Is het veilig om satéprikkers in het eikelgaatje te steken?

Sateprikker in je eikel

Vraag: Hallo Meesteres, is het veilig en verantwoord om (in totaal drie) satéprikkers in mijn eikelgaatje te steken? Graag spoedig antwoord, daar ik de opdracht morgen moet uitvoeren en ik nogal onzeker ben over mijn veiligheid. Liefs, t

Beste onderdanige t,

Er is zoveel mis aan jouw vraag dat Ik niet eens weet waar Ik moet beginnen… Erg fijn dat jij een opdracht van iemand krijgt, maar je komt bij Ons smeken om de veiligheid te controleren?

Dit soort dingen hoor jij aan jouw Meesteres te vragen, niet aan Ons. Ik vind het nogal onbeleefd dat je Ons met jouw onzekerheden opzadelt, terwijl jij daar een Meesteres/Opdrachtgever voor hebt. Stel je vragen aan diegene. Is dat niet mogelijk? Dumpen die handel! Hoe vaak moet Ik nog zeggen dat D/s om vertrouwen draait?

Daarnaast interesseert jouw tijdslimiet Mij weinig. Leuk dat je snel antwoord nodig hebt, maar Ik beantwoord de vragen wanneer het Mij schikt. Ik snap niet hoe je erbij komt dat Ik dag in dag uit beschikbaar ben… Ik heb een druk schema.

Wat betreft de vraag… waar zit jouw gezonde verstand? Als jij een voorwerp dat niet steriel is in een kwetsbaar lichaamsdeel steekt, dan kan dat natuurlijk gaan ontsteken…

Laagachtend,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Een reactie op “Is het veilig om satéprikkers in het eikelgaatje te steken?

  • 21 april 2012 om 11:12
    Permalink

    Brrrr,,, zou even een andere dominant zoeken,,, eentje met wat meer verstand
    Kan het zijn dat ze/hij mogelijk ooit gaatje in eigen voorhoofd heeft geboord, en daar met een satéprikker rare dingen heeft gedaan ?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V