Urolagnia: een fetish voor plas

Urolagnia is een fetish waarbij je een sterk verlangen voelt om op vreemde plaatsen te plassen of waarbij je je graag in urine bevindt. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is het plassen in bed als iemand naast je ligt of het slapen in de urine van een ander.

Het hebben van een plasfetish is geen probleem, al zullen veel mensen het zien als een vreemd verlangen of obsessie. Toch zal men het niet snel doorhebben als je deze fetish hebt. Uiteraard moet je niet in het openbaar over andere mensen heen plassen, maar wildplassen is een gemakkelijke ‘oplossing’ om deze fetish redelijk onopvallend te kunnen bevredigen.

Urolagnia plasfetish

Sommige mensen hebben deze fetish in milde vorm. Zij urineren bijvoorbeeld liever tegen een boom of garagedeur dan in het toilet. Milde plasfetisjisten maken vaker een wandelingetje naar een plek die hun (urinetechnisch) trekt, telkens wanneer zij aandrang voelen.

Er zijn echter ook mensen die hier minder voldoening uithalen en echt de neiging hebben om op bizarre plekken te urineren. Plekken die iemand zonder deze fetish nooit zou gebruiken om te plassen. Denk hierbij aan de bank in je woonkamer, het bed van de buren of je stoel in de bioscoop.

Symptomen van urolagnia (plasfetish)

Twijfel je of je zelf ook een plasfetish hebt? Controleer dan aan de hand van onderstaande symptomen van urolagnia of jij een voorliefde voor urine hebt:

  • Je hebt weleens eerder in bed geplast (kindertijd uitgesloten).
  • Je plast weleens in bed terwijl iemand naast je in bed ligt.
  • Je hebt weleens in bed geplast terwijl je bedpartner ook in bed heeft geplast (in hetzelfde bed welteverstaan).
  • Je hebt geslapen in een bed nadat je er zelf in geplast hebt.
  • Je hebt op vreemde plekken geplast, zoals in je kast, over de zitting van een vliegtuig of onder de tafel in een restaurant.
  • Je hebt een emmer aangewezen als ‘plasemmer’.
  • In urine voel je je net zo thuis als onder de douche.
  • Terwijl je wist dat een ander in bed geplast had, heb jij in datzelfde bed geslapen terwijl het nog nat was.

Omgaan met een plasfetish

Mensen met een plasfetish hebben vaak de neiging om te ontkennen dat ze aan urolagnia ‘lijden’. De eerste stap is echter het aanvaarden van deze fetish. Pas daarna kun je het eventueel proberen te overwinnen (afhankelijk van het feit of je het überhaupt wilt overwinnen natuurlijk).

Het beste is om er gewoon open over te zijn, zodat anderen niet gechoqueerd zijn wanneer ze in aanraking komen met je extreme voorliefde voor urine. Vertel het je partner dus in alle eerlijkheid, tenzij je een milde vorm hebt waardoor het makkelijk afgeschreven kan worden als wildplassen.

Dit is overigens een plasfetish die meestal niet seksueel is. Er zijn plasfetishes die wel seksueel zijn, maar daar is deze van uitgesloten. Deze fetish is een voorliefde voor plas die je zelf kunt koesteren. Er komt geen seksuele opwinding bij kijken wanneer je over iemand heen plast of wanneer je toekijkt hoe iemand anders zijn of haar behoefte doet.

Het hebben van een plasfetish is overigens niet noodzakelijk een probleem. Echte vrienden zullen je namelijk accepteren om wie je bent…

Dominante groet,

Eleonora

PS Meer weten over fetishes? Check hier alles over fetisjisme en fetish verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V