Tips voor mijn eerste afspraak met een Meesteres?

Eerste kennismaking Meesteres

Vraag: Hallo redactie, ik ben een onderdanige man van 49 jaar en heb veel fantasieën over het onderdanig zijn, maar ben nog zo groen als gras. Ik heb contact gezocht met een Domina en ik mag van haar a.s. dinsdag komen voor een kennismakingssessie.

Eerlijk gezegd vind ik het nogal spannend en ben ik bang dat ik op de valreep verstek laat gaan. Dat wil ik niet. Heeft U tips om te zorgen dat ik genoeg zelfverzekerdheid heb om te gaan?

Beste onderdanige douwe,

Bedankt voor je eerlijke reactie! Ik kan Me goed voorstellen dat het erg spannend is om voor het eerst met een Dominante Vrouw af te spreken. Het is erg belangrijk dat je eerlijk bent over jouw gevoelens. Tegenover jezelf en ook tegenover Haar. Het geeft niet als je het eng vindt; een BDSM relatie maakt jou heel kwetsbaar. Hoe weet je of de ander het beste met jou voorheeft?

Om deze reden ben Ik geen fan van een “kennismakingsessie”. Ik vind het belangrijk om eerst iets te drinken, te praten en op een alledaagse manier kennis te maken. Dit voorstel kun je ook aan Haar doen. Zij zal dit echt wel begrijpen. Vergeet niet dat het voor Haar ook spannend is!

Als het erg goed voelt en er is direct een klik, dan ben je ook minder angstig om een stapje verder te gaan. Bouw het rustig op en blijf feedback geven aan jouw Meesteres. Geef te allen tijde JOUW grenzen aan! Een goede Domina zal deze respecteren en jou op je gemak stellen om verder te gaan. Als Zij dit niet doet, dan is Ze niet geschikt en geen goede Domina.

Wat je niet moet doen is dichtklappen en verstek laten gaan. Dan heb jij je eigen ruiten ingegooid en dit kan niet meer hersteld worden. Dan zul je nooit weten of Zij bij jou past. Je moet ook begrijpen dat de kans om een Domina te ontmoeten erg zeldzaam is. Wie weet wanneer je weer een kans krijgt…

Succes!

Namens de Meesteres/hoofdredactrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V