Tien bizarre fetishes (2)

WAM Wet & Messy

Vorige week heb ik het onder andere gehad over fetisjisten die graag insecten over hun lichaam voelen lopen, ramptoeristen en hoe blij sommige mensen worden als ze moeten overgeven…

Benieuwd naar de rest van deze top 10 van bizarre fetishes? Lees het vervolg hieronder!

6. Crushing

Crushing ken je misschien al: het verlangen om toe te kijken hoe insecten, voorwerpen of kleine dieren doodgedrukt worden. Natuurlijk kun je er ook over fantaseren hoe iemand jou verplettert, maar meestal blijft dit bij een fantasie (gelukkig maar, anders blijven er weinig subjes over!). 

Hoewel niemand moeilijk doet over het verpletteren van fruit, speelgoedautootjes, sigaretten of groenten, ligt het gebruiken van levende objecten voor deze fetish een stuk gevoeliger. In veel landen is het dooddrukken van dieren dan ook verboden. Pfew…

7. Tripsolagnie

Weer zo’n moeilijk woord voor eigenlijk iets heel simpels: iemand met tripsolagnie vindt het seksueel opwindend als zijn haar gewassen wordt. Natuurlijk heeft dit vooral te maken met het sensationele gevoel van een hoofdmassage, maar toch!

8. Parthenofagie

Mocht je Grieks hebben gehad op de middelbare school, dan kun je wel raden wat dit woord betekent: parthenos fagos… Het opeten van jonge meisjes of maagden. Gruwelijk? Zonder meer! Of het vaak voor zal komen? Waarschijnlijk niet…

9. WAM (Wet & Messy)

Nat en smerig… Dat klinkt wel heel vulgair, maar eigenlijk valt het nog wel mee. Iemand met deze fetish heeft in zijn jeugd gewoon aan iets te veel foodfights deelgenomen, waardoor hij nu haast klaarkomt als iemand met eten begint te gooien.

Smurrie (liefst zo dik en kleverig mogelijk), taarten, modder… noem maar op! Let wel: van lichaamssappen moet de typische WAM’er niets hebben (dat is weer een andere fetish…)!

Het schijnt dat 1 op de 261 mensen met een fetish rondloopt die met nat worden of ranzigheid over je heen krijgen te maken heeft. Veel? Mwah. Denk eens aan de bekende wet T-shirt contests… Hoeveel mannen raken daar niet opgewonden van? Misschien om een andere reden, maar you get the point…

10. Omorashi

Omorashi is het opgewonden raken van een volle blaas (en dan het liefste als er geen wc in de buurt is natuurlijk, anders is de lol er direct vanaf!).

Dit schijnt een typisch Japanse fetish te zijn, waarbij de eigenaar van de volle blaas zijn hoogtepuntje bereikt op het moment dat hij het echt niet meer houdt en toegeeft aan de enorme drang om in zijn broek te plassen. Dit levert tegelijkertijd zo’n immens gevoel van opluchting en schaamte op dat het hem of haar seksueel opwindt.

Helaas wordt deze fetish vaak verward (en overschaduwd) door urolagnie en urofagie, waardoor er maar weinig aandacht aan wordt besteed. Buiten Japan om lijkt ook niemand zich erg aangetrokken te voelen tot deze genante situaties, maar wie weet waait het ooit over naar het Westen!

Omorashi

Raak je zelf ook ergens opgewonden van iets wat maatschappelijk niet door de beugel kan? Laat hieronder je reactie achter!

Dominante groet,

Artemis Doornhart

5 reacties op “Tien bizarre fetishes (2)

 • 8 april 2017 om 20:00
  Permalink

  Het plas drinken van mijn vrouw en dan nog niet te spreken over het kutvocht of kutvocht gemend met sperma in een standje 69 opvangen (ook sperma van andere mannen maar dat houd ik liever als fantasie)

  Beantwoorden
  • 30 mei 2017 om 23:36
   Permalink

   Ik moet af en toe ook wel eens voor straf de urine van mij vrouw opdrinken .

   En na het klaar komen in haar kutje het vocht van haar vermengt met mijn sperma moet ik af en toe eens leeg zuigen en schoon likken .
   Of anders een langdurige straf die ik echt niet wil .

   Maar het is echt niet zo smerig en vies als Men denkt .

   Het alternatief is 2 weken naakt aan de ketting door het huis en elke avond om 18 uur naar bed voor een maand en een maand lang alle vrije avonden kwijt zijn . Of 10.000 strafregels schrijven wat je weken kost .
   Laat mij dan een glaasje urine drinken als ik ergens mij straf voor verdient heb dan ben ik er het snelste vanaf

   Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 20:16
  Permalink

  Ik heb meerdere fetisjen

  1 mummificatie
  2 messy
  3 standbeeld worden
  4 voedsel worden
  5 wc worden

  Beantwoorden
  • 3 juli 2024 om 15:50
   Permalink

   Ik werd vroeger door mijn jonge nichtjes vaak gebruikt om op te pissen en te spuwen

   Beantwoorden
  • 3 juli 2024 om 15:50
   Permalink

   Ik werd vroeger door mijn jonge nichtjes vaak gebruikt om op te pissen en te spuwen

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V