Wat is een gepaste BDSM straf voor bedplassers?

Vraag: Hooggeachte Meesteressen, ik heb als kind van mijn 6e tot mijn 13e jaar in bed geplast. Ik heb een heel beschermde jeugd gehad en mijn moeder is ondanks alle viezigheid en overlast altijd heel begripvol en liefdevol geweest.

Ze werd er nooit boos om en strafte me er ZEKER niet voor, want ik kon er immers niets aan doen. Die aanpak is voor een kind in die situatie natuurlijk de enige juiste en ook voor alle kinderen die tegenwoordig nog in hun bed plassen. Laat ik dat voorop stellen.

Maar nu ik groter ben geworden, heb ik na al die jaren de behoefte aan een andere aanpak van iemand die bereid is hier heel ANDERS naar te kijken…

Een STRENGE DAME, die helemaal niet zo begripvol is, ook totaal niet gelooft dat ik er niks aan kon doen en me er met terugwerkende kracht alsnog voor wil straffen. Ik wil u vragen wat U hiervan vindt en of u mogelijk contact kunt leggen met een Dame die dit net zo spannend lijkt als ik om dit uit te voeren.

Ze zou daarmee niet alleen iets rechtzetten uit het verleden, maar kan me door een stevige aanpak en trainingen dit soort onacceptabel gedrag voor zowel heden als toekomst voor eens en voor altijd met harde hand afleren. Hopelijk hoor ik van u, een “natte” maar hoogachtende groet, bedplassertje

Beste onderdanige bedplassertje,

Het is voor Ons niet vreemd om dit soort fantasieën te horen. Wij komen hier regelmatig mee in aanraking. Wij vinden het normaal dat onderdanige mannen een strenge opvoeding genieten. Zelfs als dit met terugwerkende kracht is. 😉 Het is nooit te laat om een nieuw begin te maken!

Verder wil Ik je erop wijzen dat Wij geen datingsite zijn en Wij geen contacten leggen voor onderdanige mannen of Dominante vrouwen. Wij zijn een informatieve site die onderdanige mannen voorzien van informatie en vermaak, en Wij zijn een platform voor onderdanige mannen die hun verhaal kwijt willen.

Als je hulp nodig hebt met het vinden van een Meesteres, dan raad Ik je aan om eens naar Mijn E-book te kijken: Hoe vind je een Meesteres?. In dit boek wordt uitgebreid behandeld hoe je BDSM contacten vindt en hoe je uiteindelijk jouw Droomdame aan de haak kunt slaan.

Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V