Mijn riemenfetish

Riemen fetish

Ingezonden door slaafje Richard

Hierbij wil ik het hebben over een fetish die denk ik niet veel voorkomt bij mensen. Bij mij zit het heel erg diep en het loopt als een rode draad door mijn leven, omdat ik het dagelijks zou kunnen zien als ik over straat loop. Ik geniet er dan ook erg van.

Ik heb namelijk een riemenfetish. Nu zal ik vertellen hoe dat gekomen is, waarom ik deze fetish heb en hoe het mijn leven verrijkt. Het is niet zo dat ik, als ik een riem zie, het moet kussen of likken, maar als een vrouw voorbijloopt met een riem om, dan kan ik er wel opgewonden van raken.

Mijn riemenfetish richt zich specifiek op vrouwenriemen, omdat ik dat heel erg sexy vind staan als het om het middel van een vrouw zit of gewoon door de lusjes van een spijkerbroek.

Het klink gek, maar het geeft voor mij aan dat de vrouw status heeft als ze een riem draagt. Dat maakt voor mij het plaatje af. Ook omdat riemen in principe sterk en van leer zijn, geeft het mij een speciaal gevoel als ik het zie.

Wat ik erg mooi vind aan vrouwenriemen is dat ze in vele vormen verkrijgbaar zijn. Je hebt namelijk heel brede riemen, maar ook dunne riemen of riemen met een brede of dunne gesp. Deze riemen komen mooi uit als de vrouw een rok of jurkje aanheeft en de brede of dunne gesp in het midden van haar middel te zien is. Ook heb je riemen met versieringen erop of met veel gaatjes erin.

Voor mij maakt het niet per se uit hoe de riem eruitziet of wat voor kleur hij heeft, als ik er maar een kan zien. Als ik dan toch een keuze moet maken, is mijn favoriet een brede, zwarte riem met grote gesp.

Voor mij is het heel erg leuk als ik door de stad loop, want er lopen altijd genoeg vrouwen rond. Als ik dan een vrouw zie met een riem om en ik loop erlangs, dan kijk ik automatisch naar de riem en probeer ik het ook nog zo te doen dat de vrouw in kwestie het niet ziet.

Mijn ogen dwalen dus snel af naar de riem en als de vrouw voorbij is gelopen, kijk ik soms nog achterom en loop dan weer verder.

Deze fetish maakt het zo bijzonder voor mij omdat ik er dagelijks mee in aanraking kom. Als ik een partner zou hebben, dan vind ik het erg leuk als ze riemen draagt, maar de meeste vrouwen hebben wel een riem.

Dit was mijn verhaal over hoe ik mijn riemenfetish zie. Ik hoop dat meerdere mannen of vrouwen deze fetish hebben en zich erin kunnen herkennen. Ook hoop ik dat ik het op mijn manier goed verwoord heb en dat je begrijpt waarom ik een riemenfetish heb.

Onderdanige groet,

slaafje Richard

Deze fetish is ingezonden door slaafje Richard. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in naar [email protected] of upload je verhaal via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V