ook als je het enkel gebruikt voor persoonlijk genot in plaats van het reinigen van je endeldarm.

Het is voor veel mensen nog een taboe, maar als jij ervan geniet, waarom zou je er dan mee stoppen? Laat niemand jou ervan weerhouden om te doen wat jij prettig vindt!

Vind je het toch nog moeilijk om aan jezelf toe te geven dat je graag klysma’s aan jezelf toedient puur voor het seksuele genot dat erdoor ontstaat? Zie het inbrengen van klysma’s dan gewoon als een veilig en onschuldig alternatief van de echte daad. Je valt er niemand mee lastig en zolang je het niet te vaak doet, is er verder ook niets aan de hand.

Als je klysma’s gedurende een langere periode aanhoudt voor anale masturbatie, dan zal het effect op den duur minder worden. Het nieuwtje gaat er vanaf en je zult weer naar andere vormen van seksuele bevrediging gaan verlangen. Schaam je in de tussentijd niet voor je bijzondere ontdekking en geniet ten volle van je klysma speeltje!

Dominante groet,

Artemis

1 reacties op “Wat is klysmafilie?

 • 18 november 2017 om 18:51
  Permalink

  Het artikel spreekt van receptoren van de darmwand, die worden gestimuleerd.door het klysma (ikzelf noem het liever lavement).
  Opmerkelijk: Ook de darmwand is enigermate erotisch gevoelig, Artemis?

  Toine

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V